AdAm OLaCaK KıZLaR...

Cumartesi akşam şehir dışından bir arkadaşım geldi, onunla gece dışarı cıktık sevgilisi falan da vardı, ayy ne iğrenc gece hayatı yaa, sabah 4 e kadar dışardaydık, kusanlar, kavga edenler falan iğrencti

Son düzenleme:
Cumartesi akşam şehir dışından bir arkadaşım geldi, onunla gece dışarı cıktık sevgilisi falan da vardı, ayy ne iğrenc gece hayatı yaa, sabah 4 e kadar dışardaydık, kusanlar, kavga edenler falan iğrencti

hiç sevmem bar club tarzı ortamları , rakı balığa gitseydiniz seviyosanız tabi , sonrasında isterseniz giderdiniz daha bi çekilebilir oluyo o zaman o kafayla :6:

hiç sevmem bar club tarzı ortamları , rakı balığa gitseydiniz seviyosanız tabi , sonrasında isterseniz giderdiniz daha bi çekilebilir oluyo o zaman o kafayla :6:

Cok gec aradılar, saat 23,30 falandı, o saatte ankarada sadece barlar acık :S Hic sevmiyorummmm

ya ben ????
ediliğini kabul edip başıma taç etmedim mi seni :((((

Amaaan minikkuşummmmm senin yerin ayrııı kürkümü ilk sana vericiim :1:

kızlar günaydın,
pek takılamıyorum buralara,yurtdışından müşteriler geldi de..pek bi yoğunluk var..
öpüyorum sizleri bugün de pek uğrayamam sanırım :((:(

kızlar günaydın,
pek takılamıyorum buralara,yurtdışından müşteriler geldi de..pek bi yoğunluk var..
öpüyorum sizleri bugün de pek uğrayamam sanırım :((:(

Günaydın canım, müşterilerin capon mu :) Misafirperverliğimizi göster onlara :D çay ikram et öğlen de törkiş kebap yedir :1:

Back
X