- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.861
bugun kaderde yok hayırdır inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acele etme azıcık evliliğin tadına var
bana Akdeniz tatili pek cazip gelmiyo Ege ve Karadeniz tercih ederim şahsen, iki ayaklı memeli ne![]()
bi benzetme yazıcam gene mi atılırım diye endişeliyim ama yazacam eceli gelen köpek cami duvarına işer derlerya ben gene bdv'de dolanıyorum bakalım hayırlısı![]()
amin amin
10 ay olucak evleneli Ankaraya gittim geldim diyesiye 1 sene oluyo bende yavrulamak istiyorum![]()
anacım zaten 10 senedir birlikteyiz evlendiğimizden beri uzaktayız karışan görüşen yok yaş oldu 27,panik atak problemini de halletsem benden iyisi yok
anacım zaten 10 senedir birlikteyiz evlendiğimizden beri uzaktayız karışan görüşen yok yaş oldu 27,panik atak problemini de halletsem benden iyisi yok
karadenize gitmeyi çok istiyorum İnşallah ilerde gidicem ,
ege dersen zaten egedeyim, 2 ayaklı memeli de senin benim üstümüzün açık versiyonu , sarnuf kadın gibi ıyy iğrenç espriydi
Uzak dur şu bdvden nokta atışı konulara yorum yapıyorum ben sadece
Coğal sen de artık, neyi bekliyosun?
Ankaraya gidip dönmeyi bekliyorum canım çünkü bilmiyorum rahatmı geçicek zormu, kaynanamın evinde ikide bi kusmak falan istemem, hemen söylemeyi düşünmüyorum hamile kalırsam, bide belki doktor uçağa binme falan der, ya da karayolu yolculuğuda önermiyolar bazen ben pimpirikliyim biraz galiba
Ankaraya gidip dönmeyi bekliyorum canım çünkü bilmiyorum rahatmı geçicek zormu, kaynanamın evinde ikide bi kusmak falan istemem, hemen söylemeyi düşünmüyorum hamile kalırsam, bide belki doktor uçağa binme falan der, ya da karayolu yolculuğuda önermiyolar bazen ben pimpirikliyim biraz galiba
Evet sen pimpiriklisinhesap ettiği seylere bak
![]()
Selam kızlar
Nemesis hoşgeldin kuzum
Hamilelikten konuşuyorsunuz sanırım
Ya ben nasıl bir hamileydim bir bilseniz
Hiç kusmadım (Sadece bir kere mideyi bozdum 3 aylıkken, normal bir kusma yani)
Hiç aşermedim
8 ayıma kadar çalıştım ve gayette normaldim
Öyle hamile havası hiç olmadı bende![]()
Selam kızlar
Nemesis hoşgeldin kuzum
Hamilelikten konuşuyorsunuz sanırım
Ya ben nasıl bir hamileydim bir bilseniz
Hiç kusmadım (Sadece bir kere mideyi bozdum 3 aylıkken, normal bir kusma yani)
Hiç aşermedim
8 ayıma kadar çalıştım ve gayette normaldim
Öyle hamile havası hiç olmadı bende![]()
Pro olmak isteyene kampanya var kankalarım http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...u-hediyesi-arkadasina-pro-kart-hediye-et.html
ne güzel şanslıymışsın ,
bide hamileliği zor geçmediği halde gereksiz nazlananlar var ya gıcık oluyorum ,
zaten hamileliği hastalık gibi görüyo insanlar , eğer ki riskli sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorsam benimde kolay geçer etraf açısından
ne nazlanırım ne mızmızlanırım herhalde
hiç çekinmeden bana hedıye edeblirsin canım![]()
inşallah bende de olmaz,maşallah sana annen nasılmış anneye çekilirmiş genelde bu konuda
ne güzel şanslıymışsın ,
bide hamileliği zor geçmediği halde gereksiz nazlananlar var ya gıcık oluyorum ,
zaten hamileliği hastalık gibi görüyo insanlar , eğer ki riskli sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorsam benimde kolay geçer etraf açısından
ne nazlanırım ne mızmızlanırım herhalde