AdAm OLaCaK KıZLaR...

Rabbim beterinden korusun hepimizi Katiem.
Ben kendi adıma, parmaklarında oynatabilecekleri birisi olsaydım maddi manevi canımı okumuşlardı öyle bir aileye denk geldim.
Neyse gelin olarak ben çıktım karşılarınada ezilecek kız kurtuldu.
Ama eğitimle asla alakası yok herkesin hayatında benzer sorunlar var,
3 ünv. bitiren adamda boşanıyor okuması olmayanda.
Evlilk yürütmek şirket yürütmeye benzemiyor, anladımki herkesin harcı değil.
Yıllarca evli olanlara saygıyla şapka çıkarıyorum :)

Aynen bende

afferin Kader, dinsizin hakkından imansız gelecek bazen.!!!
Kimse çocuğunu sokakta bulmadı sağlığından önemli değil yani,
sen evlimiydin bu hadise olduğunda.

adalet görgü anlayış beklemekde hayal kırıklığından başka bir şey değil.
En iyi yöntem herkese anladığı dilden konuşup sadece kendi haklarını korumak.
Kendi aralarında naparlarsa yapsınlar, evim yolum kesem herşeyim ayrı çok şükür eşimin ailesi ile hiç bir ortak yolumuz yok :)

afferin Kader, dinsizin hakkından imansız gelecek bazen.!!!
Kimse çocuğunu sokakta bulmadı sağlığından önemli değil yani,
sen evlimiydin bu hadise olduğunda.

Evet yeni evliydim
Ben sevdiklerime zarar verilirse kendimi kaybederim ama oturup ağlayamam illa gider bişey yaparım
İşyerinde duramadım, yeniydim de burda izin zor aldım
Annemler sonra duydu, babam agresif biraz benim ona söylemeyi düşünmüyorduk annem duyunca söylemiş
O da arkamızda olunca sevindik baya bi

Zaten ablamın kayınpederi ve o görümce benden tırsıyolar
Ev resmen eniştemin üzerine ya artık sinirden kuduruyo kadın, gelmiyomuş daha
Oh iyi oldu dedim

Gitsin babasından istesin hakkı varsa, ablamın hakkı ile yapılmış bi eve misaifr demeden gözümüzün önünde ne bu babamın diyip duruyo
Öyle alırlar anahtarını, canıma da değsin
Eniştem bile duacı şimdi bana

En güzeli bu biliyo musun
Benimde evim, semtim ayrı
Borcumuz da eşimle birlikte
Ötesi beni ilgilendirmiyo
İstedikleir kadar allayıp pullasınlar binalarını bana 2 karış yeter herkesten uzak olsun huzurlu olsun kafi

Yaşasın feminizm

Ben çıkıyorum kızlar
Önce eve sonra hastaneye geçeceğim
Laptopımı yanıma alacağımdan duruma göre görüşebiliriz tekrar

Şimdilik hoşça kalın

iş yerinde pc olmayınca akşamları evden girer oldum tabi kimse yok, ipek ceza aldı
yarın beyimle alışverişe çıkıyoruz akşamda onunla birlikte göreve gidicem mustafa ceceli konseri varmış o kenarda dikilir bende dinlerim

neden cezalı :/ gündüz sohbet gırla ben geliyorum herkes gidiyor ev çoluk çocuk eş olunca doğal olarak... ben burda yalnız kalıyorummm. mustafa ceceli konserleri güzel oluyor ya seviyorum kendilerini :)

neden cezalı :/ gündüz sohbet gırla ben geliyorum herkes gidiyor ev çoluk çocuk eş olunca doğal olarak... ben burda yalnız kalıyorummm. mustafa ceceli konserleri güzel oluyor ya seviyorum kendilerini :)

bugün bi konuda hafiften tartışma çıkmıştı sanırım o konu yüzünden ama çokta emin değilim
ben de severim o yüzden dedim eşime bende geliyim diye, benim eşim polis görev yazıyolar her durumda,malum burası batman

Ohhh bedava ceceli konseri cok severim o adamı, efendi, terbiyeli...
İpeeeeeek sesimi duyuyorsan 3 kez vur

benim eltiden ses yok hayırdır inşallah
normalde arayıp eşelemesi gerekiyodu kv ordayken naptınız ne konuştunuz diye,insan özlüyo taciz edilmeyi

benim eltiden ses yok hayırdır inşallah
normalde arayıp eşelemesi gerekiyodu kv ordayken naptınız ne konuştunuz diye,insan özlüyo taciz edilmeyi

O şimdi foyasının ortaya cıktıgını düşünüyodur o yüzden epey bi sesi cıkmaz

benim eskiden ses soluk yok kurtuldum çok şükür geçen hafta en son haber yolladı bende bu iş bitti kesinlikle dedim ondan sonra bişicik olmadı

kızlar ben kek yapıcam kek kalıbım yapıştırıyor yanı 5 sene önce bıkere yaptım yapıştırdı şimdide korkuyorum ondan yapmaya ne yapsamda yapıştırmasa yağ un işe yarar belkide yınede korkuyorum ınsan içine çıakramazsam dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…