AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kizimi salliyorum ne zaman uyur ki,babasinin telinden ari maya yi izliyor.hatirlayan var mi bu ariyi?

kolay gelsin :) bende para biriktirmeye karar verdim ama kenarda 5 kuruşum bile yok nasıl biriktirebilirim ne yapmalıyım diye araştırmaya koyuldum

ne yapılabilir, mesela küçük bir ev alınabilir kredi ile ki krediler şu anda çok uygun.kira öder gibi ödenebilir.onun dışında raba alınıp şöförlük olayı halledilebilir.

onun dışında para biriktirmek biraz zor oluyor.

gunaydın herkese.

dun çok yorulmuşum bugun çok konuşmayacagım :84: :84: :84:

ama durun eltimin evi satılık onun fotolarını mı paylaşsam, yapsam yapsam ne yapsam :84: :84:

hani 60 m2 diye agladıkları ev var yaa satılırken ev olmuş mu 100 m2 :84: :84: :84:

Günaydın kızlar
Dün işten çıkarken telefon aldım
Ablam kontrole gitmiş, dış gebelik demişler ama riskli olabilir diye devlet hastanesine yönlendirmişler.
Çok üzüldüm
Dün yatış yapılmış, takipte henüz. Belli değil

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Hamile miydi?

geçmiş olsun kadercim.erken teşhis olur ise hiç korkmayın.allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun Kader. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Olabiliyor dış gebelik bazen. Kesin tanı koyulmuş mu peki? Kaç haftalık hamileydi?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Hamile miydi?

geçmiş olsun kadercim.erken teşhis olur ise hiç korkmayın.allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun Kader. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Olabiliyor dış gebelik bazen. Kesin tanı koyulmuş mu peki? Kaç haftalık hamileydi?

kaç yıllık evliydi?

Teşekkür ederim kızlar
Henüz birşey belli dğeil
Yoo ablam büyük 17 yaşında kızı, 9 yaşında oğlu var
Hamile olduğunu bilmiyorduk ki, rahatsızlandım bi doktora gideyim demiş
Her zaman gittiği özel hastane, devlete sevk etmiş
Bakalım bekliyorum

Al ben de bu kadar. Aynen beni tarif etmişsin. Ben de inanılmaz bunaldım. Can burnumda. Uykum var.

Aynen, ruhum bedenimi sıkıyo :)

aaaa cok enteresan canım yaa, insallah bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…