• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam sürekli küsüyor

Kızlar eşim sürekli küsüyor. Hayatta hiçbir şeye hayır deme hakkım yok. Hemen küsüyor. Soğuk savaşlara giriyor küsme yatak ayırma surat asma konuşmama yoruluyorum artık. Dün akşam annesi aradı normalde kendi yanımıza gelecekti. Ama dün akşam aradı diyor siz gelin ben gelirim evde oğlum çar kocam var bunlar burda diyor ben de 2 günlüğüne gitmek istemedim. Buralara kadar normal ama telefonu kapatınca kocam diyor neden geliriz demedin çünkü gitmek istemiyorum dedim hemen başladı senin yüzünden güle eğlene bi yere gidemiyorum diye normalde haftasonları uyumayı seviyorum der kızdı ben uyumaya gidiyorum dedi gitti saatlerce telefonla oymadı benim yatakta uyumayı sevdiğim tarafa yatmış diğer tarafta uyuyamıyorum öbür tarafa geç diye ısrar ettim oturma odasına gitti ben bıktım artık bu ergenliğe yeni girmiş hallerden küçük şeylerin büyümesinden benim de hatalarım var ama yoruluyorum
Kaç yıllık evlisiniz
Benim eşim ilk zamanlar öyleydi
Bende haklı yada haksızda olsa küs kalmamak adına gidip özür diler sarılırdım falan(salak gibi)
Sonra cocuk falan olunca hiç tınlamamaya basladım
Şükür küsme huyu gecti
Eger eşin küsünce ilgi falan gösteriyosan yada surat asıp oturuyosan yapma bence
Gül eglen hiç bişey yokmuş gibi ysp
Bi süre sonra bakarki kimse takmıyo o zaman küsmez

Gün geçmiyor ki evliliği eziyete dönüştüren erkek duymayalım..

Küsmek ne yaa, ergen çocuksu hallerini bırakmadan evlenmeseydi keşke!

Bilemiyorum ama size tavsiyem o kusuyorsa sen ondan daha çok küs kendini bişey zannetmesin ömür böyle geçmez kardeşim.

Kustugu zamanlar o evde yokmus gibi davran hic ilgilenmezsen bir sure sonra kusmekten de sıkılır

Öf koca adam cocuk gibi tripler
Adam akıllı bi kere konusun biz evliyiz sende beyim evimin direği dağımsın diyip verin gazı cocuklar kadınlar küser yapma bizibitirme diyin
Baktınız hala küsüyo ne hali varsa görsün düşmeyin üstüne
Fazla şımarık belli bi havasının sönmesi lazım

Kaç yıllık evlisiniz
Benim eşim ilk zamanlar öyleydi
Bende haklı yada haksızda olsa küs kalmamak adına gidip özür diler sarılırdım falan(salak gibi)
Sonra cocuk falan olunca hiç tınlamamaya basladım
Şükür küsme huyu gecti
Eger eşin küsünce ilgi falan gösteriyosan yada surat asıp oturuyosan yapma bence
Gül eglen hiç bişey yokmuş gibi ysp
Bi süre sonra bakarki kimse takmıyo o zaman küsmez

Ya konuyla alakasiz ama senin yorumlarini gorunce kullanici adindan oturu sana bi sarilmak istiyorum. Icim eriyor :KK48: Allah yardimcisi olsun diyorum senin adini her gorusumde :KK19: :-)

Ya konuyla alakasiz ama senin yorumlarini gorunce kullanici adindan oturu sana bi sarilmak istiyorum. Icim eriyor :KK48: Allah yardimcisi olsun diyorum senin adini her gorusumde :KK19: :-)
Ayy cok tesekkür ederim yüzümü gülümsettin gercekten:KK200:rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Uf erkege asla yakismayan bisey bu ya. Tribi kadinlar atsin lutfen erkekler sizde olmuyor. Bacim bence sen de küs madem o küsüyor hep sen gidion ikna edion bi de tersini dene bakalim nolacak

Eşim bana küsse herhalde yanıma 6 ay sokulmasa gidip konuşmam bende. Küsken çiçeği benim bizim evin ama o pis huyumu bildiğimden işi küslüğe dökmem. Küsersem hayatımdan çıkarmam lazım.

Üstüne gitmeyin salın kendi haline, baktı dünya onun etrafında dönmüyor bu huyundan da vazgeçer zamanla..

Benim esimde çok kuserdi evliligimizin ilk senelerinde baktım olmuyor o küstüğünde yüzüne bile bakmamaya başladım bundan alıyordu çünkü en iyi yöntem umursamamak

Takma. Sen üstüne gittikçe daha da şımarır. Trip atıyorsa görmezden gel üstüne gitme bir şey isterse kendin yap de sallama geç. Büyüsün az.

Kızlar eşim sürekli küsüyor. Hayatta hiçbir şeye hayır deme hakkım yok. Hemen küsüyor. Soğuk savaşlara giriyor küsme yatak ayırma surat asma konuşmama yoruluyorum artık. Dün akşam annesi aradı normalde kendi yanımıza gelecekti. Ama dün akşam aradı diyor siz gelin ben gelirim evde oğlum çar kocam var bunlar burda diyor ben de 2 günlüğüne gitmek istemedim. Buralara kadar normal ama telefonu kapatınca kocam diyor neden geliriz demedin çünkü gitmek istemiyorum dedim hemen başladı senin yüzünden güle eğlene bi yere gidemiyorum diye normalde haftasonları uyumayı seviyorum der kızdı ben uyumaya gidiyorum dedi gitti saatlerce telefonla oymadı benim yatakta uyumayı sevdiğim tarafa yatmış diğer tarafta uyuyamıyorum öbür tarafa geç diye ısrar ettim oturma odasına gitti ben bıktım artık bu ergenliğe yeni girmiş hallerden küçük şeylerin büyümesinden benim de hatalarım var ama yoruluyorum
Sizi çok iyi anlıyorum Benim eşim de sürekli küserdi ve 2 hafta konuşmadığı olurdu benimle Bende saf gibi peşinden koşup sürekli barışmaya çalışırdım Sonunda eh yeter be dedim Yine küstüğü bi zaman işten çıktım arkadaşlarımla buluştum gece 11 de geldim eve Tabi ters ters baktı ama küs ya birşey demedi Yarın yine aynı şeyi yaptım Eve girince neredeydin sen dedi Bende senin küs süratını çekeceğime eve gelmem dedim Küsmeye devam edersen bundan sonra böyle dedim O gün son oldu Maşallah diyeyim aylardır hiç küsmüyor :halay:

Birtanede bende vardı böyle
Çocuk gibi küsmeler ağlamalar odaya kapanmalar
Çocuk büyütüyordum resmen
Çok şükür kurtuldum ben
Rahat bir nefes aldım
Allah yardımcınız olsun

Küsmek nedir yahu koskoca insan. Bir küser iki küser sen barışmaya çabalamadıkça en sonunda bıkar bence

Back
X