AdAm OLaCaK KıZLaR...

yok senlik bişi yok hani arada sen olduğun için dayın veyahut amcan seni suçlayıcı konuşurlarmı hani amcanlardan pek hazetmiyodun dimi yanlış hatıralmıyosam ,

vardır ya öyle insanlar kendi çocuklarını aklamak için başkasına çamur atan tipler

O amcam iyidir, karışmaz
Benle de o şekilde konuşamaz

Ama dayım der yan, tahminen de olsa benle çok samimi kızı, Kader'in de amcasının oğlu değil mi diye benden sanabilir

Önemli değil, o raddeye gelirse zaten ben açıkça derim, ben uyardım ama dinleyen olmadı diye.

LCW markonide bugun.şu problemli abimin çocuklarına LCW dan bir şeyler alıp gonderdim.fiyatları çok uygundu.ustune %10 indirim daha yaptı hem de 3 taksitle.ohhh çok mutlu oldum.güle güle giysin kuzularım

kesene bereket Sebatiye Abla, Allah sana daha çok versin daha çok yardım edebilesin. AMİN.

nasıl oldun ceren merak ettim seni

selamlar bende geldim , nasıl oldun quarta

fena değilim,iyi olmaya çalışıyorum.dün tüm gün hastanedeydim.tahliller testler..ilaçlara başladım.nodülüm temiz çıktı çokşükür.günde 3 kez tiroid ilacı alıyorum. bir de kalp ilacı,nabız düzenlemek için...
ilaçlara alışmaya çalışıyorum..bu arada hala reglim devam ediyo,onun için de ilaç kullanıyorum.pzt doktora gidicem tekrar..
ayda bir kan testi yapılıp tiroid durumuna bakıcaklarmış..bakalım görücez umarım yakın zamanda toparlanırım..
çok halsiz ve yorgunum...

hastane işleri çok yorucu oluyor.çok geçmiş olsun

sonuçlar temiz çıkmış şükür en önemlisi bu olsa gerek, diğer kısımları da en kısa sürede atlatırsın İnşallahh , geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…