- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.161
Bir de şunu okudum; onlar benim olmadığımı sanıyorlardı ama ben ordaydım ve hepsini okudumahahaha ne işin var benim geyik muhabbetimde.
Vay be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de şunu okudum; onlar benim olmadığımı sanıyorlardı ama ben ordaydım ve hepsini okudumahahaha ne işin var benim geyik muhabbetimde.
Ürkütme beni dünyaadeniycem canım teşekkür ederim
Yaaa yaramadıgözümüstündesmiley
Normalde resim ekleyip silmek yasak ama geyik topiklerinde insanlar daha yakın olduğu icin ekleyip siliyorlar, yönetim de biraz esnek davranıyor ama yasak. Simdi ben ediyim, kuralları ilk benim uygulamam lazım, kib yapan haklı da sinsi sinsi yapılması benim canımı sıkıyor
Ajda pekkan mı gelmiş![]()
Pişik olur
Sephorada var mıdır öğlen bi bakayım.
Dimi pamuk seker gibi oluyoruz![]()
[
Black XS şekerli bir kokudur tam yaz kokusu bir de lancome miracle var tavsiye ederim ikisini de![]()
haklısın kittyciim.
evlenmeden önce mükemmel evlilik ile ilgili hayallerim vardı, ama tecrübeyle sabitledim yokmuş :)
Ürkütme beni dünyaadeniycem canım teşekkür ederim
Yaaa yaramadıgözümüstündesmiley
Normalde resim ekleyip silmek yasak ama geyik topiklerinde insanlar daha yakın olduğu icin ekleyip siliyorlar, yönetim de biraz esnek davranıyor ama yasak. Simdi ben ediyim, kuralları ilk benim uygulamam lazım, kib yapan haklı da sinsi sinsi yapılması benim canımı sıkıyor
Ajda pekkan mı gelmiş![]()
vardır canm bak sen. europhia ve catch me de şekerli. ikisinde sık koluna, acık gez sonra bak ikiside güzel cnm bnce.
evet miracle da güzel cnm bncede.
sen çok mutlu ol emi![]()
amin canımıniçi Rabbim hepimizi mutlu etsin...
ürkütmek istemedim![]()
Vay be
Başka muhabbetlerde olaylar oluyor, oralar daha heyecanlı,
biz burada kardeş kardeş oynuyoz ki![]()
resim ekleyip silmenin yasak olduğunu bilmiyordum...
öğreneceğim çok şey var...
Selam Kızlar
Yine bişeyler olmuş![]()
Şaka yaptım :)
vay ki ne vay
Bence de, muhabbet ediyoruz, tam geyik işte.
Ben sana öğretimim aslııı
Hoşgeldin balımmm![]()
30 yaşına 2 kalmış bir hanım olarak zaman zaman daha sakin acelesiz olduğumu hissetmeye başkadım.
saçımın rengi, kaşımın şekli, alışveriş şeklim bile değişti, herşey sanki yerine oturdu gibi,
bana yakışan yakışmayan herşey gözümde gönlümde netleşti gibi,
arkadaşlarımla ilşkilerim de dahil,
sizlerde bunu yaşıyormusunuz, yaşadınız mı merak ettim
30 yaşına 2 kalmış bir hanım olarak zaman zaman daha sakin acelesiz olduğumu hissetmeye başkadım.
saçımın rengi, kaşımın şekli, alışveriş şeklim bile değişti, herşey sanki yerine oturdu gibi,
bana yakışan yakışmayan herşey gözümde gönlümde netleşti gibi,
arkadaşlarımla ilşkilerim de dahil,
sizlerde bunu yaşıyormusunuz, yaşadınız mı merak ettim
kızlar kusura bakmayın pat diye gittim ama..
odayı ilaçladırlar da... süpürgeliklerin altına kanatlı karıncalar yuva yapmış..her gün ilaç sıkılmasına rağmen bitmeyi yumurtaları mı var nedir... 100 lerce...ıyyy kaşıntım tuttu vallaa....
kadercim özet alabilr miyim??
günaydın kızlar :)
bilgisayarım çok yavaş off ya bi msj yazana kadar göbeğim çatlıyo
Elmişim Edim, bize bi tüyo ver
Bizde dikkat edelim yaniii :)