- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.461
bazı ark. var ailece görüşüyoruz evde iyi oluyo akşamları falan.çocuklar içerde oynuyo biz mutfakta mhabbet.ama arasıra her zaman bayıyo beni..bayanların adı çıkmış ya cazgır diye ondan yakalıyorlar aslında.
Yeni nesil erkekler daha beter aslında, benimkide dahil.
Ata olmadan öncede böylemiydi eşin quartacım ?
Ev toplanması nadiren olunca iyi geliyor zaten çalığıyoruz evde misaifr ağılamak için temzlk yemek v.s. bi dünya iş
en iyisi dışarda toplaşmak :) ben bugün onu yapcam mesala:)
Annelerden böyle gördük, kadın alttan alıri kadın idare eder, yuvayı da dişi kuş yapar. Nalet girsin böyle işeeee
Ahhh burda olaydınnnn bestekarda david peopleda iki bira icer öyle yapardık dedikodumuzu
Kader de alışacak napacaaak mecbuuur
Ayy ağzımızda diş yokmuş ama küfürlü ayıplı fıkralar anlatıyomuşuz böyle Eki Görüntüle 705845
kaderin hayata bakış açısını değiştircez daha çok sevcek ayıplı teuze
harbiden yaa olruzu böyel valla:):
ya ne güzel olurdu,atlayıp gelesim geldi..altı üstü bi uçağa bakar,2 saate ordayım..
İyi olurdu tabi de fındık faresi de gelirdi peşinden
Benim en sevdiğim sey acık havada oturup sigara türk kahvesi keyfi yapmakbunun icin de zeynel cilliyi seviyorum ya da zilli ceynel
oraları bilmiyorum ben tabii:26:
ben de pek severim kahve sigara
bende çok severım hatta canımı çektırdınız yapıcam hemen
oraları bilmiyorum ben tabii:26:
ben de pek severim kahve sigara
Tunalıda canımm, cok keyiflidir. Ayy benim de canım cekti
Sen yaparsın da biz yaptıramaz mıyız
şu bdv ye ne zamandır girmyodum,geçen yorum yazdım ,okudukça sinirleniyorum..yazmamak için zor tutuyorum kendimi fena patlıcam kendisine zira
yapın yapın karşılıklı içmiş oluruz oğlum uyanmadan hemen yapayım
ben de ben de....
kahvemı yaptım yanına buz gıbı suyumuda aldım ama oğlum uyandı iç içebilirsen şimdi
şu bdv ye ne zamandır girmyodum,geçen yorum yazdım ,okudukça sinirleniyorum..yazmamak için zor tutuyorum kendimi fena patlıcam kendisine zira
yazmamak en ıyısı sınır oluyo ınsan bıde ceza alınca
Benim kahve de gelecek inşallahhh
Sakin sakin yavru, ince ince dokundur
Yarın veriyorum kargoyu hayırlısıyla.
Bir kaç arkadaşa da söyledim ama laf çok,
icraat ???
Herkes gönlüne göre artık
kahvemı yaptım yanına buz gıbı suyumuda aldım ama oğlum uyandı iç içebilirsen şimdi
valla bazen erkeklere hak vermiyor değilim ya..kadın bırakmıyo adamı,bana para göndersin y.dışından ,öcümü alayım..beraber olmayalım ama onun iliğini sömüreyim diyor..
sonra da bana beni yargılayamazsın diyor..kardeşi,m kadın dediğim azıcık güçlü gururlu olacak..gerisini sevmiyorum ben..
sanırım olayı kaçırdım.
bdv de bi konu vardı da ,onu diyorum canım..ban bir cevap yazmış da,yazsam olmaz yazmasam olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?