AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende öyleyim.bu yüzden boşanmayı bile göze almıştım.elti denilen kadınla ve kocasıyla düğünden beri görüşmem.

eşimin tavrı senin eşinle nerdeyse aynı ama o da ailesiyle görüşmüyor 2007 de gitmiştik birlikte ailesinin yanına.ondan beri gitmez.hele bensiz asla.

Yok gitsin görüşsün canım.
Baba yok, bir ana bir kız zaten.
Aynı şehirde bir oğlu daha var, kavak olsa bari gölge verir cinsinden.
Ben Allahtan korkarım.
Evlatlık vazifesini yapsın, benim üstümde hakları yok o yüzden bir sorumluluğum yok.
ama görüşmesine karışmam.

Bence senle alakalı dğeil
Güzel vs. denilince o içerlenmiştir, sana da aklınca güzelliğine güvenme demiş
Ne alakaysa.

En iyisni yapıyorsun , bende öyleyim
Merhaba- merhaba ile kısıtlı kalıyorum, herkesi svemek zorunda değilim ve sevmediğimi de belli ederim

bak canım şöyle.elti ve kocası ögretmen temmuzda başlar onların tatili eylule kadar.KV denilen kadın o aylarda hiç eşime gel diyemez ne zaman eltiyi gönderdi başlar gel demeye.

işte böyleler.

bak canım şöyle.elti ve kocası ögretmen temmuzda başlar onların tatili eylule kadar.KV denilen kadın o aylarda hiç eşime gel diyemez ne zaman eltiyi gönderdi başlar gel demeye.

işte böyleler.

Yok canım ben kendim için dedim.
Herkes durumuna göre pozisyon alır.
Sen tavrında dibine kadar haklısın

işte böyleler.

Eşin 2 kardeşmi Sebatiye Abla. Onlarla mutlu mesut yaşasın senin eline kalmasında, düşmez kalkmaz bir Allah.

Ama iste hatayi burda yapiyorlar, bana degil kendisini kiskandirmak icin öyle söyleyen kisilere tepkisini vermeliydi.
Beni tanimak, tanismak icin firsat bile tanimadi.
Oysa ki benim kendisi hakkinda ne negatif, ne pozitif hicbir duygum yoktu cünkü tanimiyodum.
Biz kadinlar iste:))

eh sende çiçek alır gidersin artık geçmiş olsuna, sevgili kankana

yavv taktıgın seye bak.sanki hayatımızda cok sevdiğimiz kişi var da.kadını seviyorum işte.o da beni seviyor.

bak şimdi itiraf.com dan bir itiraf yazayım da gör.

"Uykuyla uyanıklık arasında telefonumun çaldığını duyuyorum. Annem; ''Ne inatçı kadın kaçtır arıyor'' diyor telefonu sessize alırken. Telefonumu alıp kızmalarına aldırmadan geri arıyorum. Bütün gece çok karışık rüyalar gördüğünü, bu saate kadar ulaşamayınca, çok merak ettiğini anlatıp ısrarla ''İyi misin?'' diye soruyor. İşlerin yoğunluğunu, toplantıda olduğumu söyleyip iyi olduğuma, sadece boğazımı üşüttüğüme, zor da olsa inandırıyorum. Yıllardır her sıkıntımı bişekilde hisseden eski kayınvalidem içi rahat kapatıyor telefonu. Akabinde son bi gayret; ''Boğazım çok ağrıyor'' diyorum hemşireye. Endoskopiden yeni çıktığım için normal olduğunu söylüyor..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…