- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.021
kimi zaman cevap vermememk daha iyi olabilir ama tam kararını sen daha iyi bilirsin tabi de cevap vermedikçe de üstüne geliyorlarsa sorun yok, kimi zaman duymazdan gelmeyi başarmak da büyük marifet
kimi zaman cevap vermememk daha iyi olabilir ama tam kararını sen daha iyi bilirsin tabi de cevap vermedikçe de üstüne geliyorlarsa sorun yok, kimi zaman duymazdan gelmeyi başarmak da büyük marifet
Sustukça tepene çıkıyorlar tabi
Biriktirip patlamaktansa yerinde cevap varmak daha doğru bence.
Duracağı yeri zamanı bilir en azından ama tabi insanlar huylar çeşit çeşit.
Benim için doğru olan yöntem, başkasında ters tepebiliyor.
Karşındakine göre tavır geliştireceksin.
benim yöntemimde aynı terslemeden cevabını veriyorum bana söyleniş tarzına göre tabi ,
biriktirip kinlenmek daha kötü bana göre,
birde onlardan ziyade eşine kinlenmek de var , evin huzurunun kaçması da var
hiç gerek yok neden kaçsın , saygısızlığa kaçmadan söylenene göre cevap verilsin ki
herkes bilsin kimin hangi huydan hoşlandığını hoşlanmadığını
peki ben ne diyim şimdi..mesela anlattım ya h.sonu olanları eşim de farkında,üzülüyo tabii..şimdi ben bişi demesem eşime annem kardeşin böyle yaptı içimde kalıyo..desem o üzülecek,ama bi yandan da erkeler pek çok şeyi görmez,görsün istiyorum..kardeşi uzakta mesela ,yılda -1-2 kez görür oğlumu,doğrudüzgün sevmedi bile. ah halasının kuzusu dedi durdu..hep teyze demeyi öğretmişsiniz halayı bilmiyo dedi. bi de şimdi 4 aylık hamile sanırısın 9 aylık..yavaş yürümeler,nazlar...amann ya bi şöyle hamilelik geçirmedim. 9 aylıktım hala koşturuyodumm..
peki ben ne diyim şimdi..mesela anlattım ya h.sonu olanları eşim de farkında,üzülüyo tabii..şimdi ben bişi demesem eşime annem kardeşin böyle yaptı içimde kalıyo..desem o üzülecek,ama bi yandan da erkeler pek çok şeyi görmez,görsün istiyorum..kardeşi uzakta mesela ,yılda -1-2 kez görür oğlumu,doğrudüzgün sevmedi bile. ah halasının kuzusu dedi durdu..hep teyze demeyi öğretmişsiniz halayı bilmiyo dedi. bi de şimdi 4 aylık hamile sanırısın 9 aylık..yavaş yürümeler,nazlar...amann ya bi şöyle hamilelik geçirmedim. 9 aylıktım halan koşturuyodumm..
Offf kv konuları konuşunca bunalıyorum
Zaten çıkacağım birazdan
Şen şakrak ayrılalım
Sebatiye ve Kader'i düşüneyim ben
Pazartesiyi iple çekiyorum
Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları
Bakalım planlarımız tutarsa haftasonu
Büyükada'da olacağız
Pazartesi paylaşırım
Hani Pazartesi evlilik yıldönümümüz ya
Biz hafta sonu kutlayacağız
yine konular kv :))
benim kv de öyle laf sokmayı bilmez bikaç kere denedi cevabını verince artık sokmuyor ,
benim derdim hep bahsettiğim oğluna bebek gibi bakmamı istemesi
derdi benimle kanki canki olmak
bende istemiyorum kardeşim zorla mı ?
oturalım dedikodu yapalım beraber gezelim ama napim içim mi geçsin
onun bunun dedikodusunu yaparken hiçde düşünmez geçen gün de diyo ki
bilmemkimin kızı evlenmiş oğlanın evi yokmuş evi olaymış iyiymiş doğru söylüyosun dedim
sanki bizim ev var da
başka bi günde diyo ki ben sevmeyerek evlendim parası var diye sonra da iflas etti diye kendi kocası için
dicektim ben senin oğlununn nesi için evlendim acaba
Sebatiye ve Kader'i düşüneyim ben
Pazartesiyi iple çekiyorum
Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları
Bakalım planlarımız tutarsa haftasonu
Büyükada'da olacağız
Pazartesi paylaşırım
Hani Pazartesi evlilik yıldönümümüz ya
Biz hafta sonu kutlayacağız
bebek var canım
ona koşturmadan sizin muhabete yetişemiyorum
arada bakıyorum çok hoş muhabetiniz
Gözüpek te bana birini çağrıştırıyor ama hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?