AdAm OLaCaK KıZLaR...

kity nere gitti acaba:26: kaçttımı ki, yada beyi izin vermemiş olabilir kıskandıysa gerçi onun çocuğu vardı demi niye kıskansın ki

Koskoca evlilikler bitiyor. Bitmesini hazmedemiyorduysa blöf yapıp ayrılmayacaktı. Her erkek yemez bu tarz blöfleri. Yazacaktım, daha cok üzmeyeyim diye yazmadım.

:) yok blöf yapmamış.mutsuz ve kötü bir ilişkiymiş ama kafasında bitiremiyor ya da ne bileyim kafasında bitirip öyle atacaktı nişanı ya da sorunu çözmeye çalışacaktı.

adamın yaptıgı çok acımasız geldi, ahhh ahhh acılarım depreşti.

Konuyu bastan beri okuyorum, ilişki kötü gidebilir ama nişanlının burnu sürtsün diye yapılmış bir ayrılıktı.

Abla anma su sabanı valla basına iş acıcan
ayol bu bdv sayesinde neler öğrendik neler dağarcığımız bile gelişti

Bu BDV adamı paranoyak yapar

kity nere gitti acaba:26: kaçttımı ki, yada beyi izin vermemiş olabilir kıskandıysa gerçi onun çocuğu vardı demi niye kıskansın ki

evet dogru ayol.biz kadınların cocukları için nasıl kul köle oldugumuzu gören erkekler, yok anam yok der bu kadının gözü çocugundan başkasını görmüyor.eeee haklı adam böyle hatunların nesini kıskansın.

aslında hata dimi çocuğumuz oluyo tamam anneyiz bambaşka bişi olsa gerek ama annelik görevini üstlenirken eşlik göremizi unutuyoruz ,

ayyyy aldatıldığı için kendinde hata gören kadınlar gibi konuştum kendimden soğudum lafımı geri alıyorum

Konuyu bastan beri okuyorum, ilişki kötü gidebilir ama nişanlının burnu sürtsün diye yapılmış bir ayrılıktı.

Abla anma su sabanı valla basına iş acıcan

Bu BDV adamı paranoyak yapar

bende onun bana yazdığı abuk subuk mailleri okuyup durur nefretimi hep taze tutardım.yıllar geçti düşünüyorum düşünüyorum

ne merhametsiz ne kendini bilmez biriymiş bu şaban.insan can düşmanına yazmaz böyle şeyler.hele bir tanesi vardı unutmadığım...

tabii o mailler mail boxımda durur iken bir gun kocam gördü.okuyacagım dedi bende el çabuklugu ile hepsini sili verdim.

kıyamet koptu.daha 6 aylık evliyim.

eşm yahoo ya mail attı, silinmiş mail var geri alabilir misiniz diye.

yok dedi, ne yazıyor ben boşanacagım

adamın telini buldu aradı, ben sinir krizleri geçirdim.hala unutamam.5 para etmez adama beni rezil ettin derim.şimdi anlatıp anlatıp hava atıyordur derim.o unuttu ben unutamıyorum yaptıgını.

sonra şaban beni aradı "benim için aranızı bozmayın, kocanı kıskandıracak şeyler yapma, bana ait ne varsa hepsini sil" gibi.iyice deli oldum.

böyle bir şeyde gelmişti başıma

eşlik görevini unuttun mu yoksa? bunu itiraf olarak kabul ediyorum.yoksa o konuları açanlardan biri de sen miisn :84: :84:

Sebatiye
Sana inanamıyorum.
Adamın eski maillerini mi sakladın + bide kocana yakalandın.
Çok aşıkmışsın sen bu adama

Son düzenleme:

Ya Sebatiye neden saklanır ki o geçmiş, anılar
Sana değer vermemiş üstelik
Bak eşin için hep iyi şeyler söylüyorsun
Seni sahipleniyor, seviyor
Unut geçmişi, yavrunla yuvanda huzurlu mutlu ol
Başka nimet yok şu hayatta

ya ben şu öğretmenle öğrenci arasında geçen olaya üzüldüm ne şerefsiz adamlar var tamam kızda hatalı ama yaşı küçük cahil öğretmeni bile böyle davranıyosa yazık

Sebatiye
Sana inanamıyorum.
Adamın eski maillerini mi sakladın + bide kocana yakalandın.
Çok aşıkmışsın sen bu adama

gonderilmiş kısmındakiler var yaa orda kalmıştı.arada okurdum ama sonradan hiç aklıma gelmemişlerdi.orda olduklarını bile unutmuşum.

saklamadım yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…