- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.041
valla benim pozitifliğimin sırrrı az uyumak sanırım çok uyuyunca beynim uyuşuyodur nedir saf oluyom çıkıyom :)) mesela çok uyumuş olsam dünkü sapık kardeşi bile anlayamazdım
ne güzel bunun bilincinde olmakta ayrı güzel , mutluluğunuz hiç bozulmasındarışı başımıza
Bilemiyorum ama bence Sebatiye ablanın hala unutamadığı şeyler var..
Buda iyiymiş.
Sen bırak ben alıyım.
Pazardan domates alıyor arkadaş
Canım hiç merak etme,
Üstelik o boş korkularla kendini üzme
Hayat akışına bırakınca güzel...
Bu da benden sana abla tavsiyesi olsun
Herşey olacağına varır, su akar yatağını bulur...
valla benim pozitifliğimin sırrrı az uyumak sanırım çok uyuyunca beynim uyuşuyodur nedir saf oluyom çıkıyom :)) mesela çok uyumuş olsam dünkü sapık kardeşi bile anlayamazdım
ne güzel bunun bilincinde olmakta ayrı güzel , mutluluğunuz hiç bozulmasındarışı başımıza
Sovr sapık kardeş olayı ne :44:
Sovr sapık kardeş olayı ne :44:
Ay love biz esimle nisanliyken benim degil esimin vardi bir belalisi
Kiz beni bile aramisti birak diye
Nisanlimi birakacakmisim, o seviyormus
Bilemiyorum ama bence Sebatiye ablanın hala unutamadığı şeyler var..
dün biri geldi de muhabbete daldı sonra kim ilk farketti hatırlamıyorum imalı konuşmalar başladı o kıza karşı sonra arkadaşlık isteği falan gönderince sapık olduğunu anladım , gerçi herkes anlamışta ben biraz geç anladım işte44özlem44 dü adı, bilerek yazdım üyeliği silinmiş galiba
dün biri geldi de muhabbete daldı sonra kim ilk farketti hatırlamıyorum imalı konuşmalar başladı o kıza karşı sonra arkadaşlık isteği falan gönderince sapık olduğunu anladım , gerçi herkes anlamışta ben biraz geç anladım işte44özlem44 dü adı, bilerek yazdım üyeliği silinmiş galiba
bende farkettim söylemek istemedim belki kendi bile kendine itiraf edemiyodur diye ama ,
benimn unutamadığından kastım hani aşk sevgi manasında değil kırılmışlıkların yıllarca kalbinde kalmış yada belki de yaşayamadıkların o yüzden şabanı yada karısını gördükçe aklına geliyo gibi sanki,
mesela ben eski sevgililerimi uzunu kısası farketmez yolda gördüğümde bile hiçbişi hissetmem sadece sevgi manasında değil nefrette etmem nötr
ahanda sözünün üstüne geldi ahahahhaD
merhaba ben 20 yaşındayım evli değilim 2 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok seviyorum :))
ahanda sözünün üstüne geldi ahahahhaD
olayı örneklerle analatabilirim yani
neyse günahını almıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?