AdAm OLaCaK KıZLaR...

Günaydın kızlar
Dün bahsettiğim elbise vardı ya, akşam onu sipariş ettim
Nikah için değil ama her yerde giyilebilir diye sevdim omuz kısmı da hoşuma gitti diye aldım
Eşim pek beğenmedi ama ( fazla kısa diye ) :1: fikrim değişmedi tabi

Eki Görüntüle 707602

[B]Bu kalplerin anlamı ne arkadaşlar. Biri bana anlatabilir mi?[/B]

Ben yeni üyeyken bi taneydi
Ama hızla kalplerim arttı
Bazı arkadaşların hala azdı
Herhalde ne kadar aktifsen, yorum yapıyorsan ona göre artıyo

Eee benim son kalbe kadar geldi çoktan hemde , artık terfi etmem gerekmiyo mu :1:

Günaydın, her 5 binde bir artıyor olması lazım, mesaj sayısı ile doğru orantılı, sayıyı atıyor da olabilirim :1:

Günaydın, her 5 binde bir artıyor olması lazım, mesaj sayısı ile doğru orantılı, sayıyı atıyor da olabilirim :1:

100= 1 kalp
500= 2 kalp
1000=3 kalp
2500=4 kalp
5000=5 kalp

ilk 3 kesin doğru ama diğerlerini salladım daha o mertebeye ulaşamadığım için:6::6::6:
ama şimdi değişmiş olmalı. bari mesaj, mail yada bildirim yoluyla bizide bilgilendirselerdi..

Çalışma var galiba mesaj sayısını arttırmaya yönelik. 50,000 i gecenlerin kalpler kürk olmuş falan filan. Benim kalpler yerinde duruyor.

100= 1 kalp
500= 2 kalp
1000=3 kalp
2500=4 kalp
5000=5 kalp

ilk 3 kesin doğru ama diğerlerini salladım daha o mertebeye ulaşamadığım için:6::6::6:
ama şimdi değişmiş olmalı. bari mesaj, mail yada bildirim yoluyla bizide bilgilendirselerdi..

almayra ve kaderin 5 ti 4e düşmüşş. max:5 vardı zaten.

Beş miydi bizimki hic farkında değilim:1: Öğrenicem nedenini

Ya kurumu arıyorlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor, bir de karınlarından mır mır konuşuyolar sinir oluyorum, karşımda olsa ahizeyi ağzının ortasına yapıştırıcam sabah sabah gerdiler beni :1:

Back
X