AdAm OLaCaK KıZLaR...

2 ay sonra işe başlıycam ve ardından hemen bır ev alıcaz çünkü biriktirmeye kalkarsak 5 yıl lazım ozamana kadarda ev fıyatları ne olur bılmeme kemal sunalın başlık parası toplama işine döner oyuzden hemen almayı planlıyoruz tabı bı mıktar kredide çekicez ama şu bankaların eklediği para kredının yarsısı çok fazla faiz koyuyorlar

ahhh ah yaramı deştiniz , bizde istiyoruz şu düğün borçlarımızı bi bitirsek 10 kaldı bakalım

bizim oturduğumuz muhitte 100 bine evler var macbur burdan alabilsek yoksa ucu bucağı kaçıyo

o da ayrı cesaret tabi ana para kadar faiz ödüyosun hemen hemen ,

e tabi ev alınırsa aralıkssız çalışmak lazım hani benim çocuk olunca 2 yıl çalışmam laflarım pöööff

bizimde bir ev var.alıştım.çok daha iyilere gözüm kayıyor ama ne olacak diyorum 4-5 yıl sonra bir tadilat olur sana sıfır ev.

2. bir ev düşünmüştük yatırım için sonra mantıksız geldi.kiracı haşat edecek eve sonra damat yiyecek :84: :84: ( benim derdim de işi sulandırmak :82: )

Son düzenleme:
gerçekten çok değişikmiş ama bazen gerekli bunlar bende alıcak oluyorum süpriz olsun dıye ama utanıyorum vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…