AdAm OLaCaK KıZLaR...

Tam hastalık havası zaten.
Bu ara vitamin takviyesi yapın kızlar.
Bağışıklığınızı destekleyin.

Son düzenleme:
o O o O Nemesis hanımlar da gelmişler, sonunda hatırlamışlar bir geyik topikleri olduğunu

"Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem.."

kız 6 yıllık ilişkisini bitirmiş nişanlısından ayrılmış ama unutamamış.

çok koydu yazdıkları

:26::26::26::26::26::26:

Koskoca evlilikler bitiyor. Bitmesini hazmedemiyorduysa blöf yapıp ayrılmayacaktı. Her erkek yemez bu tarz blöfleri. Yazacaktım, daha cok üzmeyeyim diye yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…