AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bizim sekreter güzel aslında ama kendini çirkinleştirdiğinin farkında dğeil
Bunun da gözleri kocaman ve renkli
Burnunu da estetik yaptırmış
Solaryuma girip zenciye dönüyo, hele bir de tatile çıktı mı :30:
Aşırı boya badana durumları da var
Hemde işyerinde girişte bulunan masasında bi ayna alıyo karşısına orda yapıyo
Cımbız gördüm klavyesinin üstünde :1:

Bi de hareketleri herşeyi batırıyo, aynı Selin. Anlamıyo birçok şeyi
Herkes onlar dalga geçiyo mesela, o kahkaha atıyo
Bence anlamıyo
Anlayan bozulur yani öyle böyle laflar değil

özürlü penguen diyeceksin yaaaaaaaaaaaaaaa :)

yalnız söylemeden geçemiycem herkesin abidik kubidik bi yerden hamile kalma hikayesi kalmış aklındaaa.

ha birde fırında iş üstünde yakalanan 4 adam ve 1 kadından kadının açıklaması: hamur açmayı öğreniyordumm :60::60:

Mesela 2 gün önce
Doğum günü yapıldı
Deidm ya artık pastadan kısmak için ayda 1 doğum günü oluyo
O ay doğanların toplu kutlanıyo
Bende bu ay doğdum işte, neyse

7 erkek arkadaş ve benim adım yazılı bi pasta yapılmış
Sürpriz olsun diye söylenmemiş
Aksilikler olmuş, kutlama gecikmiş
Bende eşimle öğle yemeğine çıkmıştım
Tırım tırım beni aramışlar :1: en son temizlikçi abla cebimden aradı
Ben yemekteyim dedim, eee napalım bekleyelim mi dedi
Yok dedim herkese selam söyle ben bi ara tebrik ederim diğerlerini de :27: gitmedim

Müdürümüz esprili biri
O zaman biri Kader Hanım olsun temsilen demiş
Videosu var izledim
Bizim sekreter zıplamış, pozları da görseniz zaten anlarsınız o biçim yani :1:
Müdür de demiş ki 'annesi babası görse pişman olur, sana benzettiğimizi '
Bu kahkahayı basıyo

Beni aradı müdür, başka birşey için
Sesini X e benzettim dedi ( Sekreteri diyo )
Allah benzetmesin dedim :27: istem dışı
Doğum günün de bende o espriyi yaptım zaten, yoktunuz ama videoyu izlersiniz dedi

Biri hamama gitmiş ordan hamile kalmış, sipirminler hareket halindeymiş :1:

yok artık ama şöyle b,ir doğruluk payı var..ben hemen gerksiz tıp bilgilerimden aktarayım..sipirminler ,sıcak nemli kimyasını bozmayacak ortamlarda,48 saate kadar canlı kalabilirler..

canım misspera ve hepsiburada da güzel indirimler oluyor tavsiye ederim. ama ülkemizde parfümler çok pahalı yaaaaaaa:19::19::19:
ben yurtdışına gidiyorum alayım size..gerçekten daha ucuz. italya hepsinden ucuz bazen bi indirime giriyo free shoptan ucuza geliyo..

ay ciddi olduğunu düşünmek çok ürkütücüüü, birde havuzda hamile kalma hikayesi var bunun rus anne-kız turist gelmiş. güya kız havuza girmiş havuzdan hamile kalmış sperm varmış :9::9::9::9:

elmayra taktik anacıım bunlar bankaya para verme bak havuzda bile varr :33:

resmen yalancı hahahahah rus yani bu havuzmuş:D kimbile nerde ne yaptıda sonra attı :D havuzda sperm yaşayacak onun kaç cm içerideki rahmine yerleşecek vay vay

yok artık ama şöyle b,ir doğruluk payı var..ben hemen gerksiz tıp bilgilerimden aktarayım..sipirminler ,sıcak nemli kimyasını bozmayacak ortamlarda,48 saate kadar canlı kalabilirler..

ben yurtdışına gidiyorum alayım size..gerçekten daha ucuz. italya hepsinden ucuz bazen bi indirime giriyo free shoptan ucuza geliyo..

ay bana al nolurrrrrrrrrrr hemen verebilirim sipariş listemi :12::12: parfüm manyağım ben. şu an evimde çok rahat 10 parfüm bulunur. o da param yok bu aralar :31:

resmen yalancı hahahahah rus yani bu havuzmuş:D kimbile nerde ne yaptıda sonra attı :D havuzda sperm yaşayacak onun kaç cm içerideki rahmine yerleşecek vay vay

havuzdaki klordan dolayı canlı kalamaz o sipirimler...
ya evet hem de hamilelik öyle kolay bişi değil,doğruysa demek ki adama ceketi üstüne atsa hamile kalcak bunlar :60:

valla kimisi 5-10 sn diyo kimisi 2 saat kimi 40 saatlerde diyo ben anlamadım bu işi,

piyonistin dediği gibi farkı kalitesi galiba :23:

ay bana al nolurrrrrrrrrrr hemen verebilirim sipariş listemi :12::12: parfüm manyağım ben. şu an evimde çok rahat 10 parfüm bulunur. o da param yok bu aralar :31:

alayım canım..ben de bayılırım parfümlere.en son womanity aldım..bi de guerlian adı uzun ve fransızca parfümü var. küçük siyah elbise demek :):) o muhteşem bak tavsiye ederim.

alayım canım..ben de bayılırım parfümlere.en son womanity aldım..bi de guerlian adı uzun ve fransızca parfümü var. küçük siyah elbise demek :):) o muhteşem bak tavsiye ederim.

Offff en son sephorada indirimden aldım 180 lira, cok pahalı yaa. Tamam uzun süre gidiyo ama ben cesit cesit almak istiyorum :( Simdi Vip kullanıyorum ama burbery denemek istiyorum ya da böle seker gibi bi koku

Son düzenleme:
Back
X