AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar ben kkya uye olmadan önce unı mezunlarının yada önemli bi işte çalışan kadınların hiç kvdeleri sorunları olmaz sanıyordum olsada takmazlar sanıyordum bu kvde sorunu her kadını yıpratan bişi anladım kesinleştirdim kafamda

Al benden de o kadar,
Soğudummu toparlamam mümkün olmuyor,
Allah onları bana beni onlara muhtaç etmesin.
Şimdi bana altından ayyakabı alsa zerre gözüm yok,
Önce gerekti onlar.

Bide kv tırsar benden.
asla mesafeyi aşamadı benle.
Ona rağmen vazgeçmedi,
Enteresan bir kişilik.

Ayy katiem yaa güldürdün beni olmaz olurmu hiç yurt dışında bile var bu sorun.

Bi tanıdığımız yabancı bi ailenin evinde aşcılık yapıyor, evin hanımının görümcesi yaşadığı ülkeden misafirliğe gelmiş
20 yıllık evliliğini kv desi yüzünden bitirmiş, 2 çocuğu varken üstelik.
Ve bunlar eğitimin kralını almış insanlar.

Dinleyince dedim, bizim ülkeye has bir olay değil bu vakalar...

nebilim cnmya eğitimli insanalrın atışması tartışmasıda daha sevıyeli olur snaıyordum ama gelin kvde iletişimi hep aynıymış

ayrıca konuyuda buldum şu takı meselesı olan konuyu ne tuhah ınsanlar yahu ayıp yanı hayır kvdeye gizliden verenlerde bı tuhaf

ben olsam düğünü izlemek için kvdeyı falan toplardım mutlaka kameraya takılmış herkesın içinde ne verdı sıze öyle zarf içinde derdım

gidip konuyada yazacam bunu

benimki de değişik..
mesela ben y.dışına iş için 1 haftalığına falan gidiyorum,sağolsun oğluma bakar.
ama mesela geçen h.sonu aile buluşması vardı şehirdışında,oğlumun yüzünde bakmadı ne o ne görümce..oğlan huysuzlanıyo deiyo yok..bi bakim da yemeğini ye bile demedi...gece içki muhabbeti falan var,çekti gitti kızıyla muhabbete..ben de odada oğlumu uyuttum aldım rakımı içtim tek başıma,herkes aşağıdayken..

Kv olmanın dayanılmaz hafifliği :)
Dini, dili, ırkı, milleti vs.. yoktur

yine konular kv :))
benim kv de öyle laf sokmayı bilmez bikaç kere denedi cevabını verince artık sokmuyor ,
benim derdim hep bahsettiğim oğluna bebek gibi bakmamı istemesi
derdi benimle kanki canki olmak
bende istemiyorum kardeşim zorla mı ?
oturalım dedikodu yapalım beraber gezelim ama napim içim mi geçsin
onun bunun dedikodusunu yaparken hiçde düşünmez geçen gün de diyo ki
bilmemkimin kızı evlenmiş oğlanın evi yokmuş evi olaymış iyiymiş doğru söylüyosun dedim
sanki bizim ev var da
başka bi günde diyo ki ben sevmeyerek evlendim parası var diye sonra da iflas etti diye kendi kocası için
dicektim ben senin oğlununn nesi için evlendim acaba

Bence eğitimli, kariyeri olan insanlarr daha çok sıkılıyor bu durumdan.
Ne alaka diyorsun yani.
Zihniyet farkı açılıyor bu durumda.
Ben kafama göre takılırım onlara gittiğimde.
Çıkar, gezer dolanırım.
Eltime trip yapar, bana ağzını açamaz mesela.
İlk keresinde eşin gelseydide öyle çıksaydın dedi, niye elimden tutup parka mı götürecek beni ne alakası var dedim.
Görümcem arar akşam ben arkadaşımda kalıcam der karışmaz.
Şimdi sen bana mı karışıcan ??
Yok artık yani
Zamanla alıştı işte.

ilerde beni,m gelin de yazarmış buralara kv sorunları diye

zaten hani önceki nesiller annelerimiz ananelerimiz çoğu netle arası olmayan insanlar ama şimdiki nesil yani bizler pek bi haşırneşiriz şimdi bizim çocuklar büyüyünce yani bi 20 yıl sonra falan hem biz olucaz hem onlar kk da

burayı o zaman düşünemiyorum daha bi eğlenceli olur aksiyon filmi gibi

susutukça tepemıze çıkıyorlar ayrıca hakedene hak ettiği cvbı vermek saygısızlık sayılmaz bence
kızlarına herzaman töleranslılar zaten butun hınçları sınırları gelinlere

patavatsız kv. modeli,,,
bunlarda evliliğin KDV si işte.

benimki de tam tersi,öyle bir laf söyler ki cevap versen olmaz vermesen olmaz. çıksözlü ve lafını esirgemeyen biriyimdir.ama ona karşı söyelemiyorum..yoksa ilişkiler bozulacak,cevabım ağır olacak.. o yüzden hiç o duruma girmiyorum o söz için ortam yaratamamamya çalışyıorum..

nems ne zamandır doğur düzgün katılamıyor aramıza işleri yoğun sanırım
veyahut kv yi bulunca bizi sattıı :)))

Allah bozmasın ne güzel korktuğu gibi gitmedi gül gibi geçiniyorlar

kimi zaman cevap vermememk daha iyi olabilir ama tam kararını sen daha iyi bilirsin tabi de cevap vermedikçe de üstüne geliyorlarsa sorun yok, kimi zaman duymazdan gelmeyi başarmak da büyük marifet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…