AdAm OLaCaK KıZLaR...

bazı ark. var ailece görüşüyoruz evde iyi oluyo akşamları falan.çocuklar içerde oynuyo biz mutfakta mhabbet.ama arasıra her zaman bayıyo beni..
ata olmadan da böyleydi,ama çocuk resmen sabır taşı yapıyo insanı. evlilik sınanıyo resmen canım..oğlum konusunda da çenesini tutamaz karışır söyler eleştirir,pinpiriklenir..

harbiden yaa olruzu böyel valla:):
ya ne güzel olurdu,atlayıp gelesim geldi..altı üstü bi uçağa bakar,2 saate ordayım..

harbiden yaa olruzu böyel valla:):
ya ne güzel olurdu,atlayıp gelesim geldi..altı üstü bi uçağa bakar,2 saate ordayım..

İyi olurdu tabi de fındık faresi de gelirdi peşinden

Benim en sevdiğim sey acık havada oturup sigara türk kahvesi keyfi yapmak bunun icin de zeynel cilliyi seviyorum ya da zilli ceynel

şu bdv ye ne zamandır girmyodum,geçen yorum yazdım ,okudukça sinirleniyorum..yazmamak için zor tutuyorum kendimi fena patlıcam kendisine zira

yapın yapın karşılıklı içmiş oluruz oğlum uyanmadan hemen yapayım

ben de ben de....

kahvemı yaptım yanına buz gıbı suyumuda aldım ama oğlum uyandı iç içebilirsen şimdi

Benim kahve de gelecek inşallahhh

şu bdv ye ne zamandır girmyodum,geçen yorum yazdım ,okudukça sinirleniyorum..yazmamak için zor tutuyorum kendimi fena patlıcam kendisine zira

Sakin sakin yavru, ince ince dokundur

yazmamak en ıyısı sınır oluyo ınsan bıde ceza alınca

valla bazen erkeklere hak vermiyor değilim ya..kadın bırakmıyo adamı,bana para göndersin y.dışından ,öcümü alayım..beraber olmayalım ama onun iliğini sömüreyim diyor..
sonra da bana beni yargılayamazsın diyor..kardeşi,m kadın dediğim azıcık güçlü gururlu olacak..gerisini sevmiyorum ben..

sanırım olayı kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…