- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.161
S ı k ı l d ı m . . .
aaaa me too
Cekip gidesim var artık yalan dünyadan :) gospodina nın konusunu okurken canım amerikaya gitmek istedi, arastırıyorum :)
vitamin için mi??
vitamin için mi??
o konu benide çok duygusallaştırdı, öncesinde aşk hikayalerini resimlerini v.s. okumuştum altında yatan olaylar hiç de toz pembe değilmiş elmişim yaa,, bir kadın oya gibi işliyor yuvasını ama öküz adamların yaptığına bak.
İnşallah önce sağlığına kavuşur sonrada mutlu olacağı kararı verir gospodina.
fırlama panpaaaa :)
ziperm pankasına gidemez babası vurur elmişi :)
Pislik yapma! :) ahahah vitamin
temelli gitcem, göcecem oraya, aaayyy ben kesin zencilerin eline düserim önce sonra da kötü yola düşerim
Değil kesinlikle ama onlar adam değil canım
Pislik yapma! :) ahahah vitamin
temelli gitcem, göcecem oraya, aaayyy ben kesin zencilerin eline düserim önce sonra da kötü yola düşerim
Değil kesinlikle ama onlar adam değil canım
fırlama panpaaaa :)
ziperm pankasına gidemez babası vurur elmişi :)
Zenciler belki bizimkilerden iyidir :)
pislik yaparsam görürsün daha yapmadımne var işte sanatçı olursun
yok ben babasını alcam karşıma konuşcam bak amca şöyleyken böyle diye mantıklı açıklamalar yapçam , artık kime isabet ederse kurşun
o konu benide çok duygusallaştırdı, öncesinde aşk hikayalerini resimlerini v.s. okumuştum altında yatan olaylar hiç de toz pembe değilmiş elmişim yaa,, bir kadın oya gibi işliyor yuvasını ama öküz adamların yaptığına bak.
İnşallah önce sağlığına kavuşur sonrada mutlu olacağı kararı verir gospodina.
hoşgeldin kader
niye sıkıldın ?
aaaa me too
ben sıkıldım diyince az iş yap sıkılmazsın bak ben sıkılıyomuyum derdi annembilmem anlatabildim mi
Beni de götür Amerikaya
elmayra beni de götür amerikaya diyeceğim yalnız ne kocamdan ne kızımdan ayrılamam.mecburen üçümüzü de götüreceksin
ECD kızma bana :92:
elmayra beni de götür amerikaya diyeceğim yalnız ne kocamdan ne kızımdan ayrılamam.mecburen üçümüzü de götüreceksin
ECD kızma bana :92:
ohooooooo o zaman kocanı işe sokarız sen yemek yaparsın kızınla ben de gezeriz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?