AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben evde öyle ıvır zıvır sevmem

Yalnız kapı girişinde birşey farkettim
Hani zil çalınca kimoooo diyoruz ya
Neydi onun adı hatırlayamadım
Eltinin evindeki görüntülü galiba
Bir tek onu beğendim :)

Pardon yaaaa
Sigortaymış o
Allah'ım sana geliyorum

Son düzenleme:
Ben Sebatiye abla niye bu evi paylaştı anlamadım hala
Ne dolaplar çevirdiler bir bilseniz dedi sus geldi sonra
Bi anlat ta bilelim.

Evet benim tarzım değil eşyaları vs. ama Allah ağız tadı versin eltine de sana da
Eşya yine alınır
Sen biraz fazla takılıyorsun, Şaban'a ve eltine.

Ne dolabı çevirmişler anlamadım ki
Anlattın da ben mi görmedim

Hımmm netten aldın demek resimleri.

olayı baştan anlatayım

2011 aralık başı KV eşimi arıyor ve diyor ki biz yeni ev aldık (1**) kasabadaki evi 40 bine sattık (2**) 80 bine yine kasabadab kaloriferli ev aldık, kalan 40 bini teyzenden borç aldık (3**) ahhh ahh vahh vahh teyzene borcumuz var.

aramalar sıklaşıyor ev alma, merkezdeki kışın kaldıkları yerdki eşyaları taşıma orayı kiraya verme kasabadaki dandik evi çok kısa sürede satma, Allah allah diyorum ankarada biz evimizi satarken canımız çıkmıştı bu işler bu kadar kolay mı diyorum.ayrıca kasabadaki evin telefonu bu olaylardan 6 ay önce kapatıldı.yani ev alma satma işi yeni değil neden şimdi anlatıyor (4****)

arkadasın facesinden eltinin kocasına bakıyrum ki evini satışa çıkarmış ve onu satacak ve bulundugu ilin en iyi yerinden ev almak istediğini ve takasta olabilir felan diyor ki alacagı evler en az 200 bin.

ben eşime böyle böyle diyorum ve eşimde diyor ki KV nin en az birikmiş 60-70 bini vardır.eğer kasabadaki evi sattılarsa teyzeme borcları felan yoktu.ayrıca bu yeni ev alma işi en az 6 ay önce olmuştur diyor.
sonra bir yeri satıp oğluna para gonderecek bize de teyzene borcumuzu kapattık diyecek diyor.aklınca oğlunu kandırmaya çalışıyor.

ben de yeni lustrala başlamışım bir deli akıyor kan damarlarımda.tepem bir attı.sen kimi kandırıyorsun? ager yaptıgım dogruysa açıktan yap, evladıı evladından ayırt etmeye utanmıyor musun? alınan o evden hayır mı gelecek?

şeklinde kadına mesaj çektim.

hemen aramış eşimi.eşimde böyle böyle diğer evlerden birini satıp onların evlerini yenileyeceginizi düşünüyoruz demiş.yok yok demiş para felan göndermeyecegiz.20 bin felan kaldı onu da babanın prostat ameliyatı için ayırdık demiş.

olay şuymuş oğlu takas ve satma için kolları sıvamış, bunlar sattık dedikleri evi aslında satmamışlar yeni satlığa çıkarmışalr.ancak evdek hesap çarşıya uymamış.hemen satarız el altından hallederiz dedikleri olmamış 2 evde satılmamış.

1) kasabadaki ev satılmamış ama kadın sattık diyor

2) teyzeye borc felan yok

3) bir şeyler satılıp eltinin evi şehrin en iyi yerinden ev ile yenilenecekmiş

ama olmamış aptal sandıkalrı oğulları ve zeki karısı olayı çözmüş.

4) istediğini istediği kişiye verebilir.ancak daha ben 3 günlük evliyken "oplum sakın cocuk yapma, onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp, boşanıp nafaka yemek" diye oğluna telefon ederken elti denilen musfetteye yaptıgına bir bakın ki evlenirken ev lafı hiç geçmediği gibi ankaranın en ucra semtinde kiraya evlenmiştim.

