AdAm OLaCaK KıZLaR...

geçen yaz marmarise gitmiştik benim adamla eylül gibi gittiğimizden sezon bitmek üzere , çoğu turist gitmiş sadece bi yaşlı ekip kalmış , hepside üstsüz pörsükk, her gördüğümde bak bak diyodum benim adama

oda kızıyodu doğru düzgün bişi görsen göstermezsin zaten diye :))

ahahah adamın göz zevkini bozmuşsun, insanı seksten soğutuyolar valla. Biz olsak haşema ile gireriz o yaşta :1:

Aa çorbalara güvenme hep taneli. Sıcak su aşağıdan alırsın da bence kendin süzgeç götür küçük olanlardan. Onu da mutfağa girip yaparsın da hani bazen içerisi çok yoğun oluyor adım atacak yer kalmıyor.geçen sene kızım 2 yaşındaydı gittiğimizde. Saçma sapan çorbalar. Bizim mantıya benzer bir çorba koymuşlar yüksük çorbası yazmışlar. Alternatifi de iyi değilse çocuk zorlanır. Bir de sıcak olduğu için hava çorba çok olmuyor ya da akşama kalıyor gibi düşün. Ben yemek saatinden yarım saat önce falan kızımın çorbasını alıp uygun bir yerde içirirdim bazen odaya çıkarırdım falan. Isıtıcıya hiç gerek yok ama şeftali, kayısı püresi için falan yine yanına küçük süzgeç alabilirsin. En çok işime yarayan oydu benim.

hoşgeldin İpek naber

eşimide alman snaıyorlar ama olsaun daha ıyı davranıyorlar öyle olunca :27::27:

yalnız kuş adasındada memiş ler hep açık

Ben kuşadasında açık memiş görmedim. Aslında otel tercihimde ilk baktığım şey kendine özel denize sıfır plajı var mı diye. Yoksa normal plajlar almış başını gidiyor.. kalabalık feci şekilde. Bir de bazı oteller hep yabancı ağırlıklı bazıları türk. Geçen sene didim holiday resort a gittim. Çok az yabancı vardı. Tam aile ve çocuklu oteli. Özellikle sana şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat edersin.

Keşke cocukları tatile giderken cocuk oteline bırakabilseniz :1: cok mu acımasızca oldu :)

Keşke cocukları tatile giderken cocuk oteline bırakabilseniz :1: cok mu acımasızca oldu :)

Bebekken birine bırakılabilir de aklı erince onlar da çok hevesli oluyor ya. Otel falan bakıyoruz da akşam kızım şimdiden bikinisini çıkarmış hatta evde bazen onla dolaşıyor simidini falan takıyor. Ben onun rahat edebileceği iyi bir yer bakıyorum. Aslında onlar için tatil yapıyoruz. Onlar mutlu olduğu için daha çok galiba.

Ben kuşadasında açık memiş görmedim. Aslında otel tercihimde ilk baktığım şey kendine özel denize sıfır plajı var mı diye. Yoksa normal plajlar almış başını gidiyor.. kalabalık feci şekilde. Bir de bazı oteller hep yabancı ağırlıklı bazıları türk. Geçen sene didim holiday resort a gittim. Çok az yabancı vardı. Tam aile ve çocuklu oteli. Özellikle sana şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat edersin.

bızım otel kadınlar plajı kısmındaydı orda çok var memişli

bu yıl bı dıdıme gıdelımmde bakalım sonra yıne kuş adasına döneriz

bizde bılmıyoruzki muneye çok zamanımı çalıyor burası dmiş o şekilde istemiş uyelık iptalini hiç birimize birşey demedi

Bağımlı olmuş yani.. iradesini kullanmış bırakmış kk yı gibi mi?
Haber vermeden mi gitti? Habersiz pat diye.

Bebekken birine bırakılabilir de aklı erince onlar da çok hevesli oluyor ya. Otel falan bakıyoruz da akşam kızım şimdiden bikinisini çıkarmış hatta evde bazen onla dolaşıyor simidini falan takıyor. Ben onun rahat edebileceği iyi bir yer bakıyorum. Aslında onlar için tatil yapıyoruz. Onlar mutlu olduğu için daha çok galiba.

bu yıl durum pek el vermıyor aslında sadece 8 yıllık hayalımızı gerçekleştirmek için gidiyoruz hep çocuğumuzla tatıl yapmak isterdık :31::31:

Allah neşenizi de bağlılığınızı da daim etsin inşşş:16:

Ay canım saol 1 hafta girmedim 1 kere yarım saat gireyim dedim bari. O kadar şeyin içinde dikkat çekmez diye. Diken üstündeyim az sonra çıkarım. Sen ne yapıyorsun? Sebatiyeye noldu ya?

bende iyiyim sağol ipekcim yoğunm biraz bugün.

Seboş pat diye gitti sohbet esnasında hemde anlamadık ne olduğunu, veda kelamı etmedi:(((

Back
X