AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ayy hastalıklı olan ilişkim zannediyordum meğersem galiba benmişim :1:

Asla ayrı koltukta tv izletmem, en kötü ayağım bir tarafında değecek :1:

Masada yeme yerken bile ayağımı dizine koyarım :1:

Benden ayrı 3 saatten fazla dısarda zaman geciremez

Araba kullanırken bile elimi tutmak zorunda

her daim öpebilmeliyim

Öperken koklamalı

ahahahha bayılırım vıcık vıcık ilişkilere :D

:1::1: bayanlarda çok abes durmuyo bu anlşattıkların ,

mesela ben bu tarzken eşim senin gibi bi adam olsa bi saatten sonra bunalır ağzının ortasına çarparım elimin tersiyle :9:

Ayy hastalıklı olan ilişkim zannediyordum meğersem galiba benmişim :1:

Asla ayrı koltukta tv izletmem, en kötü ayağım bir tarafında değecek :1:

Masada yeme yerken bile ayağımı dizine koyarım :1:

Benden ayrı 3 saatten fazla dısarda zaman geciremez

Araba kullanırken bile elimi tutmak zorunda

her daim öpebilmeliyim

Öperken koklamalı

ahahahha bayılırım vıcık vıcık ilişkilere :D

O ne kız ahtapot gibi dolanıyorsun adama.
Sen kaçıcan, o kovalıycak,
Sen nazlanıcan, o ikna edecek.
O zaman çoook kıymetli olursun:51:

aynen bende evde yanlızlığı falan çok severim camış gibi yatayım elimde kumanda yanımda çerez meyve tam ivediğin kız versiyonuyum üstümde salaş bi eşortman soğuksa klima açık üstümde ince bi pike oooohhhhh hayat bana güzel ağzımda da kürdan :1:

benim huysuz pc oyun oynamıyı çok seviyor zaten, odaya girince kapısını kapatıyorum bende salonda takılıyorum
böylece kendime yalnızlık armağan ediyorum :)

Ay onun möhendis zekasıyla baş edemicem, sinirlerim lazım bana bozamam onları daha 30 olmadan :)))))))))))

aynen ama benim bakışlarım daha haşin ve gaddar ayrıca saçlarımda onun gibi düzenli olmaz :))

bıde ağzında odun değildir kanımca :52::52::52:

off elmişyaa hazır cevap insanları bılıyorumda sen hazır resımsınya nerden buluyon hemen uygun bı resım :27::27::27:

Son düzenleme:

mesela ben bu tarzken eşim senin gibi bi adam olsa bi saatten sonra bunalır ağzının ortasına çarparım elimin tersiyle :9:

Ama benim sectigim adamlar da böyle :1:

O ne kız ahtapot gibi dolanıyorsun adama.
Sen kaçıcan, o kovalıycak,
Sen nazlanıcan, o ikna edecek.
O zaman çoook kıymetli olursun:51:

Ah be kitti yavas yavas öğrenicem ben bu işleri :1:

bıde ağzında odun değildir kanımca :52::52::52:

off elmişyaa hazır cevap insanları bılıyorumda sen hazır resımsınya nerden buluyon hemen uygun bı resım :27::27::27:

ahaha allahtan gugıl var .D

benim huysuz pc oyun oynamıyı çok seviyor zaten, odaya girince kapısını kapatıyorum bende salonda takılıyorum
böylece kendime yalnızlık armağan ediyorum :)

Ay onun möhendis zekasıyla baş edemicem, sinirlerim lazım bana bozamam onları daha 30 olmadan :)))))))))))

çocuk olmadan benımkide ps oynardı bende pcde takılırdım bn salonda o odada açık salondu ozamanlar el sallardık arada şimdi çocuk oldu nerde uyucağını şaşırıyo uyanık olduğu zamnalardada kavga edıyo :14::14::14:

evlilik benide çok değiştirdi quarta, sonuna kadar çat çat olan ben susuyorum yüksek ses çıkmasın diye, gürültü olsun istemiyorum,
iyiyken herkes iyi, kavga anında çıkıyor insanların gerçek yüzü,
Evlilik sabır işi derken herkes doğru diyormuş aslında.
hepimizinkide bir takım şeyler var, çekebileceklerimiz olsun, sınır aştığı anda kimse kimseyi idare edemiyor zaten,
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna :)))
tamam evlilik sabır işi de hep susan taraf niye biz oluyoruz?? ona sorsan ben susmuyomuşum da neyse..
bazen diyorum ki,niye değişelim ki değil mi??evliliği yürütmek için,neyse nereye kadar yürütmek istersek artık...

sovr kader ben benziyoruz yaa :)
Hatta beyime git arkadaşlarınla takıl diyorum

ben de derim valla. gece çıkabilir,gündüz çıkabilir..sorun değil bana göre..biz ikisinin artasıyız. burda pek benim kafadan arkadaşım olmadığından çok işimi kocamla hallederim. saç boyamı ,ojemi,kozmetiklerimi bile bilir.beraber alışveriş yaparız,gezeriz. ama sıkılıyorum işte bazen,oğlumu uyutup şöyle bir bira açıp house izlemek bana en büyük hediye:):)
burdaki kızlar bi değişik,ancak evde toplansınlar..sevmiyorum sıkılıyorum,tüm gün işteyim zaten ne yapayım evde..çocukarla dışarı çıkalım diyorum yok napcaz onlarla diyolar..onalr oynasın biz sohbet edelim di mi ama..ya da gezelim alışveriş..yok o da yok anca kahve içip dedikodu..

