AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bu pozisyon diye bahsettiğin hangi pozisyon ya? Pazarlama müdürünü düşünüyorlarmış ama sen de varsın alternatifte ne ki anlamadım.

Aslında o 10 yıldır burda diye elini eteğini çektiremiyolar
Onun saf dışı bırakmayı düşünüyorlar, diğer pazarlamacılar gibi dışarıya müşteriye gitsin vs.
Bu da gitmek istemiyo, işi de vermek istemiyo, kafasını pc ye gömüyo gün boyu
Ben gidince odasından kaçıyodu

Bende müdüre söyledim, siz bana böyle böyle dediniz ama X bey siparişleri bile evden giriyomuş
Benden kaçıyo dedim
10 yıldır bu işle kemikleşti bırakmak istemiyo
Bu ara sezon denilen şey bizde, şu sezonu atlatalım tekrara bakarız dedi.

Bende bekliyorum bakalım

Haftaya eşimin doğumgünü
Şu saati beğendim sizce nasıl

Buarada ufak birşey daha düşünüyorum fikir verin bana haydi
Ne yapabilirim pastayı hazır mı alsam kendim mi yapsam.
Yemği dışarda mı yer ayırtsam evde mi yesek.
Başka hediye ne alsam.

Yani seni pazarlamaya düşünüyorlar öyle mi?
Bence çok iyi.. farklı bir ufuk açar sana. Hem çevre hem etkinlik olarak. Aktiflik olarak. Tavsiye ediyorum. Ama adam biraz psikopata bağlamış kendini sanırım ki siparişleri bile evden giriyormuş. Adam istenmiyor anladığım kadarıyla. 10 yıl da az değil. Defterini düremiyorlar hemen. Yıldırma politikası mı ki bu kader?

Ben esime dogumgünlerinde evlilik yildönümlerinde aldigim hediyenin yanina muhakkak cüzdanda alirim:)
Cünkü hep benim aldigim cüzdani kullaniyor ve bir dahaki hediyye faslina kadar eskimis oluyor cüzdan
Ama saatin yanina baska ne alabilirsin bilemedim.

saat güzelmiş ama yanına nolcak dersen bildiğim kadarıyla hepimiz odunuz sana faydamız olur mu bilmem:26:

Aaa aşk olsun hiç ben öyle şey yapabilir miyim :26:

Tabi canım yapar mısın hiç ban üstadı oldun çıktın

çantasından iğnesini çıkaran teyzeler gibisin

maalesef bende de yok ki elmeyradan almıştım bende o kimbilir kimden aldı

Sus yoksa ağzına acı biber sürerim bak teyzelere saygılı olunur

Erkeğe hediye almak çok zor ya. En iyi alternatif saat. Bence süslenip püslenip dışarıda özel bir yemek yenebilir. Evde hazırlasan onun görmediği bir zaman olacak. Ama dışarıda hazırlık olunca daha güzel hissediyor insan kendini nedense.

Bence de öyle olmalı ama
Dedim ya adam çok üç kağıtçı
Büyük patrona dert yanmış çok yoğunum vs. diye
Şimdi işleri Kader'e göster deyince de yan çiziyo bana

Bence sen cok üsteleme, sonra ters tepmesin.
Ne kadarda olsa eski isciymis.

Bana da garip geliyor yaaa
Çocuklar kaç yaşında acaba?
Allah bağışlasın

13, 10, 2 yaslarindalar, ilki oglan diger ikisi kiz:)

Bilmiyorum kapalı kapılar ardında yapılır toplantılar
benim haberim yok
Bi Pazartesi geldim, bu teklifi aldım cumartesi de izinliydim üstelik o gün konuşulmuş
Olabilir dedim ama adam göstermemek için evde yapıyo işi

Bende genel müdüre deidm siz bana böyle dediniz ama X bey benden kaçıyo resmen dedim

O da evet işle kemikleşmiş gibi 10 yıldır dedi
Bende evet dedim sarılmış bırakmıyo
Evet dedi , güldü

Sezon bitsin işler sakinken bakalım tekrar dedi
Peki dedim.
Bakalım nasip artık

Weis cüzdan iyi fikir bunu değerlendireceğim :13:
Sovr senden fikir çıksa şaşardım zaten
Buarada birara buraya foto koyma sözüm vardı koyup hemen kaldıracağım fotoğrafı çabuk bakın ama
Alıntı yapmazsanız sevinirim (muhhaha en sinir olduğum cümle kalıbı ve ilk kez kullanıyorum )

G-string saatin yanına illa bişi alıcaksın hani ihtiyaçtan öte zevke hitap eden bişi olmalı mesela kuş yada balık sever mi

eşim balıkları çok sevdiğinden istemeyerekde olsan akvaryum ve balıklar almıştım se vgililer gününde

ve tabisi dışarda olması daha iyi kendini harap edip akşam erkenden sızmaktansa süslenir püslenir çıkarsınız dışarı

Biliyorsun özel sektör kurt kapanı gibidir. Devleti bilmem de özelde kimse kimseye göstermez kolay kolay. İşi yokuşa sürer, uzatır yine göstermez. Sen kendi çabanla öğreneceksin zamanla. Pazarlamanın kapsamı ne tam olarak operasyon var mı içinde?...

Doğru söylüyorsun
En iyisi yer ayırttırayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…