- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.801
kızlar ben kek yapıcam kek kalıbım yapıştırıyor yanı 5 sene önce bıkere yaptım yapıştırdı şimdide korkuyorum ondan yapmaya ne yapsamda yapıştırmasa yağ un işe yarar belkide yınede korkuyorum ınsan içine çıakramazsam dıye
canım ben Allah yarattı demeden bol bol yağlıyorum kalıbı, margarin tabi yağ dediğim,yapışmıyo,bide üstünü nemli bezle kapatıyosun 1-2 saat sonra ters çevir löp diye düşer merak etme
bir denicem bakalım cnmya ben sıvı yğ kullanıyordum kekın yarısı kalıpta kalınca çok pis sinirlendım bidada elimi sürmedim bırde öyle denıyeyım güzel olursa fotosunu çekerım alırsınız bırer dilim
aklınca seni korkutmaya çalıştı, havlayan köpek ısırmaz bi kez daha görmüş olduk
bişey olmaz Allahın izniyle, bende bu ara kakaolu keke taktım netten buldum bi tarif, süper oluyo yaa
bilmem ki,belkide ben mesaj atmayınca dedikodu yapmayınca resmi durunca o da aynı tavrı takınmaya karar verdi, uzakta olunca anlayamıyo insan kimin ne olduğunu,yarın neler yapıyosun bakalım
arkadaşım gelicek edicim boşmu çevireyım kızıHiç sanmam ama inşallah mesafeli duruyordur
Kek mek yoook kilo alıyuoruz :)
iyi akşamlar bayanlar, bir de buraya bulaşayım
uzaktan takip ediyorum ara ara sizleri çok keyifli sohbetiniz... bizim topic ortada yokken kaçamak yapayım dedim
maşallah o zaman:)
kızlar ben kek yapıcam kek kalıbım yapıştırıyor yanı 5 sene önce bıkere yaptım yapıştırdı şimdide korkuyorum ondan yapmaya ne yapsamda yapıştırmasa yağ un işe yarar belkide yınede korkuyorum ınsan içine çıakramazsam dıye
morlale1992
arthea
tugce1991
lilium09
gonzales09
llllilium
llilium
deniz1991
ruhikizim
gozupek
dantelentel
leylakbahcesi
bu üyelerin ve hesaplarını silip üye adına ulaşamadığım hepsi aynı kişidir....
Kadeeerrrburalarda mısın?
ablan nasıl oldu?
Senden soru duymak ne güzel
Ablam iyi çok şükür, canı sıkılmasın diye yanındayım yoksa eskisi gibi yatalak değil şükür
Senden soru duymak ne güzel
Ablam iyi çok şükür, canı sıkılmasın diye yanındayım yoksa eskisi gibi yatalak değil şükür
kader senı bu saatte burda görmek ne guzel
ablana selam söyle barı bılıyorsa buraya gırdığını
kazen senın sapığı fark etmiş hakıaten ne çok nık değiştirmişya
ben hala çıkıpta kek yapıcam
Evde olsam uzanıyo olurdum girmezdim yine
As.
Daha önce de fark ettiler de nasıl birşeyse sürekli yeni IP ile geliyo sanırım
Burayı kapatmazsan, kek değil yumurta bile kıramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?