bende bi git başımdan derim, ben kendi stresime canıma dayanamıyorum bide sürekli temas halinde olmak dayanılmaz.
Neyse büyük konuşmayayım adamın huyumuyu değişir vıcık olmak isterse ayvayı yerim :)

tamam evlilik sabır işi de hep susan taraf niye biz oluyoruz?? ona sorsan ben susmuyomuşum da neyse..
bazen diyorum ki,niye değişelim ki değil mi??evliliği yürütmek için,neyse nereye kadar yürütmek istersek artık...

ben de derim valla. gece çıkabilir,gündüz çıkabilir..sorun değil bana göre..biz ikisinin artasıyız. burda pek benim kafadan arkadaşım olmadığından çok işimi kocamla hallederim. saç boyamı ,ojemi,kozmetiklerimi bile bilir.beraber alışveriş yaparız,gezeriz. ama sıkılıyorum işte bazen,oğlumu uyutup şöyle bir bira açıp house izlemek bana en büyük hediye:):)
burdaki kızlar bi değişik,ancak evde toplansınlar..sevmiyorum sıkılıyorum,tüm gün işteyim zaten ne yapayım evde..çocukarla dışarı çıkalım diyorum yok napcaz onlarla diyolar..onalr oynasın biz sohbet edelim di mi ama..ya da gezelim alışveriş..yok o da yok anca kahve içip dedikodu..

o toplantı tarzını bende hiç sevmıyorum zaten yapıcak dedıkoduda bulamıyorum hayır katılamıyorumda konuya en ıyısı gezmek

öle bı arkadaşım var ama uzak oturuyoruz :ssz::ssz:

Annelerden böyle gördük, kadın alttan alıri kadın idare eder, yuvayı da dişi kuş yapar. Nalet girsin böyle işeeee :1:

Ahhh burda olaydınnnn bestekarda david peopleda iki bira icer öyle yapardık dedikodumuzu :D

tek zevkimiz var +18 li konuşmak onu da gönül rahatlığıyla yapamıyoz

elmeyra biz yaşlanınca da ayıplı fıkralar anlatırız torunlarımıza sapıtmaya müsait kişilikleriz :1::1:

Kader de alışacak napacaaak mecbuuur :D

Ayy ağzımızda diş yokmuş ama küfürlü ayıplı fıkralar anlatıyomuşuz böyle $images.webp

bayanların adı çıkmış ya cazgır diye ondan yakalıyorlar aslında.
Yeni nesil erkekler daha beter aslında, benimkide dahil.
Ata olmadan öncede böylemiydi eşin quartacım ?

Ev toplanması nadiren olunca iyi geliyor zaten çalığıyoruz evde misaifr ağılamak için temzlk yemek v.s. bi dünya iş
en iyisi dışarda toplaşmak :) ben bugün onu yapcam mesala:)

tek zevkimiz var +18 li konuşmak onu da gönül rahatlığıyla yapamıyoz

elmeyra biz yaşlanınca da ayıplı fıkralar anlatırız torunlarımıza sapıtmaya müsait kişilikleriz :1::1:

benim kp öyle çok komik bi adam. laflar devamlı +18 ve fıktralar falan. ama ona yakışıyo komik oluyo..
bi örenk verim geçen sene yazlığa gidicektik ,kv de gelicekti 2-3 gün bizimle,oğlumla ilgilenmek için ; dedi ki ne gidiyosun be sen,öpüşecek sevişecek onlar ..sen kaynan napıcan yanlarında :60:daha o kadar örnek var ki..:):)

benim kp öyle çok komik bi adam. laflar devamlı +18 ve fıktralar falan. ama ona yakışıyo komik oluyo..
bi örenk verim geçen sene yazlığa gidicektik ,kv de gelicekti 2-3 gün bizimle,oğlumla ilgilenmek için ; dedi ki ne gidiyosun be sen,öpüşecek sevişecek onlar ..sen kaynan napıcan yanlarında :60:daha o kadar örnek var ki..:):)

ahahahahahah sevişecek ahahahha

Annelerden böyle gördük, kadın alttan alıri kadın idare eder, yuvayı da dişi kuş yapar. Nalet girsin böyle işeeee :1:

Ahhh burda olaydınnnn bestekarda david peopleda iki bira icer öyle yapardık dedikodumuzu :D

Kader de alışacak napacaaak mecbuuur :D

Ayy ağzımızda diş yokmuş ama küfürlü ayıplı fıkralar anlatıyomuşuz böyle Eki Görüntüle 705845

:D:D kaderin hayata bakış açısını değiştircez daha çok sevcek :D:D ayıplı teuze

ne düşünceli kp bizimki daha kendısıde gelmez ister :52:

Back
X