AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aslında eski resimleri yan yana koyunca anlıyorsun farkı hem de çok net. Her sabah aynı yüzü görünce geçişler keskin olmuyor quarta. Yoksa yaşlanıyoruz. Üniversitenin önünden geçerken anlıyorum.
öyle valla,doğru söylüyosun ama her yaşın bir güzelliği var diye düşünmek lazım..ciddi söylüyorum 40 lar 50 ler farklı ve güzel olacak diye düşünüyorum.annem 65 oldu maşşallah dinç güzel sağlıklı bir kadın..bizler de öyle olalım isterim..

oyy benim tombalak paşam o...en büyük desteğim benim Ata paşam..ben de eskiden kız çocuklarına bayılırdım,kendi oğlum oldu iyi ki oldu diyorum..erkek çocukları daha bi güzel oluyo biliyo musunkız anneleri alınmasın da..:):)
gerçi kız erkek hepsi hayırlı kendine etrafına iülkesine faydalı olsun da..
maşallah 1000 sayfayı geçmişiz ben kimseyi göremedim geç kaldım galiba, yahu siz albüm yapıp siliyomusunuz,albümü özel yapın herkes göremesin niye siliyosunuz ki
özlemcim ,kendi adıma foto koyup kaldırıdım. albüm yapıcam da vakit bulamadım daha..

nabeersin nerelerdesin görüşemedik ne zamandır??kv den mi vakit bulamadım nedir??:):)

Canım bilgisayarı mecbur yaptıracaklar
Şu taşınma işi bitince yine eskisi gibi olacak mı herşey?

ben Ankarada idari işlerde çalışıyodum burdada idari işlere almak istiyolar beni ama arşivin ameleliğini bana yaptırıpta o iş bitti buraya gel olayını kabul etmem ben, bide eşim emniyette ya buranın yolsuzluklarını iyi biliyo ben daha 2 senelik memurum hakim değilim mali konulara

Almila arada katılır da
Durdurundünyayı hep sessiz sesiz orda duruyor
Kader bir kere zoraki konuşturdu onu
Yoğunmuş, sohbetimizi çok beğenip takip ediyormuş

böyle çok dikkat çekiyorum sanırım :26:
sohbetinize katıldığım zamanda oldu ama denk gelmedik sanırım.
ara da yazıyorum amam nedendir bilmem çekiniyorum işte:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…