AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben ev işlerinde hep başarısız olmuşumdur :)) muhtemelen maddi durumumda elverirse ben bunlar ve yemek yapması için birini tutarım be ablam. yoksa benimkiler açlıktan giderlerr:56::56: deterjan biterse bakkalı ararım, suyum kesilirse yapacak bişi yok teyze, hala gezeriz yavrucuğumla. kocamda başının çaresine baksın :))

ayyy boş verin ayol bunları en iyisini en süperini en lüksünü isteyin Allahtan.onun hazinesi sonsuz, lutfu bol, rahmeti her şeyi sarıp sarmalar.

öyle yapınca da yaranamıyodun ki,bu sefer oğlunla bir oluyosun,siz birbiriniz yetersiniz,ben ne halt ediyim diyo...
keyfi iyi olud mu süper adamdır,muhabeeti bol,komik ama genelde stresli ve sıkıntılı..asabi bir de..ayyy neyse yemek öncesi iştahım kapanmasın şimdi..

hangisinin her huyu güzelki quartma,
hayatını neşelendiren biri var Allahtan yoksa hepten iştah fln kalmazdı.

Anı keyifli yaşamaktan güzeli varmı yaaa stress bunalım nereye kadar,, ama gelde anlat bu herifler.

Eşin kendi işinmi yapıyor ki bu kadar stresli.. ?.

onun için farketmiyor.ilk çocukta çok kız olsun diyordu şimdi ahmet ahmet diyor.ama zor her şey bir tarafa ben kendimde o gücü bulamıyorum.bir de yalnızlık.yapa yalnızım.kızım ateşlense hasta olsa ortada kalıyorum.işten uyarı aldım sır o yuzden.5 gün çocuk hasta oldugu için rapor almıştım.

Çocuğun için çok geçmiş olsun,
Dolayısıyla işe de gidemiyosun galiba,,

onun için farketmiyor.ilk çocukta çok kız olsun diyordu şimdi ahmet ahmet diyor.ama zor her şey bir tarafa ben kendimde o gücü bulamıyorum.bir de yalnızlık.yapa yalnızım.kızım ateşlense hasta olsa ortada kalıyorum.işten uyarı aldım sır o yuzden.5 gün çocuk hasta oldugu için rapor almıştım.

ne kadar gamsız bu işyerleri yaa. düşüncesizz. e tabi üst düzey olunca çocukları gık dese çıkıp gidiyorlar yanına, biz çıkınca göze batıyor. söyleyende çocuksuz biri olan ben :)) ama görüyorum işte yanımda çalışanlardan.. herkes çocuğunu birine emanet edemiyor. heleki anneler için daha zor. ben hatta kadınları haftada 4 gün çalışmasından yanayımki ailesiyle vakit geçirebilsin diye. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik derken çocuklarıyla ilgilenmek, oynamak hak getire. çocuk bişi yapalım dese az dinleneyim diyorlar. ayzık değilmi. çocuğunun yüzünü 15 dk görmeden iş yaptığı için hemen yatıran anneler biliyorum.
(misal küçükken ben) :43::43::43::43:

ay canım benımkide bu aralar öle pms dönemi dycek erkek uymuyor menopoz dıcem oda olmaz

akşam nekadar çok yoğurt yıyorsun çocuğa kalmıyor dedım dıye kavga ettık yemek yemedı tam 2 saat ağladım

işede yemek yemeden gıttı :14::14:
buna mı ağladın kuzum sen??? yemezse yemesin paşa gönlü bilir açlıktan ölecek değil ya çıkınca yemiştir o zaten..
aman çocuktan beter onlar zaten ve de kıskanıyolar kendi çocuklarını bizden..

canım ben boşandığım için sen en iyisi benimle konuşma seninde başını yakmayayım :8::8: sebatiye ablaya yönlendireyim seni. konuşmaya başladımı benimkide dertmi der şükredersin heraldee. eltiden çekti kocadan çekmediği kadar :51:

yok canım yakmazsın merak etme:)arasıra düşünmediğim şey değil dersem yalan söylerim..agresif olmadığı zamanlar çok mutluyuz aile olmak ne güzel diyorum,ama saniyesine değişince adam,anında parlayınca ,şeytan diyo ki terk et git...:47:

abla ya geçen muhabbetde demiştin ya Rabbim bazı sıkıntıları kendisine yakınlaşılım diye veriyor diye.
Arada aklıma geliyor bu lafın, evlendikten sonra ettiğim dualar bu yaşıma kadar ettiklerimin çoook fazlasıdır.

Sıkıntıları ancak dua ve inançla atabiliriz, Rabbim beterinden korusun hepimiziç.

evliler bekarlara bekarlar da evlilere özeniyor,

bende evlenmeden önce pek evlilik meraklısı değildim ama söz nişan koşturmacası sarınca heves etmiştim, sonra dedim bumuymuş bu dediler , güzel yanları da var tabi ama genel anlamda özgürlüğün kısıtlanması, herşeyi 2 kişilik düşünmek gibi ,

he çocuğum olunca o zaman herşeyi 2-3 kişi düşünmek tatlı gelebilir belki ama şimdi sıkıyo, daha kendimi düşünmeeyn bi insanım ben ayol

Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar
Herkesin hayattan beklentileri var
Evlilik, iş, ev, araba, çocuk vs.

