AdAm OLaCaK KıZLaR...

İpekin banlandığı konuyu okuyordum.
Bu kız sorgu hakimi yada avukat olmalıymış

Son düzenleme:
iyiym bende akşam olsada gitsek diyorum :)
arkadaşlarımla buluşacağım kız kıza sohbetin dibine vuracağız inşallah :)

çok iyimiş valla arkadaş cnmçektı

yarın benımde taaa çocukluktan arkadaşım var o gelicem ama çcuklardan ne konuştuğumuzu anlamıyoruz

bdvde dolaşırken başka bı yorumunu gördum ipeğin ondan ceza almış sanırım az önceki yalnış anlaşılmasın dıye yazıyorum

tabiki kız kıza çıkmanın keyfini hiçbirşeye değişmem i eveli akşam çıktım bende arkadaşlarla baya bi kaynattık eve geldim 11 di saat hiç gelmeseydin diyo eşim

en geç 10 gibi evde olmam lazım beyim kızıyor :)

sovr sen evlilikle birlikte bireysel hayatıda seviyorsun yani sürekli ortak bişiler yapalım modunda değeilsin anladığım kadarıyla.
bende çiftlerin bireyselde sosyalleşmesinden yanayım.

evet tek başıma da gezebilmeliyim yada kız arkadaşlarımla da ,

daha önce bahsetmiştim eşim vardiyalı bir ayın bir haftası mesela 4-12 çalışıyo öğlen 2,5 da ben işteyken işe gidiyor gece 1,30 da ben uyurken eve geliyor haliyle görüşemiyoruz ve ben bunu çok seviyorum o haftayı kendime ayırıyorum evde tek başıma takılırım , kız arkadaşımı çağırırım veya dışarda kızlarla dolaşırım veya tek başıma çıkar kıyafet alırım , kafama göre takılmayı seviyorum

eşime de diyorum zaten sen vardiyalı olmasan 8-6 çalışsan her akşam seni çekemem diye

Kendimize nefes alacak alanlar yaratmazsak verimli olamayız ilişkilerimize işimizde,
Yaşam koşulları bunu gerektiriyor sovr, hoş sürekli muhabbet kuşu gibi dipdibe olmayı sevenlerde yok değil.

ıkı gundur evı yakma çabam yıne başarısızlıkla sonuçlandı

dun tavayı daha temız olsun dıye su ve deterjan koyup ocağa koydum kaynasın yağlar sökülsün dıye unutumuş oğlumla oynarken evı duman sardı anca gördum

bugunde oğluma çorba pişiriyordum onu unutmuşum bdvde dertlere çözum ararken bunadımmı acaba ben herşeyı unuruyorum

aman dikkat ütü olayına da dikkaet et.
biraz dbv okudum.
bugun kızımla bol bol uyuduk.parasetamolleri aldık mışıl mışıl uyuduk

kocamdan ayrı sadece internette gezebiliyorum.bağımlıyım ben bu adama :84:

Çocuk küçükken mutlaka herkes yapmıştır bu tarz unutkanlıkları
Aklımızı başımızdan alıyor veletler
Ben iki kere anahtarı kapının üstünde unutup kapıda kaldım
Arkada anahtar varsa kapı açılmadığından çilingirle açtırmak zorunda kaldık
Aaa bu arada eşim de unuttu bir kere, toplam 3 :)

Bir kere de kızımı arabada koltuğuna oturtmuştum
Çantamı ön koltuğa koydum
Ben arkada onun kemerini bağladım
Kapıyı kapamamla araba kilitlendi
Herşeyim çantamda, anahtar ön koltukta
Ağlayarak marketten eşimi aradım
Allah var yukarda 15 dakikada servisle birlikte yanımdaydı
Bende hem ağlayıp hem kızım ağlamasın diye arabanın etrafında şebeklik yaptım
Kızımo zaman 2 yaşındaydı
Hiççç anlamadı

Son düzenleme:

kımseye çaktırmadan şimdilk durumu kurtarabılıyorumda gerçekten kafa bırakmıyorlar ınsanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…