AdAm OLaCaK KıZLaR...

Sen çok tutukulusun Sebatiye abla, :))))

bende erken evlenenler daha çok bağımlı oluyor diye düşünüyordum hep.

bu kızın yorumlarına bayılıyorum.gel kız bir öpeyim seni mucukkkkkkkkkk mucukkkkk

cimcimem benim

Son düzenleme:
Bende yapışık ikiz gibi olmayı sevmem
Evli de olsak kendi alanlarımız olmalı
Ben kızkıza toplantıyı çok severim eşimde o esnada annesine gider, o mahalleden arkadaşları müsaitse onlarla görüşür

Akşam içinde ufak bi piknik sofrası hazırladım
Börek yaptım, meyve suyu koydum, cips, eti puf, plastik tabak bardak filan
Eve uğrayıp eşofman giyeceğim, onları alacağım sonra vınnn hastaneye

çalıştığım dönemde arkadaşlarımla yemeğe gıderdık gelme desemde gelirdi hatta ayrılmamızdan yarım saat önce gelirdi yemeği yeryemez kalkardım bişide anlamazdım evdeyken zaten bıyere gıttığım yok

bdvde yazdıklarıma bakılırsa hergece dışardayım sanır okuyan okadar özgür bı ruh ezdırmeyın kendınız kocalarınız olmasa kötü yolamı fdüşceksınız sankı kendı alanınızı olurşturun deyıp duruyorum

yaşamadıklarımı anlatıyorum galiba yada ben yandım onlar yanmasın tecrubeli olarak yapıyorum yorumum kendı içimde karıştırdım ben

bı hava alsam

çok doğru bı analız

çünkü zaten yalnız gezmeye alışık olmuyor ısan bu yuzden casarette edemıyor

dimii katie, erken evlenen arkadaşlarımda öyle diyor..
Allahtan bişey olmaz ise fizana bile giderim yalnız :)))

ama evlenmeden önce tek başıma yada arkadaşlarımla tatile gidemedim, ailem izin vermezdi bu tarz şeylere,
etrafa güvenmiyorlarmış.. :)

Ben gelemem sıkıntıya
Çığlığı basarım herhalde
Allah sabır versin ama zaten evlendiğimiz ilk hafta baktım havaya girmiş, uyardım da kendisini
Şükür yapısında yokmuş ki geri hortlamadı, kendine geldi

Ama şöyle, o beni sık boğaz ederse bende onu ederim
Sende o erkek arkadaşlarıyla keyif yaparken git başında bekle bakalım nasıl oluyo

burdayım canım oturdum kaldım PC nin başına.

kızımın yanına gitmeliyim oysaki

tv de dora bakıyor.onunla birlikte bagırıyor felan.

sen nasılsın canım?

İyiyim canım,
Mesai bitsinde gitsek diye bekliyorum
Akşama kız arkadaşımın doğum günü
Eşi çalışıyormuş
Kız kıza kutlayacağız

ben 18 yaşında evlendım eşim balayına gıtçez düğünden hemen sonrakı gun deyınce ağlamıştım ben ayrı kalamam ailemden diye fazla kapalı yetiştim ben

Akşam içinde ufak bi piknik sofrası hazırladım
Börek yaptım, meyve suyu koydum, cips, eti puf, plastik tabak bardak filan
Eve uğrayıp eşofman giyeceğim, onları alacağım sonra vınnn hastaneye

cipsi de unutmamışsın Kader :)
Cola yokmu ?

Şimdi bende şu sıkılan arkadaşın konusunu okuyordum
Annesinin şöförlüğüne güvenmediği için eşi annesi ile gezmesine izin vermiyormuş

bende bırakmıyorumki zaten en fazla ayda ıkıkere halı sahaya gıdıyo o gıtse bende gıderım okadar ezık değilim ee karşılıklı ama halınden menun o sende gıtme bende gıtmıyeyeım dıyo ıyız böle alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…