AdAm OLaCaK KıZLaR...

kimi zaman cevap vermememk daha iyi olabilir ama tam kararını sen daha iyi bilirsin tabi de cevap vermedikçe de üstüne geliyorlarsa sorun yok, kimi zaman duymazdan gelmeyi başarmak da büyük marifet

Sustukça tepene çıkıyorlar tabi
Biriktirip patlamaktansa yerinde cevap vermekk daha doğru bence.
Duracağı yeri zamanı bilir en azından ama tabi insanlar huylar çeşit çeşit.
Benim için doğru olan yöntem, başkasında ters tepebiliyor.
Karşındakine göre tavır geliştireceksin.

Son düzenleme:
kimi zaman cevap vermememk daha iyi olabilir ama tam kararını sen daha iyi bilirsin tabi de cevap vermedikçe de üstüne geliyorlarsa sorun yok, kimi zaman duymazdan gelmeyi başarmak da büyük marifet

yok canım duymazdan gelemiyorum..o yüzden tartışma laf sokma ortamına ortamı yaartmıyorum.yüzeysel yani..geyik muhabbeti günlük muhabbet falan..kızına asla laf söyletmez zaten,bi de onların aile içi ilişkileri saklıdır benden bile,arada aile toplaşır karar alırla falan :)

benim yöntemimde aynı terslemeden cevabını veriyorum bana söyleniş tarzına göre tabi ,
biriktirip kinlenmek daha kötü bana göre,
birde onlardan ziyade eşine kinlenmek de var , evin huzurunun kaçması da var
hiç gerek yok neden kaçsın , saygısızlığa kaçmadan söylenene göre cevap verilsin ki
herkes bilsin kimin hangi huydan hoşlandığını hoşlanmadığını

Hakedene hakkını vereceksin ama
Ben direk kaçıyorum
Benden bulmasın Allah'ından bulsun diyorum
Belki de o yüzden
Ne evliliğime, ne bana
İstesede zarar veremedi
Allah biliyor herkesin içini, özünü

peki ben ne diyim şimdi..mesela anlattım ya h.sonu olanları eşim de farkında,üzülüyo tabii..şimdi ben bişi demesem eşime annem kardeşin böyle yaptı içimde kalıyo..desem o üzülecek,ama bi yandan da erkeler pek çok şeyi görmez,görsün istiyorum..kardeşi uzakta mesela ,yılda -1-2 kez görür oğlumu,doğrudüzgün sevmedi bile. ah halasının kuzusu dedi durdu..hep teyze demeyi öğretmişsiniz halayı bilmiyo dedi. bi de şimdi 4 aylık hamile sanırısın 9 aylık..yavaş yürümeler,nazlar...amann ya bi şöyle hamilelik geçirmedim. 9 aylıktım hala koşturuyodumm..

Son düzenleme:
Offf kv konuları konuşunca bunalıyorum
Zaten çıkacağım birazdan
Şen şakrak ayrılalım

Sebatiye ve Kader'i düşüneyim ben
Pazartesiyi iple çekiyorum

Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları
Bakalım planlarımız tutarsa haftasonu
Büyükada'da olacağız
Pazartesi paylaşırım
Hani Pazartesi evlilik yıldönümümüz ya
Biz hafta sonu kutlayacağız

erkeğe anlatınca bile anlamaz ki kötü niyetle söylememiştir der geçer,

geçenlerde kv nin dediği birşeyi ayşe diye bi arkadaşım söylemiş gibi anlattım kıza dmeediğini bırakmadı art niyetli fesat diye
sonra durdum durdum ay pardon annen söylemişti karıştırdım deidm
kızardı bozardı beni mi deniyosun diye bana kızdı

ben kaçtım kızlar iyi akşamlar

Valla canım kendi göbeğini kendin keseceksin.
O yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum, eşine ne kadar anlatsan senin gördüğün gibi görmez, anlamaz.
Direk sor derdin ne , bir problem mi var v.s
Yoksa eşinle yıpranan sen olursun.

kitty cim yok ,mantığı böyle,annesi varken çocuğa bakmama gerek yok diye düşünüyo..
görümce hep böyleydi böyle yetişmiş...anlatıcak o kadar şey varmış ki patlamışım ben de bak...

aman yaa neyse ,çok şükür annem var da sağolsun herişime koşar,,insanın annesi gibi olmaz kimse..i

Allah başımızdan eksik etmesin canıım
Boşver takılma fazla.
Düşündükçe kendini kurar insan.
altınlardan bak nerelere geldik

Nice seneler Lovecim.
Bende sahilde olacağım kahvaltıda, inşallah havalar böyle güzel olur Allahtan bişey çıkmaz ise

Muhahaha senin ki benimkinden betermiş benimkinin gafları daha masumane kaldı şimdi

Yarın sap gibi buralardayım ama Pazartesi muhteşem olacağa benziyor
Sana da hayırlı işler, bol güneşler

bebek var canım
ona koşturmadan sizin muhabete yetişemiyorum
arada bakıyorum çok hoş muhabetiniz

bebek var canım
ona koşturmadan sizin muhabete yetişemiyorum
arada bakıyorum çok hoş muhabetiniz

Bakim he iyi tanımıyorum bu bebeği dolayısıyla annesini de tanımıyorumdur
İyi sende tanıdık çıkmadın izlemeye devam edebilirsin
Kolay gelsin zordur tabi çocuk bakmak
Teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…