- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #9.181
Biliyorsun özel sektör kurt kapanı gibidir. Devleti bilmem de özelde kimse kimseye göstermez kolay kolay. İşi yokuşa sürer, uzatır yine göstermez. Sen kendi çabanla öğreneceksin zamanla. Pazarlamanın kapsamı ne tam olarak operasyon var mı içinde?...
G-string saatin yanına illa bişi alıcaksın hani ihtiyaçtan öte zevke hitap eden bişi olmalı mesela kuş yada balık sever mi
eşim balıkları çok sevdiğinden istemeyerekde olsan akvaryum ve balıklar almıştım se vgililer gününde
ve tabisi dışarda olması daha iyi kendini harap edip akşam erkenden sızmaktansa süslenir püslenir çıkarsınız dışarı
3 yas büyügüm senden canim.
Aman hissettigimiz yastayiz:)
Her ne kadar yasimi göstermedigim söylensede, 30 lu yaslardayiz iste:))
Weis cüzdan iyi fikir bunu değerlendireceğim :13:
Sovr senden fikir çıksa şaşardım zaten
Buarada birara buraya foto koyma sözüm vardı koyup hemen kaldıracağım fotoğrafı çabuk bakın ama
Alıntı yapmazsanız sevinirim (muhhaha en sinir olduğum cümle kalıbı ve ilk kez kullanıyorum)
Balık çok masum sanki ben de yanıldım ve aldım ama akvaryum değil fanus ve 2 küçük balık beta sanırım. Amma bir felaketti. Oksijen olmadığı için her gün suyunu değiştirdim. Çeşme suyu da olmuyor. 1 günde fanus kokuyordu. Senin nasıl büyük bir şey miydi?
Yaklaşık 10 tane pazarlamacı var , herkesin müşterisi ayrı, laptoları ile sipariş giriyorlar
Bu pazarlama müdürü de onların siparişlerini takip ediyor, tarihine ve malın hazır olmasına göre öncelik vererek işte
Tabi bir de hangi maldan ne kadar kaldı diye stoğu takip ediyor ( etmiyor da etmesi gerekiyor daha doğrusu )
Azalan mallara yeni sipariş geçiyor, fabrikaya bildiriyor
Hep eksilerde mesela bazı mallar
Bunlar niye eksi olmayan bi malın siparişi gider mi diyorum
Şey onlar şey eski malla ben kapatmayı unutmuşum diyo
Öyle bi tip işte
Üretim planlama kısmen. Ama bence cin gibi.. yani her şeyi açıktan yapmıyor. Ama kendi biliyor bir tek. Ve bence çok yönlü düşünüyor yarın pat diye çıkarsa açıklar bırakıyor ardında çözümünü bir tek kendinin bildiği. Biraz tehlikeli biri bence.
Bak bu avatardaki benim.
Biraz mıçok tehlikeli
Ondan laf sokuşturup duruyorum
Sezercik te akbaba lakaplı bi adam vardı ya , onun aynısı
Ben eşime dedim ilk gördüğümde bak bu adam akbabaya benziyo, güldü
Ben 1 yıllık personelim daha
Size her gün ayrı ayrı resimler atıcam bugün haric cünkü bugün cok ıslandım
Kader de böyle bakıcak bana
Eki Görüntüle 687232
Maşallah
Aynı benim gibi, yaşını hiç göstermiyorsun
Birde üç çocuk
Size her gün ayrı ayrı resimler atıcam bugün haric cünkü bugün cok ıslandım
Kader de böyle bakıcak bana
Eki Görüntüle 687232
Ee adamlar sendeki cevheri görmüş. Bir arkadaşım var. Bazı olaylar oldu işten çıkarıldı. Yetenekli bir kızdı. Evlendi başka şehre gitti. İş bulamadı zaman geçsin diye çok çok çok kurumsal bir yerde yönetici asistanlıkla başladı birkaç ay sonra senin kafan çalışıyor seni personelde yetiştirelim demişler. Şimdi dolarla maaş alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?