AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yaklaşık 10 tane pazarlamacı var , herkesin müşterisi ayrı, laptoları ile sipariş giriyorlar
Bu pazarlama müdürü de onların siparişlerini takip ediyor, tarihine ve malın hazır olmasına göre öncelik vererek işte
Tabi bir de hangi maldan ne kadar kaldı diye stoğu takip ediyor ( etmiyor da etmesi gerekiyor daha doğrusu )
Azalan mallara yeni sipariş geçiyor, fabrikaya bildiriyor

Hep eksilerde mesela bazı mallar
Bunlar niye eksi olmayan bi malın siparişi gider mi diyorum
Şey onlar şey eski malla ben kapatmayı unutmuşum diyo
Öyle bi tip işte

Son düzenleme:

Balık çok masum sanki ben de yanıldım ve aldım ama akvaryum değil fanus ve 2 küçük balık beta sanırım. Amma bir felaketti. Oksijen olmadığı için her gün suyunu değiştirdim. Çeşme suyu da olmuyor. 1 günde fanus kokuyordu. Senin nasıl büyük bir şey miydi?

3 yas büyügüm senden canim.

Aman hissettigimiz yastayiz:)
Her ne kadar yasimi göstermedigim söylensede, 30 lu yaslardayiz iste:))

Bende göstermiyorum kiiiii
Burdaki kızların çoğu beni gördü zaten

Bekliyorum

yok canım fanusun bikaç boy büyük akvaryumunu düşün kapaklı çok büyük bişi değil ama içine de 5 tane japon aldım o kadar haftada bir değiştiriyoruz biz hiç kokmuyo sorun olmadı 2 aydır ,

yanlız betalar yanlız yaşayabiliyolar diye biliyorum ben , önceden betam vardı benim küçüktüm o zamanlar balıkçı tek başına yaşıycak demişti bende fanusa ayna yapıştırmıştım balık hep aynalı kısma kafasını vuruyodu ( ama pek bi küçüktüm

Üretim planlama kısmen. Ama bence cin gibi.. yani her şeyi açıktan yapmıyor. Ama kendi biliyor bir tek. Ve bence çok yönlü düşünüyor yarın pat diye çıkarsa açıklar bırakıyor ardında çözümünü bir tek kendinin bildiği. Biraz tehlikeli biri bence.

Biraz mı çok tehlikeli
Ondan laf sokuşturup duruyorum
Sezercik te akbaba lakaplı bi adam vardı ya , onun aynısı
Ben eşime dedim ilk gördüğümde bak bu adam akbabaya benziyo, güldü

Ben 1 yıllık personelim daha

Son düzenleme:

Bu saat cok klasik :S GC nin saatlerine bak bir de

Ee adamlar sendeki cevheri görmüş. Bir arkadaşım var. Bazı olaylar oldu işten çıkarıldı. Yetenekli bir kızdı. Evlendi başka şehre gitti. İş bulamadı zaman geçsin diye çok çok çok kurumsal bir yerde yönetici asistanlıkla başladı birkaç ay sonra senin kafan çalışıyor seni personelde yetiştirelim demişler. Şimdi dolarla maaş alıyor.

Size her gün ayrı ayrı resimler atıcam bugün haric cünkü bugün cok ıslandım

Kader de böyle bakıcak bana

Maşallah
Aynı benim gibi, yaşını hiç göstermiyorsun
Birde üç çocuk

Saol.
Bu yas göstermeme konusu ile ilgili bir animi anlatayim.
Ben nisanliyken alisverise gittik, yanimda kücügüm olan kizkardesimde vardi.
Mazadaki ablalardan biri benim nisanli oldugumu ögrenince anneme " neden büyük kiziniz dururken kücügünü nisanladiniz2 dedi.
Tabi bunu duyan kiz kardesim aldiklarinin hepsini birakti ve bizi cekistire cekistire baska magzaya götürdü:)))

Sen 32 durmuyorsun canım Maşallahh.....

Bu arada eşine ne hediye aldın yıldönümü için ?

Size her gün ayrı ayrı resimler atıcam bugün haric cünkü bugün cok ıslandım

Kader de böyle bakıcak bana
Eki Görüntüle 687232

Ay bu adamı görünce bir hoş oluyor yüzüm. Bir de nereden bulursun bu resimleri. Kim yaptı Allah bilir montajı ama çok güzel.şu otel olayı vardı hatırlarsan. O zaman yüzü nasıl olurdu ki

Bilmiyorum
Büyük patron ayda yılda bir gelir
Beni tanımazdı bile
Toplantı da bu genel müdür ortaya atmış, Kader hanım zehir gibi o yapar demiş
Yoksa eleman alınacakmış

Bana da bu pazarlama müdürü anlattı
Programcıya deidm ki bu programda şu şu niye yok, filtreleme lazım X bey tamamına bakıyo boş yere
Belli kıstaslara göre aramak yeterliyken
Programcı dedi ki bu özel bi program talebe göre yapıyoruz, onu da ekleriz
X bey de hemen atladı Kader hanım cin gibi zaten daha 15 dk önce gösterdim bu programı ilk kez görüyo
Bende dedim o yüzden mi benden kaçıyosunuz
Programcı koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…