- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.281
Mutlu oldum selamlaştığımıza kızlar 

Arada uğrarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda cikariyor canim ya.
Aynen yapma dedikce inatla yapiyor.
Sebis klontörlü su nasil oluyor hic duymadim onu
Zaten birgün herkes 15 dakikaligina ünlü olacakmisya:) senin ünlü olma siran geldi demkki sebisD
ben ki onca tedavi yollarında annelik adına hiç bir şey hissetmeden gidip gelerek bir evlat sahibi olmuşum, şimdi gördüğüm her bebeğin arkasından uzun uzun bakıyorum, her bezli tıpış tıpış yürüyen kuzularla karşılaşmalarda gözlerim dolu dolu oluyor.her hamileye gıptayla bakıyorum.
allahım evlat sevgisini bir kere tatmakla bu iş bitmiyormuş.bir kere tadını aldın mı hep istiyormus insan.
benim en kısa sürede menopoza girip 2. çocuk ihtimallerini hepten sıfırlamam lazım yoksa :18:
ben ki onca tedavi yollarında annelik adına hiç bir şey hissetmeden gidip gelerek bir evlat sahibi olmuşum, şimdi gördüğüm her bebeğin arkasından uzun uzun bakıyorum, her bezli tıpış tıpış yürüyen kuzularla karşılaşmalarda gözlerim dolu dolu oluyor.her hamileye gıptayla bakıyorum.
allahım evlat sevgisini bir kere tatmakla bu iş bitmiyormuş.bir kere tadını aldın mı hep istiyormus insan.
benim en kısa sürede menopoza girip 2. çocuk ihtimallerini hepten sıfırlamam lazım yoksa :18:
Aaaa ben bunu yeni gördüm
Kelin merhemi olsa kendi başına sürerbende bilmiyorum ama
Öyle bi durumda akıbetim senden farksız olur İpek
Oyuna filan merak sar ne bileyim
Bunlar da personel değil robot sanıyor bizi![]()
yine öyle diyorsun kader. okulda her karşılaşmamızda yüzü baştan aşağı kıp kırmızı olurdu![]()
Ne kizcam canim ya:)
Babasina kalsa ben pimpirikliyim, birak hava alsin cocuk diyorhava alan cocuk mu yoksa totosumu
![]()
:) evet kız adamı zor zapdediyorum.bana otomatik vites araba alacakmış.
yavv enişteyle ilgili değil.şirket karar veriyor.bir de su kesiliyor biz evden kendimizi zor dışarı atıyoruz adamlar gelip değiştirip gidiyorlar.görmüyoruz bile.bir gün karşılaşırsak fena yapacağım.
çankaya belediyesinin muhabirleri de olacak orda.TV lere çıkacağım.
canım kartlı su sayacı dediklerinden.kartlı dogal gaz sayaçlarından sonra bir de bu çıktı
benim tavsiyem işini iyi yapsın gerisini düşünmesin.önemli olan iştir.sanki KV de ne konuşuyoruz ki
Haklı babası kostursun evin icinde cok sekerrrrrrrrrrr
Bi Vildan yaparsın sanıyordum
mesaj tarihine baktım bayağı bir zaman geçmiş,
fakat ben yinede yazmak istiyorum çünkü bu siteye üye olalı 2 gün oldu,
anlıycağınız yeniyim çok yeniyim,
iki şey sorcam araba alındımı alındıysa hayırlı olsun,
su işlerini çözdünüz mü?
çünkü devlet su işleri bunlar;
teşekkürler,,,
valla maksat muhabbet olsun diye bunlar aklıma geldi,,))
dur geçen bir rüya gördüm ne korkunçtu yahuu.bak şimdi ben hapise girmişim.kız 18 yaşına girmiş.hiç bilmiyorum, görmemişim kaçırmışım büyüdüğünü.okumamış bir mesleği yok.evlenmiş ve hamileymiş.öyle anlatıyorlar.için nasıl yanıyor.
bu arada şabanın karısıyla resmi bir yerde karşılaşıyoruz.gayet güzl iyi durumda.bir de tıpış tıpış yürüyen oğlu olmuş.kocası da arza tapusu işinin peşindeymiş.ayyy kabustu yavvv, böğüre böğüre uyandım.
en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!
en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!
dur geçen bir rüya gördüm ne korkunçtu yahuu.bak şimdi ben hapise girmişim.kız 18 yaşına girmiş.hiç bilmiyorum, görmemişim kaçırmışım büyüdüğünü.okumamış bir mesleği yok.evlenmiş ve hamileymiş.öyle anlatıyorlar.için nasıl yanıyor.
bu arada şabanın karısıyla resmi bir yerde karşılaşıyoruz.gayet güzl iyi durumda.bir de tıpış tıpış yürüyen oğlu olmuş.kocası da arza tapusu işinin peşindeymiş.ayyy kabustu yavvv, böğüre böğüre uyandım.
durun size resmini koyayim
![]()