AdAm OLaCaK KıZLaR...

O durumlar olmadı abla yaa, görüşmüyorum. O da bir süre cabaladı ama baktı ben de ümit yok sustu...

Amannnn benım canım boşver su akar yolunu bulur herseyde biraz hayır vardır gün ola harman ola...
daha neler görcez neler yaşıycaz bu hayatta kim bilir.

Amin sağ ol sana da çok geçmiş olsun
Eskiden 70 te bile turp gibiymiş millet
Şimdi 30 da başlıyoruz , yediklerimiz içtiklerimiz sağ olsun
Bi tane yararlı şey bırakmadılar.

Somr agülüm sormaaa valla kendimi 100 yaşında hissediyorum....

Valla çatır çatır çalışıyoruz mesaisiz..çekenler bilir.. memur olmak ne güzel bu devirde.

Nasıl yaa olmaz öyle sey, sikayet etsene alo170 e, calıstırabilir ama cift mesai vermek zorunda. Valla yollıcam bi müfettiş :)

Öyle abla, saldım ben de.

salmayın kendiniiizzzi beeeee

dermansız dert olmasın yeterki , herşeyin çaresi var artık

arabeske bağlarım görürsünüz

Son düzenleme:
Nasıl yaa olmaz öyle sey, sikayet etsene alo170 e, calıstırabilir ama cift mesai vermek zorunda. Valla yollıcam bi müfettiş :)

Öyle abla, saldım ben de.

Bir çok özel böyle canım. Mavi yaka alır mesai beyaz yaka kümülatif yüksek diye almaz. Ama bordroda çalışmadı görünür. Devlet de yani siz çalışana hizmet edenler de bunu bilirsiniz de bilmezlikten gelirsiniz.

Neden kimse yok bugün? Herkes mi yoğun?

Ben bulduğum fırsatlarda katılmaya çalışıyorum
Love öğleden sonra gelecekmiş
Kader iş toparlıyor yarın izin almış,
Nemiş, arşivi taşıyor,
Elmayra buralarda,
Sebatiye abla ve kuzusu hasta evdeler.
Katie, quarta, kitty bunlardan haberim yok canım.

Son düzenleme:

Bir çok özel böyle canım. Mavi yaka alır mesai beyaz yaka kümülatif yüksek diye almaz. Ama bordroda çalışmadı görünür. Devlet de yani siz çalışana hizmet edenler de bunu bilirsiniz de bilmezlikten gelirsiniz.
sen ne yapıyorsun? işler yoğun mu?

Bende özeldeyim İpekcim, sevkiyat planlamacıyım, senin meslek neydi ?

eski iş yerimde resmi tatil günlerinde yoğunluk olursa çağırırlardı,
Şuan çalıştığım yer resmi günlerde tatil.
Ama keşke memur olabilseydik.

Ben mühendisim ve özeldeyim gofretçim.. resmi tatillerde genelde çalıştım çünkü üretimin çalışabilmesi için izin alıyorlar. Bu vesileyle idari personel de gelsin oluyor. Aslında bilseler nasıl motivasyonumuz bozuluyor… bir de her yer tatil iş kontağı kuracak yerler kapalı.. biz de nette falan.. off ya valla efkar bastı yine.

yok maalesef öyle fotoğrafım yok ama olmasını isterdim ,

eğer sayılıcak olursa düğünümde davulcudan davulu alıp baya bi davul çalmıştım , kendim çaldım kendim oynadım yani

Durdurundunyayı sen de hep online kalmayı başarıyorsun da kelam yazmıyorsun. Çok ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…