AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aslında eski resimleri yan yana koyunca anlıyorsun farkı hem de çok net. Her sabah aynı yüzü görünce geçişler keskin olmuyor quarta. Yoksa yaşlanıyoruz. Üniversitenin önünden geçerken anlıyorum.

katie oyy maşşalah bi koca yanak da sende varmışş..bu foto yeni mi?kaç yaşında Allah bağışlasın..
ayy bu mu çirkin aşkolsun...çok değişik farklı bir havan var,göçmenlik var mı sizde??

sıkıntı stres yapmamaya çalış İnşallaj kolayca atlatıcaksın güzel düşün moralini bozma oğluşuna odaklan yahu:)

katieee çok tatlısınız oğlun aynı sana benziyor o da bi tombul sosis, yanlız kız çocuklarına merakım vardı burda oğlanları göre göre oğlanlara bayılır oldum , bizim aile genelde kız doğurduğu için hepsi sürekli dua ediyor benim oğlum olsun die:)) hayırlısı

katie oyy maşşalah bi koca yanak da sende varmışş..bu foto yeni mi?kaç yaşında Allah bağışlasın..
ayy bu mu çirkin aşkolsun...çok değişik farklı bir havan var,göçmenlik var mı sizde??

ewt cnm gçömenım ben beyaz tenlı ve sıyah saçlıyım göçmenler sarışın olur ben değişik versıyonum ewt foto yenı 1 yaşında oğlum

maşallah 1000 sayfayı geçmişiz ben kimseyi göremedim geç kaldım galiba, yahu siz albüm yapıp siliyomusunuz,albümü özel yapın herkes göremesin niye siliyosunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…