- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.781
çekirddeğede çiğdem dıyorlardı sahı klorak baya uğraşılmış goldan baktım gerçekten varmış klorak![]()
Evet normal söylemezler illa farklı olacak bu izmirliler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekirddeğede çiğdem dıyorlardı sahı klorak baya uğraşılmış goldan baktım gerçekten varmış klorak![]()
Evet normal söylemezler illa farklı olacak bu izmirlilerkordon havası carpıyo bunları
![]()
kızlar bir selam vereyim dedim. napıyorsunuz? çıkacağım birazdan malum konudan dolayı...
var mı değişik bir haber?
Evet normal söylemezler illa farklı olacak bu izmirlilerkordon havası carpıyo bunları
![]()
wuuoow ayrı bı dıl geliştirmişlerbiz izmirliler klorak diyor
siz var diğerleri çamaşır suyu demek![]()
kızlar bir selam vereyim dedim. napıyorsunuz? çıkacağım birazdan malum konudan dolayı...
varsın taşınsın elmayra..geyik bize her yerde müstehak![]()
canım ekşın yok her zmaanki gibi geyikk. sebatiye abla gitmiş tek ekşın bu![]()
elmiş sen mi gitmiştin ayvalık etap altınele.
nasıl güzel mi? şiddetle tavsiye ediyor musun? tatil bakıyorum da..fiyatı ucuzmuş düşünsem mi dedim.![]()
wuuoow ayrı bı dıl geliştirmişler
selamcanım enden başka herkes burda nerden çıkardı şu sizin şirket bunu
canım bende 2 sene evvel gıttım guzeldı kaydırak yapmışlar ıyıydı işte
heee kordon havası çarpıyo, elimi sallasam travesti çarpıyo desemhoş ne zamandır gitmiyom arabayı park etçek yer bulamadığımdan, izmirlilerin baya üşengeç olduklarından da bahsetmişlermiydi,
mesela ben ve çoğu tanıdığım faturaları falan sonradan yatırırrız sıra beklememek için tabi artık otomatik ödeme talimatı falan varda gününde yatmaya başladı![]()
elmiş sen mi gitmiştin ayvalık etap altınele.
nasıl güzel mi? şiddetle tavsiye ediyor musun? tatil bakıyorum da..fiyatı ucuzmuş düşünsem mi dedim.![]()
nebılım canımya butun pclerle nasıl uğraşçaklar kımı takıp etçeklerayy valla canım bir bilsem. aslında diyorum uydurmasyon mu bizi korkutmak için. çünkü kendi kafasına göre suç işlemiş olur hem de gizliden yapınca bu işi. insanların özellerini takip etmiş olur. biraz ara verip devam etmeyi düşünüyorum ya. yoksa zaman geçmiyor bu şekilde kksız.![]()
aa denizi falan nasıl peki ayvalık'ın? temmuz başı soğuk olur mu ki? ayy kararsız kaldım.
Enişte vardı orda, o da öyleydi, herşeyi gec yatırırdı, hayır para da var adamda...
Güzel de denizi soğuk, ancak cunda da girebilirsiniz denize. Kuşadası yapın siz. Orası da asağı yukarı aynı.
nebılım canımya butun pclerle nasıl uğraşçaklar kımı takıp etçekler
denızı guzel ben 1 temmuzda gittim ayvalık soğuk oluyor bıraz denızı yanı havası guzel ama