- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.361
ayrıca ben kk ya üyeyim ya. evdeki pc den de girmiştim. oda geçmişe bakmış şifrem kayıtlıydı zaten yazılarımı görmüş ve ben dertlerimi yazıyorumya üye olmuş buraya o da bana cevap yazmış ertesi gün kk'dan. ben eşiyim olaylar aslında böyle bilmem ne diye. ve o kadar iyi laf yapıyorki ağzı duysanız adama yazık dersiniz yani. kendisi beni evde bırakıp bırakıp arkadaşları ile okey oynamaya falan gidiyor ama. ben evde temizlik ütü yapayım o gezsin.. benim arkadaşlarım, benim akrabalarım vs hep batıyordu ona. ki zaten ailemin çoğu yurtdışında ailemden 5 ev bile yok burada. ayrıca ablam evlenmemi istemedi ablamla konuşmadım evleniyorum diye 2.5 yıl. ama kendi ailesinde dıdısının dıdısı evlense benden inanılmaz hürmet beklerdi. neler yaptım onun için ama değmezmiş. onada yazdım bunları. tamam diyo 3 saat sonra aramaya devam ediyor. artık cevap vermiyorum...
hastalıklımıdır nedır ıyıkıde kurtulmuşsun senı sevdiğinden aramıyor bence ezıyet vermek hoşuna gıdıyor seven ınsan soğutuerum kendımden ıyıce dıye gurur yapar arayamaz