Hayırlı ise olsun isteklerimiz, değilse olmasın.
Zaten kısır döngü bu hepsine sahip olsak bile isteklerimiz bitmeyecek
İnsanoğluyuz..

Ki yarına sağ çıkacağımız belli değilken bunca planı yaparken
Bazı manevi şeylerin tarafına bile bakmıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin.

buna mı ağladın kuzum sen??? yemezse yemesin paşa gönlü bilir açlıktan ölecek değil ya çıkınca yemiştir o zaten..
aman çocuktan beter onlar zaten ve de kıskanıyolar kendi çocuklarını bizden..

yok canım yakmazsın merak etme:)arasıra düşünmediğim şey değil dersem yalan söylerim..agresif olmadığı zamanlar çok mutluyuz aile olmak ne güzel diyorum,ama saniyesine değişince adam,anında parlayınca ,şeytan diyo ki terk et git...:47:

sınırlerımbozuldu bu laftan sofra terk edılırmı

kvdem haftada 4 kılo yoğurt yapar 3 kılosunu yer

çocuk ev yapımı yoğurt yemıyor dıye ona almıştım onuda yemiş

bende sesımı bile yukseltmeden söyledım sofrayı terk ettı çok kızdım

ayyy boş verin ayol bunları en iyisini en süperini en lüksünü isteyin Allahtan.onun hazinesi sonsuz, lutfu bol, rahmeti her şeyi sarıp sarmalar.

ablam hayallerim bile küçük benim ne yapayım. mp bileti aldım diyorumki çokta göüzm yok 7bin çıksa yeter. çok kısmetim olmadığı için, aza razıyım :31::31:

ne kadar gamsız bu işyerleri yaa. düşüncesizz. e tabi üst düzey olunca çocukları gık dese çıkıp gidiyorlar yanına, biz çıkınca göze batıyor. söyleyende çocuksuz biri olan ben :)) ama görüyorum işte yanımda çalışanlardan.. herkes çocuğunu birine emanet edemiyor. heleki anneler için daha zor. ben hatta kadınları haftada 4 gün çalışmasından yanayımki ailesiyle vakit geçirebilsin diye. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik derken çocuklarıyla ilgilenmek, oynamak hak getire. çocuk bişi yapalım dese az dinleneyim diyorlar. ayzık değilmi. çocuğunun yüzünü 15 dk görmeden iş yaptığı için hemen yatıran anneler biliyorum.
(misal küçükken ben) :43::43::43::43:

öyle her şey yarım ve yaşanmadan sindirilmeden günler geçiyor. benim kızım hiç uyumuyor bıralsak 1-2 yi bulur yatması.kırk takla atıyorum uyutmak için eee hal böyle olunca sıkılan yorgun bir anne olarak günlerim geçiyor.

ablam hayallerim bile küçük benim ne yapayım. mp bileti aldım diyorumki çokta göüzm yok 7bin çıksa yeter. çok kısmetim olmadığı için, aza razıyım :31::31:

ben de öyleydim ama evlenirken ki kararlılıgıma çok şaşıyorum.deli gibi sevmeden asla evlenmeyecegim demiştim.Allah şükür verdi o sevgiyi

hangisinin her huyu güzelki quartma,
hayatını neşelendiren biri var Allahtan yoksa hepten iştah fln kalmazdı.

Anı keyifli yaşamaktan güzeli varmı yaaa stress bunalım nereye kadar,, ama gelde anlat bu herifler.

Eşin kendi işinmi yapıyor ki bu kadar stresli.. ?.

kendi işini açmak istiyor ama henüz ortada bişi yok. işinden şikayetçi,hem de çok..genelde memnuniyetsizdir zaten..kendi işi için yardımcı olmaya çalışyıorum olmuyo.. o düzenli kuralcı tertipli biridir. işi d eöyle kurmak istiyo. ben de diyorum ki ticaret öyle olmaz.. ayyyy anlat anlat bitmez gofretim ya...
biz senle aynı şehirde olsa iyi olurdu ya kafalar aynı :)kocaları da bırakırdık birbirlerine yapsınlar ne yapıyolarsa:)

sınırlerımbozuldu bu laftan sofra terk edılırmı

kvdem haftada 4 kılo yoğurt yapar 3 kılosunu yer

çocuk ev yapımı yoğurt yemıyor dıye ona almıştım onuda yemiş

bende sesımı bile yukseltmeden söyledım sofrayı terk ettı çok kızdım

KV sen de mi kalıyor?

Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar
Herkesin hayattan beklentileri var
Evlilik, iş, ev, araba, çocuk vs.

Hayırlı ise olsun isteklerimiz, değilse olmasın.
Zaten kısır döngü bu hepsine sahip olsak bile isteklerimiz bitmeyecek
İnsanoğluyuz..

Ki yarına sağ çıkacağımız belli değilken bunca planı yaparken
Bazı manevi şeylerin tarafına bile bakmıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin.

bakalım bee kaderim :44:

Back
X