AdAm OLaCaK KıZLaR...

günaydın kızlar ,sonunda cumayı gördüm , ama bu cuma günleri ben hep moralsiz keyifsiz oluyorum nedense

Müdür bu kattan geçiyodu, izin aldım yarın için :13:

Zaten yarım gün kader. Bir de şu şirketleri anlamıyorum. Ctsi elemanı getirip de çalıştırdıklarını sanıyorlar da sonra motivasyon çalışmaları yapıyorlar ya başarısızlıkları için tebrik ediyorum.

Hadi gözünaydın Kader,

2 gecemi kalacaksın ?

Evet inşallah

Kimse yok çünkü
Bi ben bi annem varız kalabilecek durumda

Binaları aşiret gibi hatta yemek vakti çıkmak bilmeyen 2 gelin var ablamın eltisinin gelinleri
Şimdi arayan soran yok

Diğer ablamın küçük bebeği var
Bi ben müsaitim iş harici
Annem Pazartesiden beri orda, biraz dinlensin

Kızlar selam

Bi uğrayıp çıkacağım
Bugün ancak öğleden sonra burada olurum sanırım

Sebatiye geçmiş olsun
Kader izin almana sevindim canım, git ablana da moral ol pozitif enerjinle :)

sesim yok bugün elimi kaldırcak dermanım yok , cuma günleri tüm haftanın yorgunluğu üstüme biniyo galiba , hep böyle oluyorum :26:

Cuma hem en güzel gün hem en yorucu gün. Ama ctsi tatil olunca güzel tarafı ağır basıyor bir an önce akşam olsun istiyorsun. Ben de haftaya ctsi başlıyorum çalışmaya. Sen geliyorsun demi yarın?

Ayyy yazamadım, bir sürü dilekçe yazdım.

Pazartesi izin aldım, 4 gün yatış

Cuma hem en güzel gün hem en yorucu gün. Ama ctsi tatil olunca güzel tarafı ağır basıyor bir an önce akşam olsun istiyorsun. Ben de haftaya ctsi başlıyorum çalışmaya. Sen geliyorsun demi yarın?

öyle de geçse bitse hemen

maalesef geliyorum yarın ama cumartesileri severim ben işyerinde geyik şamata geçiyo gün gibi düşün laylaylom yapıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…