AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım ben Allah yarattı demeden bol bol yağlıyorum kalıbı, margarin tabi yağ dediğim,yapışmıyo,bide üstünü nemli bezle kapatıyosun 1-2 saat sonra ters çevir löp diye düşer merak etme

canım ben Allah yarattı demeden bol bol yağlıyorum kalıbı, margarin tabi yağ dediğim,yapışmıyo,bide üstünü nemli bezle kapatıyosun 1-2 saat sonra ters çevir löp diye düşer merak etme

bir denicem bakalım cnmya ben sıvı yğ kullanıyordum kekın yarısı kalıpta kalınca çok pis sinirlendım bidada elimi sürmedim bırde öyle denıyeyım güzel olursa fotosunu çekerım alırsınız bırer dilim

bişey olmaz Allahın izniyle, bende bu ara kakaolu keke taktım netten buldum bi tarif, süper oluyo yaa

aklınca seni korkutmaya çalıştı, havlayan köpek ısırmaz bi kez daha görmüş olduk

evet kurtuldum çok şükür ya amaaan onla ömür mü geçerdi birde düşündüm kara kara ayrılsam mı diye neyse canlarımmm ben kaçıyorum bir duş alayım da uyuyum bir ağırlık çöktü üstüme :) öptüm sizi

bişey olmaz Allahın izniyle, bende bu ara kakaolu keke taktım netten buldum bi tarif, süper oluyo yaa

ben cevizli üzümlü yapıcam bu sefer içinede süt yerıne portakal suyu koyucam tarçınlı falan eşimin kuzenı yapmış harıkaydı tadını unutmadım 1 haftadır bakalım tutçakmı kadın gözüm kapalı yapıyorum dıyo
ben unu ayrı elıyorum yumurtaları beyazlatıyorum benı gören kek yapıyo sanmaz sankı deney yapıyo gıbı butun mutfağı dağıtıyorum

senın tarıf nasıl aklımızda bulunsun onuda yaparız

geçen ıslak kek yaptım içi ağır kaldı içimden dıyorum ağlayan kek yaptım derım artık napim hiç tuturamıyom şu keki

bilmem ki,belkide ben mesaj atmayınca dedikodu yapmayınca resmi durunca o da aynı tavrı takınmaya karar verdi, uzakta olunca anlayamıyo insan kimin ne olduğunu,yarın neler yapıyosun bakalım

Hiç sanmam ama inşallah mesafeli duruyordur

Kek mek yoook kilo alıyuoruz :)

iyi akşamlar bayanlar, bir de buraya bulaşayım

uzaktan takip ediyorum ara ara sizleri çok keyifli sohbetiniz... bizim topic ortada yokken kaçamak yapayım dedim

Hiç sanmam ama inşallah mesafeli duruyordur

Kek mek yoook kilo alıyuoruz :)
arkadaşım gelicek edicim boşmu çevireyım kızı
iyi akşamlar bayanlar, bir de buraya bulaşayım

uzaktan takip ediyorum ara ara sizleri çok keyifli sohbetiniz... bizim topic ortada yokken kaçamak yapayım dedim

iyi akşamlar sizin topik neresi

30 yaş üzeri bekar bayanlar topiği canım, gerçi kim bekar kim evli, kim 30 yaş üstü-altı o kısım karışık biraz bizde

maşallah o zaman:)

Bi insan kaç kez üye olup kaç kez üyeliğini iptal ettirir. Burada herkese laf söyler,

ben artık sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Kızlar bu tuğçe geldiğinde lütfen bana haber verin en ufak şüphenizde.

morlale1992
arthea
tugce1991
lilium09
gonzales09
llllilium
llilium
deniz1991
ruhikizim
gozupek
dantelentel
leylakbahcesi

bu üyelerin ve hesaplarını silip üye adına ulaşamadığım hepsi aynı kişidir....

Margarinle yağla, sıvı yağ ile değil
Ya da silikon kap al hiç yapışmaz

morlale1992
arthea
tugce1991
lilium09
gonzales09
llllilium
llilium
deniz1991
ruhikizim
gozupek
dantelentel
leylakbahcesi

bu üyelerin ve hesaplarını silip üye adına ulaşamadığım hepsi aynı kişidir....

manolya1991
beachclub
muzom2013
44ozlem44

ve devamı gelir....

Senden soru duymak ne güzel
Ablam iyi çok şükür, canı sıkılmasın diye yanındayım yoksa eskisi gibi yatalak değil şükür

kader senı bu saatte burda görmek ne guzel

ablana selam söyle barı bılıyorsa buraya gırdığını

kazen senın sapığı fark etmiş hakıaten ne çok nık değiştirmişya

ben hala çıkıpta kek yapıcam

Senden soru duymak ne güzel
Ablam iyi çok şükür, canı sıkılmasın diye yanındayım yoksa eskisi gibi yatalak değil şükür

açılıyorum yavaş yavaş
kızlar soruyorlar sürekli bende her seferinde açıklama yapmak durumunda kalıyorum arada katılıyorum işte:44:

Evde olsam uzanıyo olurdum girmezdim yine
As.

Daha önce de fark ettiler de nasıl birşeyse sürekli yeni IP ile geliyo sanırım
Burayı kapatmazsan, kek değil yumurta bile kıramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…