- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #9.961
:) hiç seni unutur muyum.
canım üşüyorum burnum tıkanıyor hava çok soğuk.
Beni beni lovunuzu
geçmiş olsun ablişko, theraflu forte içtim, kaç gündür benim burnumda tıkanık boğazımda ince ince ağrıyor.
Kittyy'm güzelim
Paylaş şu resmi
Bekliyoruz
Diğerleri gelir isterse
Yine paylaşırsın
Zaten alıştın mı hep paylaşırsın
Tecrübe ile sabittir
Tamam yahu nasıl yapıcam bir tarif et bakalım.
:26:
bende olmazsa öglen eczaneden aferin fort alayım
Normal cevap yazar gibi konuya cevap ver'i seç
Orda resim ekle seçeneği var, yazı yazdığın yerin üstündeki seçeneklerde
Silme işlemini de resimi gördükten sonra söyleyeceğim
Eee ben kimseyi görmedim.
Kaderi gördüm bi tek ona göstericem
Umca diye bitkisel bir damla var.
Oğlanda bile biz kullanıyoruz.
Hem bağışıklığı destekliyor hemde soğukalgınlığına , üst solunum yollarına iyi geliyor.
Tavsiye ederim canım
"Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem.."
kız 6 yıllık ilişkisini bitirmiş nişanlısından ayrılmış ama unutamamış.
çok koydu yazdıkları
"Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem.."
kız 6 yıllık ilişkisini bitirmiş nişanlısından ayrılmış ama unutamamış.
çok koydu yazdıkları
o O o O Nemesis hanımlar da gelmişler, sonunda hatırlamışlar bir geyik topikleri olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?