AdAm OLaCaK KıZLaR...

ya nejat işler denen adamın ''Kendim ya da yakınımdaki biri rahatsız değilse yapmıyorum. Ama ben terlemem de mesela..'' diye iğrenç bi açıklaması var adam yıkanmıyor zaten gerek görmüyormuş ayyy pislik:25: :9:

Ben ona rahatsızlığımı dile getiririm, hamama sokar yıkarım :1: Cok tatlııı :D

off elmişya aklıma ayıplı şeyler getırdın :27::27::27:

bade yazdıklarına nasıl gulsem bılemıyorum ınan cem yılmaz görse yazdıklarını kıskançlıktan çatlar :52::52::52::52:

Kızım akşam kocana saldırabilirsin be ne yapayım :D

su bozabilir
teyemmüm aldırayım pc ye:P

sensiz profili napayım beee :)

Hah şöyle bana itaat et :1:

ben pis adamı teee nerden bılırım gördunuzmu kızlar yıkanmıyormuş adam :27::27::27:

elmiş kolları sıva :9::9:

Kııııız zerrrriiiin hemen hamamı kapatıyorum kııız :1: Ayy düşünsene nejat bi köşede Mehmet bi köşede ben bi köşede tellak baska bi köşede :1: ahhahahahahaha

amaaan sizde hiç bilmiyonuz işi erkek dediğin yıkanmıcak tabii,

kıllı böğürlü ve pis, $kıl.webp

Kızım akşam kocana saldırabilirsin be ne yapayım :D

Hah şöyle bana itaat et :1:

Kııııız zerrrriiiin hemen hamamı kapatıyorum kııız :1: Ayy düşünsene nejat bi köşede Mehmet bi köşede ben bi köşede tellak baska bi köşede :1: ahhahahahahaha

ay bi hoş oldum :23::23::23:

hepimize gusul lazım :17::17::17:

özcanı tuz ruhu+klorak karışımıyla fırçalamak lazım pisi

elmeyra tellak sen değilmisin zaten tellak değilsen orada bulunma amacın ne ki :27::37:

yok gofreto bugün sessizlik hakimdi burda :ssz:

elmeyra tellak sen değilmisin zaten tellak değilsen orada bulunma amacın ne ki :27::37:

Kolum ağrır ovalayamam sırtını :1: Tellak keselesin sonra ben yumuşak yumuşak yıkarım :D su falan dökerim kafasına :D

ben pis adamı teee nerden bılırım gördunuzmu kızlar yıkanmıyormuş adam :27::27::27:

elmiş kolları sıva :9::9:

:9: yüzünden akıyo böle dimi..abdest denen bişey var yahu bre adam:9:

ahaha elmayra tellak bi köşede mehmet bi köşede sen bi köşede he bermuda şeytan üçgeni olaya gel:9:

şu klorak nedır hayatım boyunca hep merak ettım söylemesı çok hoş ama klorak kloarak gidip topiğime yazayım barı

ayyyy hic sevmem kıllı erkek :D erkek dediğin bir gay kadar kılsız olur :1:

ahahahahah cok güldüm yemin ederim :D

bu gece dolunay zamanı epilasyon vaktı bunuda yolla aradan çıkarıverıyım ozaman gör bak sen :35::35::35:

bu adamı epilasyona göndermek lüks bi ev parası demek direk ağda yapalım mor pembe olsun ıykk

( bu muhabbet bana tanıdık geliyo ama)

ben gene sebatiye ablaya döneyim :9: gideceğini söylemişmiydi? siliyim oz mn arkadaşlıktan. neden gittiki öyle birden :(

:9: yüzünden akıyo böle dimi..abdest denen bişey var yahu bre adam:9:

[ahaha elmayra tellak bi köşede mehmet bi köşede sen bi köşede he bermuda şeytan üçgeni olaya gel:9:

ahahha +18 e tasıycaklar topiği birazdan :D

şu klorak nedır hayatım boyunca hep merak ettım söylemesı çok hoş ama klorak kloarak gidip topiğime yazayım barı

İzmirliler camasır suyuna klorak diyo yavrum :D simide de gevrek :D

bu adamı epilasyona göndermek lüks bi ev parası demek direk ağda yapalım mor pembe olsun ıykk

( bu muhabbet bana tanıdık geliyo ama)

Kendi yapsın epilasyonunu :1: hazır kartusla alsın :D

ben gene sebatiye ablaya döneyim :9: gideceğini söylemişmiydi? siliyim oz mn arkadaşlıktan. neden gittiki öyle birden :(

Biş demedi ki birden gitti

yok aynı geyiği elmeyrayla çevirmiştik biz baya önceden hiçde utanç içinde değilimm

normal şeyler bunlar şekerim geniş ol biraz :9::9:

bak badeye ayıplı şeylerle uğraşıyo direk kk yı açar açmaz :1:

sdasdşşiaddşiad geniş ol :D ahahahaha hic utanması arlanması da yok :D ayyyy ağzımızda diş kalmayana kadar yapalım bu muhabbeti :D

ahahha +18 e tasıycaklar topiği birazdan :D

İzmirliler camasır suyuna klorak diyo yavrum :D simide de gevrek :D

Kendi yapsın epilasyonunu :1: hazır kartusla alsın :D

Biş demedi ki birden gitti

çekirddeğede çiğdem dıyorlardı sahı klorak baya uğraşılmış goldan baktım gerçekten varmış klorak :27:

Back
X