AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yok yaa anne babama da hayırlı evlat olacağını hiç sanmam
Halam demişti bi kere anneme
Böyleleri evlenince gör sen
Yani bakınca şıp diye anlaşılıyor

Aynen lovecim,
Ama dışardan bakan biri olarak hepsi babanın veya annenin üzerinde kalsın derim.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş.

bizimde sıkışık olduğumuz zamanlar oldu zor dönemler geçirdik kimi zaman ,

babanne tarafı diğer oğluna ev verdi öbür oğluna başka evinin kirasını verdi

babam ya da annem kendi aralarında konuşmaktan öte hiçbirşey demediler ,

şimdi de yana yakıla her aradığında der babama hakkını helal et diye babamda Allah bilir orasını der

bide hacıya gitmiş insanlar bunlar hak hukuktan bahsediyorlar bir de

hatta büyük amcam kardeşim öldüğünde daha 40 ı bile çıkmadan arayıp babamın ona olan 2 bilezik borcunu istemişti,

vericektik zaten ama araya cenaze durumları girince kafadan uçtu kusura bakma dedi babam da ne desin ki

o yüzden benden uzak olsunlar da isterlerse köşklerde yaşasınlar , ay nerden nereye geldi konu işte

Ya benim sinir oldugum seyler cikti günyüzüne.
Esimin abiside aynidir demistim.
Esimle abisinin isi ayni ama gel görki abisinin hic parasi yoktur.
Biz istanbuldan ve kendi memleketimizden ev aldik, burada ( almanyada) bir daire aldik, kendi müstakil evimizi yaptirdik ama abisinin hicbirseyi yok.
Üstelik onun eside calisiyor.
Annesine bakilirsa onun birseyi olmadigi icin tüm mirasi ona verelim.
Yahu ayni isi yapiyorlar, adam birseyin sahibi olamamissa suc bizim mi.
Birgün evde yemek yemezler, sürekli disarda, kahvalti, ögle aksam.
Bugün evinin esyasini yeniler, bikar 8-9 ay sonra tekrar yyeniler.
Biraz gözünün önüne baksaymis.
Yok güzelce söylese tamam miras hakkimiz onun olsun ama isi gücü alavere dalavere.
Ona gidecegine bir yetime, bir öksüze veririm diyorum bende.
Ay sinir oldum bak yine.

Son düzenleme:
Böyleleri yaşlanmaz weis
Anne babası da sırtını sıvazlayıp pış pışlarsa adam zaten geniş parayı savurur durur
Nasılsa aile arkasında, gerekire tüm mirası ona verirler ya

Anne baba da oğluna iyilik yaptığını sanıyo, aslında bu karakteri belki de aileden kaynaklı
Her koşulda destek olan birileri var diye rahat adam
Tabi bi de karakter meselesi bi yaştan sonra insan kimseden para alamaz normalde, utanır bi

Yok canim ya utanmak mutanmak hak getire.
Adamin hicbirseyden yüzü kizarmiyor.
Para sözkonusu olunca gözü dönüyor.
Bazen diyorum " aman birak onun olsun hersey, yeter ki uzak olsun" bazen de " yahu adamlar har vurup harman savurmus, vermeyecegim hakkimi, biraz anlasinlar" diyorum.
Öyle iste...

Size konsantre olamadım kusura bakmayın. Ağrım geçmedi.

eşimin ailesi mirasını kime bırakır ne yapar ne eder karışamam, gönül koyacaksa eşim gönül koysun diye düşünürüm naçizane

Mirasin hepsi esimin kendi ailesine ait olsa ne yaparlarsa yapsinlar.
Ama yeni evlendigimizde esiminde birikmis parasini koyarak aldiklari arsa ve evleride buna dahil.
Zamaninda bize ait olan hisseyi vermediler simdi tutmus ona veriyorlar.
Kendi haklarini verebilirler ama benim hissemi veremezler benim müsadem olmadan.
Ama kagit üzerinde bizim adimiz gecmedigi icin verebiliyor iste.

Aman neyse, hic sevmiyorum zaten bu konulari..

Son düzenleme:

yine akılsız ana babadan kaynaklanıyor.

bizde de aynı şey var.ikiside ögretmen bellemişler ögretmenler az alıyor diye.yahuu ögretmen ama haftada 1 gidiyor işe.benim kocanın canı çıkıyor.her gun 6 da kalkıyıor.ahhh ahhh anlat amlat bitmez.

diğer oglu her gun et yemekten gut olmuş :84:

eşimin ailesi mirasını kime bırakır ne yapar ne eder karışamam, gönül koyacaksa eşim gönül koysun diye düşünürüm naçizane

bende ay nı düşüncedeyim hiç karışmam o tarz durumlarda konu açıldığında ne ailesinin yanında ne eşimle birebir bile,

zaten benim yada ileride doğacak çocuğumun hakkı yeniyorsa da Allah yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…