AdAm OLaCaK KıZLaR...

İpek diğer benimde yorum yazdığım konuya yapmış olduğun yoruma dayanarak yazıyorum bunu,

Bende şu "seni bırakıp gidemem" hikayesini inan anlamıyorum.

Bu yaşına kadar sen mi vardın yanında?

Şimdi annesinin babasının yanında, o zaman da annesi babası ile aynı şehirde olacak,

Neden bırakamıyorlar acaba cidden çok merak ediyorum, hani 2 senedir eşinden ayrı yaşayan biri olarak biz hiç bırakamam demedik birbirimizi,

Arada güven olduktan sonra,

Bayan - erkek güçlü olduktan sonra, her işini yapabilecek güce sahip olduktan sonra bana çok garip geliyor.

Banada 3-5 densiz eşim gittikten sonra ayyyyyyy biz asla ayrı yapamayız dedi, onlarında yüzüne söyledim, Allah nasip ederse biz sayılı gün için ayrıyız, ama dünya ölümlü, bir bayan eşsizde yapabilmeli ki eşi Allah korusun vefaat vs. ederse hemen 2. koca arayışına girmemeli.

Günaydın,

ECDcim maşallah siz mantıklı bir çiftsiniz böyle saçmalıklar aklına gelmez o yüzden.
Dünya ölümlü dediğin gibi kimse kimseye kendini unutacak kadar bağımlı kalmamalı zaten.

Günaydın,

ECDcim maşallah siz mantıklı bir çiftsiniz böyle saçmalıklar aklına gelmez o yüzden.
Dünya ölümlü dediğin gibi kimse kimseye kendini unutacak kadar bağımlı kalmamalı zaten.

Günaydın canım nasılsın?

Valla ben eşimi hiçbir zaman başımda çoban olarak görmedim, hayat arkadaşım, sevdiğim insan, yavrumun babası, iyi bir insan vs. vs. vs.

Ama ben eşim olmadan da kendi hayatımı sürdürebilirim, illaki başımda birileri olması gerekmiyor, kocam yok, kayınvalideme gidiyim, kocam yok anneme gidiyim derdim de yok.

Onun içindirki bana "seni bırakamam" hikaye geliyor.

Bırakmak... neye göre bırakmak, annesinin alt katında oturunca bırakmış olmuyor mu?

canım gerilmişsin sabah sabah

sağol canım iyiyim, sen nasılsın prenses hanım mutlumu kayıt da yapıldı :)

Kesinlikle katılılıyorum sana, birde ergen değiliz kaç yaşında evleniyoruz o zamana kadar başımızda eşimiz mi vardı.
İnsan önce kendisinin bilincide olmalı, yavrulamız bile zamanı gelince yuvadan uçacak, yine kalacağız kendimizle.

Günaydın bugün yeni bir umutla geldimmmm Herieyi bırakıp amerikaya falan mı gitsem diyorum

günaydın kızllarr ,

hemen bende katıyım yorumumu ecd dediğin gibi kimse kimsesiz olamaz diye birşey yok , ama bunun için de asalak gibi yaşamamak lazım kocayla anayla babayla değil önce tek başına ayakta kalmayı bilmek gerekir ,

insanoğlu evlat acısına dahi dayanabiliyorsa kocasız da elbet yaşanır

Ben de anlamıyorum. Hani vardır ya at, avrat, silah. Kız baba evinden çıktıktan sonra tapusunu almış sanıyor bazıları. Askere falan giderken kendi ailesine bırakır ya eşini..masum eş de gelene kadar pembe hayallerle bekler falan askerini. Sanki namusunu kayınpeder daha iyi koruyacak. Aslında bu aşamada kızın yeri kendi evidir ya da şahsen ben kendi babamın evini tercih ederim. Bu tür erkekleri anlamıyorum, bunları hak veren kadınları hiç anlamıyorum.

öyle canım, aşıklar mezarı diye birşey de yok herkes aynı yerde yatıyor.
Kendini düşünmeyeni kimse düşünmez bu dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…