- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.081
hmmm kötü bir şey mi yazacaktın?
bak sabahtan beri sağa sola iyilik yapıyorum.
benden söylemesi çarpılmayın sonra :18:
Kuzenlerim, biri anne tarafımdan biri baba tarafımdan olduğu için görüşmüyorlardı evet
Benim nişanım, düğünümde vs. ne olduysa oldu zaten
O zaman beğendiğini söyledi dayımın kızı, amcamınoğlunu
Bende onun sevgilisi var demiştim.
yok senlik bişi yok hani arada sen olduğun için dayın veyahut amcan seni suçlayıcı konuşurlarmı hani amcanlardan pek hazetmiyodun dimi yanlış hatıralmıyosam ,
vardır ya öyle insanlar kendi çocuklarını aklamak için başkasına çamur atan tipler
LCW markonide bugun.şu problemli abimin çocuklarına LCW dan bir şeyler alıp gonderdim.fiyatları çok uygundu.ustune %10 indirim daha yaptı hem de 3 taksitle.ohhh çok mutlu oldum.güle güle giysin kuzularım
kesene bereket Sebatiye Abla, Allah sana daha çok versin daha çok yardım edebilesin. AMİN.
bugün erkenciyimmmm :)
kızlar merhaba ben geldim
selamlar bende geldim , nasıl oldun quarta
Donmuyorummmm heyyoooo
nasıl oldun ceren merak ettim seni
selamlar bende geldim , nasıl oldun quarta
hoşbuldummm :) napıyosun sebatiye nasılsın?
fena değilim,iyi olmaya çalışıyorum.dün tüm gün hastanedeydim.tahliller testler..ilaçlara başladım.nodülüm temiz çıktı çokşükür.günde 3 kez tiroid ilacı alıyorum. bir de kalp ilacı,nabız düzenlemek için...
ilaçlara alışmaya çalışıyorum..bu arada hala reglim devam ediyo,onun için de ilaç kullanıyorum.pzt doktora gidicem tekrar..
ayda bir kan testi yapılıp tiroid durumuna bakıcaklarmış..bakalım görücez umarım yakın zamanda toparlanırım..
çok halsiz ve yorgunum...
fena değilim,iyi olmaya çalışıyorum.dün tüm gün hastanedeydim.tahliller testler..ilaçlara başladım.nodülüm temiz çıktı çokşükür.günde 3 kez tiroid ilacı alıyorum. bir de kalp ilacı,nabız düzenlemek için...
ilaçlara alışmaya çalışıyorum..bu arada hala reglim devam ediyo,onun için de ilaç kullanıyorum.pzt doktora gidicem tekrar..
ayda bir kan testi yapılıp tiroid durumuna bakıcaklarmış..bakalım görücez umarım yakın zamanda toparlanırım..
çok halsiz ve yorgunum...
iyiyim canım sen nasılsın?
rütin sebatiye işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?