AdAm OLaCaK KıZLaR...

aaaa me too

Cekip gidesim var artık yalan dünyadan :) gospodina nın konusunu okurken canım amerikaya gitmek istedi, arastırıyorum :)

o konu benide çok duygusallaştırdı, öncesinde aşk hikayalerini resimlerini v.s. okumuştum altında yatan olaylar hiç de toz pembe değilmiş elmişim yaa,, bir kadın oya gibi işliyor yuvasını ama öküz adamların yaptığına bak.
İnşallah önce sağlığına kavuşur sonrada mutlu olacağı kararı verir gospodina.

vitamin için mi??

Pislik yapma! :) ahahah vitamin

temelli gitcem, göcecem oraya, aaayyy ben kesin zencilerin eline düserim önce sonra da kötü yola düşerim

Değil kesinlikle ama onlar adam değil canım

yok ben babasını alcam karşıma konuşcam bak amca şöyleyken böyle diye mantıklı açıklamalar yapçam , artık kime isabet ederse kurşun

alskjdaosdadlasdklşklşasdlşalş allah seni kahretmesin ahahahahah sovr kurşunnnn adres sormaz kiii amca de babama lşasdasdlşasiişas

adam herşeyı yapıyor kadın göz yumuyor işte erkekelrde böyle kadınlara saygı duymuyor ben artık kadındada suç bulmaya başladım kararlı değil

Ben zaten kullanıcı adımı değiştiricem RENGEYİĞİ06 yapıcam

Sovr ne kadar da güzel dedin, insan önce kendi ayakları üstünde durmalı.

Elmayra günaydın.

Kader hayırdır neden sıkıldın.

İpek evet okullar tatil olunca kızıma annem bakıyor, dün de tatildi mesela annemleydi.

elmayra beni de götür amerikaya diyeceğim yalnız ne kocamdan ne kızımdan ayrılamam.mecburen üçümüzü de götüreceksin

ECD kızma bana :92:

elmayra beni de götür amerikaya diyeceğim yalnız ne kocamdan ne kızımdan ayrılamam.mecburen üçümüzü de götüreceksin

ECD kızma bana :92:

Neden kızıyım herkesin düşüncesi farklı.

Kızımdan bende ayrılamam, Allah ta ayırmasın.

Ama kızımın geleceği için eşimden ayrılmak zorunda kaldık, sonuçta şark görevi bu yapmak zorunda, eğer bende gitsem kızım bu kadar rahat şartlarda yaşayamazdı. Bunun kızımda şükür farkında.

Amaaan sizinle gideceğime BDV ekibiyle giderim hem onlar cok eğlenceli :)

kızlar merhaba..bugün ben açamadım topiği öğlen vakti düştüm:):)
ne var ne yok? bir ecd burda galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…