AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aykizlar ya benim kücük kuzucuk son günlerde üzerini cikarmayi ögrendi, biktim artikkkkk.
Iki dk yanindan ayrilsam pat cikariyor pantolonu evin icerisinde bezle kosturuyor.
Havalar soguk, böbreklerini falan üsütecek diye korkuyorum.
Ne yapacagim ben ya nasil unutturacagim bunuu.

4 yıldır Ankarada yaşıyorum,
Halen alışmaya çalışıyorum,
Açıkcası zor oluyo fakat yapıcak bişe yok şuan için
15 yıldır ve halen evliyim;;
kızılayda çalışıyorom,

hoşgeldin
ilk mesajlarında sayfamızı bulmuşsunuz, demekki baya popüleriz kk da :)

Maşallah 15 yıla, daha nice senelere,
çocuk varmı

bende İst. katılıyorum 19 aylık evliyim bebem yok.

Aykizlar ya benim kücük kuzucuk son günlerde üzerini cikarmayi ögrendi, biktim artikkkkk.
Iki dk yanindan ayrilsam pat cikariyor pantolonu evin icerisinde bezle kosturuyor.

çorabı ayağında oldugu sürece üzülme.koştururken zaten pek üşümez

Benipek yok mu bana mı rast gelmiyor uzun zamandır :44:

giremiyor IT bölümü net geçmişinmi ne inceliyormuş,
:53:
en son denetim konusuyşa ilgili uzun bi maili vardı, profilindeki son mesajlarından görebilirsin.
Sebatiye abladan araştırma istedi ama pek ilgilenen olmadı.
:50:

canım üstüne gittikçe daha inatla yapıyoRLAR. artık havalar ısındı bırak gezsin öyle,bişi olmaz. bi süre sonra unutur zaten..

enişte bonkör maşallah :)
Sebatiye abla 2. bebeği yapsa kapıya otomatik vites Opel Adam çeker valla :)

:) evet kız adamı zor zapdediyorum.bana otomatik vites araba alacakmış.

yavv enişteyle ilgili değil.şirket karar veriyor.bir de su kesiliyor biz evden kendimizi zor dışarı atıyoruz adamlar gelip değiştirip gidiyorlar.görmüyoruz bile.bir gün karşılaşırsak fena yapacağım.

çankaya belediyesinin muhabirleri de olacak orda.TV lere çıkacağım.

havalar soğuk yazmışsın ona dikkat etmedim pardon canım,ben sanıyorum ki hava heryerde burdaki gibi 35 derece..:)
ayağında çorabı olursa yeter bişi olmaz merak etme..

weisss kızma ama cok seker bir görüntü ahahahah bi şaplak at poposunaaa :D

çorabı ayağında oldugu sürece üzülme.koştururken zaten pek üşümez
Onuda cikariyor canim ya.

canım üstüne gittikçe daha inatla yapıyoRLAR. artık havalar ısındı bırak gezsin öyle,bişi olmaz. bi süre sonra unutur zaten..

Aynen yapma dedikce inatla yapiyor.

:) evet kız adamı zor zapdediyorum.bana otomatik vites araba alacakmış.

yavv enişteyle ilgili değil.şirket karar veriyor.bir de su kesiliyor biz evden kendimizi zor dışarı atıyoruz adamlar gelip değiştirip gidiyorlar.görmüyoruz bile.bir gün karşılaşırsak fena yapacağım.

çankaya belediyesinin muhabirleri de olacak orda.TV lere çıkacağım.

Sebis klontörlü su nasil oluyor hic duymadim onu:53:

Zaten birgün herkes 15 dakikaligina ünlü olacakmisya:) senin ünlü olma siran geldi demkki sebis:DD

kader yarın sen çalışıyorsun. bunu iletir misin kızlara seni de ilgilendiriyor ayrıca:53::53::53:
bugün tam kk dan koptum bizim bilgi işlemci geldi. konuşuyoruz dedi ki "yeni ticaret kanunu gereğince sanal suçların artmasında, intihar gibi vakalardan dolayı artık şirketler elemanların internet geçmişini saklamak zorunda. ben de 1 aydır dosya tutuyorum. yönetim kurulu isterse kimseye acımam." amanin ben mahvoldum, bütün dakika dakika kk görünecek. acaba diyorum ki kazane desek bu kk ya daha bilimsel bir isim mi bulsa da değiştirse.bilim ve teknoloji:1:ya da makina mühendisleri etkinlikleri gibi zerzavatlar:14::14::14::14:şaka bir yana nasıl gireceğim bundan sonra. özelde olup da bilgi işlemcisi olanlar dikkat etsin. bizimki biraz uçuk kaçık yüksek bilgisayar mühendisi adam kendini bu işe adamış yani. her an açık bulursa zıplayacak cinsten nesli tükenmiş bir cins işte. şimdi bu işin bir bileni var mı acaba? yani bu iş nasıl çözülür ki? ben kk ya girmezsem günü bitiremem ki:14::14::14::14::14::14: ay aklıma bir şey gelmiyor. ben sık sık gelemeyeceğim galiba. ptsi bu konuyu topikte masaya yatırıp bana özel mesaj atar mısınız lütfen......
hepinizi öpüyorum kızlar....elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Aaaa ben bunu yeni gördüm
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer :1: bende bilmiyorum ama
Öyle bi durumda akıbetim senden farksız olur İpek

Oyuna filan merak sar ne bileyim
Bunlar da personel değil robot sanıyor bizi :19:

Nihayet yemek saati yaklaşıyo,
önce yemek sonrasında sigara,
sonrasında ise kızılayda bu güzel havada güzel bir gezinti için son 45 dakika;;)))

ben ki onca tedavi yollarında annelik adına hiç bir şey hissetmeden gidip gelerek bir evlat sahibi olmuşum, şimdi gördüğüm her bebeğin arkasından uzun uzun bakıyorum, her bezli tıpış tıpış yürüyen kuzularla karşılaşmalarda gözlerim dolu dolu oluyor.her hamileye gıptayla bakıyorum.

allahım evlat sevgisini bir kere tatmakla bu iş bitmiyormuş.bir kere tadını aldın mı hep istiyormus insan.

benim en kısa sürede menopoza girip 2. çocuk ihtimallerini hepten sıfırlamam lazım yoksa :18:

Back
X