AdAm OLaCaK KıZLaR...

suç sizin sebatiye olsaydı şabandan girer eltiden çıkar dediniz.

düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum şabandan girmesi kolaydı da eltiden nasıl çıkacam şimdi :53:

şabanın karısının bacaklarının ayrık oldugunu ve kambur oldugunu ayrıca benden kısa oldugunu da söylemişmiydim :60: :60: :60:

çoştum mu ne? yaşının da 36 oldugunu :))))))

ayyy üzüldüm bak nerdeyse o kadının tarafını tutmaya başlıycam :ssz: bide şaban da yanar döner doyumsuz bi tipti demi kadının saçlarının neden döküldüğü belli oldu pis adam

şabanın karısının bacaklarının ayrık oldugunu ve kambur oldugunu ayrıca benden kısa oldugunu da söylemişmiydim :60: :60: :60:

çoştum mu ne? yaşının da 36 oldugunu :))))))

Yapma abla sana hic yakışmıyo

ayyy üzüldüm bak nerdeyse o kadının tarafını tutmaya başlıycam :ssz: bide şaban da yanar döner doyumsuz bi tipti demi kadının saçlarının neden döküldüğü belli oldu pis adam

Dimi ama

yok yok kadında antrojenik saç dökülmesi var.bir arkadaşımla aynı yerde çalışıyor.saçlarını sürekli dökülen yerler belli olmayacak şekilde toplarmış.şabanla evlenmeden önce varmış.yalnız biraz geç kalmış doktora gitmekte anladıgım kadarıyla.

sahi söylüyorum.abartı değil.bunlar var.

atmıyorum.

vardır olabilir de bunlar insanın elinde olan özellikler değil ki Allah vergisi bizim birazdan ne durumda olacağımızda belli değil ki, üzüldüm dememin sebebi buydu zaten kadına , tamam şaban seni üzmüş olabilir de kadının hiçbişeyden haberi yokki

suç sizin sebatiye olsaydı şabandan girer eltiden çıkar dediniz.

düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum şabandan girmesi kolaydı da eltiden nasıl çıkacam şimdi :53:

elti ayrı bi olay zaten çıkarsın abla :)
senin takı setini görse oda kv ye aldırır dimee? :)

vardır olabilir de bunlar insanın elinde olan özellikler değil ki Allah vergisi bizim birazdan ne durumda olacağımızda belli değil ki, üzüldüm dememin sebebi buydu zaten kadına , tamam şaban seni üzmüş olabilir de kadının hiçbişeyden haberi yokki

yok yahuu onlar geyikti.

Büyük ablam çok hamattır
Ne yapmıştı biliyo musunuz bizi yemeğe çağırdı ya
İçli köfte :56:

En sevdiğim durum, kızkıza takılmaca :6:

ooohh yemeğe gitmenin faydaları zaten yapamadıklarımızı yiyoruz ,

bende severim kızkıza zaten vardiya sistemini bu yüzden seviyorum , kendime vakit ayırıyorum en azından :)

Back
X