AdAm OLaCaK KıZLaR...

ee hadi senin yemene iizn verim bari,kıymetini bil herkese ısırtmam yani:)

sağol canım,yok zaten burda ne işi var,üniversite hatta belki ortaokul için ankara ist. olsun..ah sağol şekerim ben de isterim senin gibi güzel dünür :ssz::ssz:

ne kadar güler yüzlü bir çocuk yaa babasına çekmemiş quartam:)

evet genelde sabaha karşı,annemlerin evine talip oluyodun sana ev gezdiriyodum gezdiğimiz odalar eşya doluyodu hemen şirin güzel bi ev oldu sonra ben aynaya bi baktım senin yüzün olmuşum ikiz gibiydik

Aslında cok güzel bir rüyaa batıkent taraflarından ev mi alıcam acaba :1: Ya da sen beni cok özledin göresin geldi :D

ee hadi senin yemene iizn verim bari,kıymetini bil herkese ısırtmam yani:)

sağol canım,yok zaten burda ne işi var,üniversite hatta belki ortaokul için ankara ist. olsun..ah sağol şekerim ben de isterim senin gibi güzel dünür :ssz::ssz:

O zaman koklarım ben de koklaya koklaya öperim

çok güzel olmuşsun ama inanıyorum ki bundan sonraki hayatında çok daha güzel olacaksın.

Mor elbiseli nineye koptum :)

çiçeği yakalamaya çalışan adam kim çok komik geldi :)

guartam ana-oğul çok güzelsiniz Maaşallah :nazar:
sağol kadesacım..

ne kadar güler yüzlü bir çocuk yaa babasına çekmemiş quartam:)

evet evet aynen,benim gibi canayakın da :1::1:

günaydınlar,

quarta oğluna bayıldım :nazar:, oğlan çocuk hastalığı var bende ah benimde olsun bi oğluşum :))
sağol canım benim,Allah gönlüne göre versin inşallah sovr cim..güzel oluyo erkek çocuk,kız çocuk nasıl bilmyiorum tabi ama..sadece yorucu,onun enerjisine boğuşmasına yetişemiyorum bu arada..eridim gittim.53 kg ya düştüm valla...

arkadaş mor etekli o kadın nedir öyle :26:

hic sorma :D ciceği almaya calısıo :D

inşallah babamda emlakçı zaten :1:
nezih bi semt ev bark sahibi olmanı çok isterim hayır olsun bakalım

İnşallah canım, allah hepimize huzurla oturacağı evler nasip etsin.

çok güzel olmuşsun ama inanıyorum ki bundan sonraki hayatında çok daha güzel olacaksın.

Mor elbiseli nineye koptum :)

çiçeği yakalamaya çalışan adam kim çok komik geldi :)

ahahahah erkek tarafından kırık bir akraba

ya bende açılmıyo hiçbiriiiiiiiiiii. print screen yaparak özelden atarmısın bana gofretto?? yada elmayra sana vereyim özelden mailimi sen attt

E gec gelirsen acılmaz tabi sildim cünkü :D

Albüm yaptım bak hadi :D arkadaş listem kabarık cünkü :D

Son düzenleme:
hic sorma :D ciceği almaya calısıo :D
İnşallah canım, allah hepimize huzurla oturacağı evler nasip etsin.
ahahhah erkek tarafından kırık bir akraba
E gec gelirsen acılmaz tabi sildim cünkü :D

1 geçe eklemişsin geldiğimde 5 geçiyordu. dk larlamı yarışıcaz yaaa:23::23::23::23::23::23:
bende istiyom yada özelden maili verim at

sağol kadesacım..

evet evet aynen,benim gibi canayakın da :1::1:

sağol canım benim,Allah gönlüne göre versin inşallah sovr cim..güzel oluyo erkek çocuk,kız çocuk nasıl bilmyiorum tabi ama..sadece yorucu,onun enerjisine boğuşmasına yetişemiyorum bu arada..eridim gittim.53 kg ya düştüm valla...

Amin inşallah hepimizin , erkek çocukları daha hareketli oluyo dimi , büyütmüşsün sayılır en yorucu zamanlar da geçiyor yakında arkadaşlarıyla atmaya başlar enerjisini :))

nems hoşgeldin , Allah kurtardı :ssz:

bu arada markafoniden bana gelen pazen çaputu geri yolladım kredi kartıma paramı iade edip 10 tl'lik hediye çeki yüklediler bana,mağdur ettiler ama sonra sorunu çözdüler bunuda diyimde olumsuz reklam olmasın kurum/kişi kimsenin hakkını istemem üstümde

elmiş sen bayaa alımlı çekici bi kadınsın..kendine iyi bak,dikkat et,önüne bak kuzum..

sen var ya tonla angaralıyı baştan çıkarırsın haberin yok..:)

1 geçe eklemişsin geldiğimde 5 geçiyordu. dk larlamı yarışıcaz yaaa:23::23::23::23::23::23:
bende istiyom yada özelden maili verim at

Albüm yaptım cnm, doya doya bak :D

elmayra linkler bende açılmıyor:(
göremedim seni.:27:

Albüm yaptım okym

bu arada markafoniden bana gelen pazen çaputu geri yolladım kredi kartıma paramı iade edip 10 tl'lik hediye çeki yüklediler bana,mağdur ettiler ama sonra sorunu çözdüler bunuda diyimde olumsuz reklam olmasın kurum/kişi kimsenin hakkını istemem üstümde

İyi yapmışsın, hangi butikti söyle de almayalım ordan

Back
X