5) benim kızımın dogum gununde gül gibi evime gelip çirkeflikle " her yer eşya dolap küçk eve sığmaz" deyip gelininin evini büyütmek için dolaplar cevirdi

Kızlar hava ne kadar kötü ya
Bu mevsimde bu hava da hiç çekilmiyor
Bir de inadına kışlık giymiyorum artık
Kime inat yapıyorsam

Botlarımı çizmelerimi falan kaldırdım
Ayakkabı giyiyorum artık
Zaten araba ile geliyorum
Ama bugün öğlen yemeğe nasıl çıkacağım
Onu bilmiyorum işte :18:

günaydın kızlar,

kader geçmiş olsun , Allah şifa versin ,

sebatiye abla gördüm eltinin evini ,istersen sarayda otursun salla

sen o insanları önemsediğin kadar önemliler , eltin ve kv den uzak günlerin olur umarım ileride de kafanda sorun olarak yaşamazlar

Maşallah zeki Sebatiye abla, tongaya düşmemiş.

Sizinkiler de bir başka insanlarmış, şeytana pabucunu ters giydirecek cinsten
Kayınvalide seni en başından beri sevmiyo herhalde ? Neden ki ? Ceylan gibi gelinsin.

bende kalın kazakları kaldırmıştım ama Allahtan yazlık kışlık ayrımı yapmamıştım tam anlamıyla

hava berbat klima sıcakta çalışıyo ben yine de üşüyorum

valla takma diyemicem sebatiye abla çünkü ben de herşeyi taka taka hasta oldum, insan cidden sindiremiyo ama bi şekilde düşünce tarzını değiştirip rahatına bakmalısın, eşin kendini yesin gerekirse, annem babam kardeşimi kayırıyolar desin, bunlar gelin ayrımı yapmıyoki evlat ayrımı yapıyo

Sebatiye,
Bu ayrımın sebebini öğrenmeye çalıştın mı hiç?
Yani kötü kv her iki gelinine de kötü olur
Birine iyi birine kötü
Nedir bu çelişki
Cevabı sende?

Seni şimdi daha iyi anlıyorum, insanın zikri neyse fikride o olur diye boşuna demiyorlar.
Kv dençoook çok fena :)
Sen elinde mesleği olan çalışan bir bayansın zaten, yavruna tek başınada olsan arslanlar gibi bakarsın.!
Küçük insanlar küçük hesaplar yaparla işte.
Herkes hak ettiğini yaşar ablacım, kocan yanında olduğu sürece sallama onları.
Evini kendin aldın kafan rahat, minnetin yok.
Allah onları sana muhtaç etmesin.

Maşallah zeki Sebatiye abla, tongaya düşmemiş.

Sizinkiler de bir başka insanlarmış, şeytana pabucunu ters giydirecek cinsten
Kayınvalide seni en başından beri sevmiyo herhalde ? Neden ki ? Ceylan gibi gelinsin.

ona göre ben dinciyim, ailem de zengin değil,

bir küçük görme bir begenmeme

10 yıl önce herkes ögrenci gece konduda oturan sebatiye

babası işçi emeklisi

oysa onlar neler neler bulacaklardı

ne yağlı kazanlar

10 sonra ne oldu ögrencler okulu bitirdi çifter çifter evleri arabaları oldu

gecekondu yıkıldı yerine saray parçayı 2 ev verildi

Bence takmasın
Zaten kaptırmamış bişey, bu olay da ders olur hiç kaptırmazlar
Eşi kızabilir, dert edebilir ama Sebatiye abla sonuçta o tuzağa düşmemiş, boşuna düşünüp içlenmesin şimdi
Sadece tedbirli olmakta fayda var bence

Hoş takma demekle iş bitmiyo
Şaban'ın eşini bile takıyo Sebatiye abla, huy demek ki

hiç güleceğim yoktu :84: :84: :84

alıyor musunuz siz ondan haber verin?

Eltinin ailesi zengin diye mi yani tüm bu tantana

tedbir işte, bir de ne yaparsa onu görecek dedim bir kere.

yaptıklarını aklım ve vicdanım almıyor.hiç bir açıklama yapamıyorum.kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama oğlunu bile sevmeyene ne diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…