- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.941
İpek çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın.
Aslinda ben onu hic tanmiyordum, dügünümde tanistik, yani sorun olacak herhangi birsey bile yoktu aramizda, ama ben gelmeden aile icinde olan olaylar, yasananlar, daha ben gelmeden bana düsman yapmisti onu.
Ama benim prensibim acik ve net, huzurumu kaciran, günlük hayatimda beni yoran ve üzen, düzeltemeyecegim, kisileri hayatimdan cikariyorum, cikaramassam en aza, azemiye indiriyorum iletisimimi, cekemem ben öyle.
sürekli bir huzursuzluk, sürekli bir dalasma bana göre degil.
yavv taktıgın seye bak.sanki hayatımızda cok sevdiğimiz kişi var da.kadını seviyorum işte.o da beni seviyor.
bak şimdi itiraf.com dan bir itiraf yazayım da gör.
"Uykuyla uyanıklık arasında telefonumun çaldığını duyuyorum. Annem; ''Ne inatçı kadın kaçtır arıyor'' diyor telefonu sessize alırken. Telefonumu alıp kızmalarına aldırmadan geri arıyorum. Bütün gece çok karışık rüyalar gördüğünü, bu saate kadar ulaşamayınca, çok merak ettiğini anlatıp ısrarla ''İyi misin?'' diye soruyor. İşlerin yoğunluğunu, toplantıda olduğumu söyleyip iyi olduğuma, sadece boğazımı üşüttüğüme, zor da olsa inandırıyorum. Yıllardır her sıkıntımı bişekilde hisseden eski kayınvalidem içi rahat kapatıyor telefonu. Akabinde son bi gayret; ''Boğazım çok ağrıyor'' diyorum hemşireye. Endoskopiden yeni çıktığım için normal olduğunu söylüyor..."
İpek Maşallah
Alımlı, edalı bir genç kız olacak belli:))
Baba işi gücü bırakır, kızının peşine düşenleri kovalar bir kaç seneye
Ayyy size de elti görümce kayınvalide olsun :) vır vır vır susmadınız iki dk
Vay be
Şabanın annesi de senin gibi ön görüsü yüksekmiş demek
Ama belki de gelini olsan bu kadar iyi anlaşmaya devam edemezdiniz, gelinini sevmediğinden seni de görüp hayıflanıyo bence
Ceylan gibi kadınmışsın ya
Kader senin de bilmediğin yok maşallah anacım.
ipek çok tatlı kızın.
sebebi hayatın ne demek oldugunu sen bana sor
Hangisini kast ediyorsun
yavv daha yeni evlendi şaban.seviyordur gelinini.daha 2 yıl bile olmadı.
arada gerçi "ee ne yapalım o da şabana çok deger veriyor" demiyor değil :)))))))))))
yavv daha yeni evlendi şaban.seviyordur gelinini.daha 2 yıl bile olmadı.
arada gerçi "ee ne yapalım o da şabana çok deger veriyor" demiyor değil :)))))))))))
Son olan eklentilerin silinmesi olayı alıntıda. Meğer şimdiye kadar herkes boşuna yazmış bu zerzevatı.
Kitty senin oğlun var da kız çocuk çok cilveli, böyle babaların hayır diyemediği melekler oluyor. Allah yavrularımıza sağlık ve güzel bir hayat nasip etsin.
Ayyy size de elti görümce kayınvalide olsun :) vır vır vır susmadınız iki dk
En doğrusu bencede , ama bazen karşındaki çekiyor seni olayların içine.
en doğrusu baştan mesafeli olmak bencede.
He evet
Biraz öyle oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?