- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.721
Kizimi salliyorum ne zaman uyur ki,babasinin telinden ari maya yi izliyor.hatirlayan var mi bu ariyi?
kolay gelsin :) bende para biriktirmeye karar verdim ama kenarda 5 kuruşum bile yok nasıl biriktirebilirim ne yapmalıyım diye araştırmaya koyuldum
gunaydın herkese.
dun çok yorulmuşum bugun çok konuşmayacagım :84: :84: :84:
günaydın hatırlamamm mı çok severdin ,
bu arada kızından önce uyuyorum
ama durun eltimin evi satılık onun fotolarını mı paylaşsam, yapsam yapsam ne yapsam :84: :84:
hani 60 m2 diye agladıkları ev var yaa satılırken ev olmuş mu 100 m2 :84: :84: :84:
Ne kadar istiyorlarmış eve? Ev nerede?
Günaydın kızlar
Dün işten çıkarken telefon aldım
Ablam kontrole gitmiş, dış gebelik demişler ama riskli olabilir diye devlet hastanesine yönlendirmişler.
Çok üzüldüm
Dün yatış yapılmış, takipte henüz. Belli değil
Günaydın kızlar
Ablam kontrole gitmiş, dış gebelik demişler ama riskli olabilir diye devlet hastanesine yönlendirmişler.
Çok üzüldüm
Günaydın kızlar
Çok üzüldüm
Geçmiş olsun Kader. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Olabiliyor dış gebelik bazen. Kesin tanı koyulmuş mu peki? Kaç haftalık hamileydi?
Çok geçmiş olsunAllah şifa versin Hamile miydi?
geçmiş olsun kadercim.erken teşhis olur ise hiç korkmayın.allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun Kader. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Olabiliyor dış gebelik bazen. Kesin tanı koyulmuş mu peki? Kaç haftalık hamileydi?
kaç yıllık evliydi?
kaç yıllık evliydi?
Al ben de bu kadar. Aynen beni tarif etmişsin. Ben de inanılmaz bunaldım. Can burnumda. Uykum var.
Teşekkür ederim kızlar
Henüz birşey belli dğeil
Yoo ablam büyük 17 yaşında kızı, 9 yaşında oğlu var
Hamile olduğunu bilmiyorduk ki, rahatsızlandım bi doktora gideyim demiş
Her zaman gittiği özel hastane, devlete sevk etmiş
Bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?