- 3 Nisan 2017
- 46
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi pembeaskina
-
Arkadaşlar içiniz de bu işi bilen var mı? En azından tahmini.. bir tanıdığım biri ile olan derdini konuşmak için o kişinin yanına gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor ve karşı tarafın kardeşi tanıdığım kişiyi kafasından vuruyor. Dışarda balon dizerler ya yapma silahla ateş edip patlatırız. Hehh işte o silahla vuruyor ve alnından sıyırıp geçiyor. Kaşının biraz üst kısmına denk gelmiş ve bir parça içine girmiş. Doktor onu ufak bir operasyon ile aldı 2 gün hastane de kaldı. Şuan kaşı kalkmıyordu kaşını oynatabiliyor. Çenesini açarken güçlük çekiyordu oda düzeldi. Dikiş izlerinin geçmesi de biraz zaman alır. Sizce vuran kişi ne kadar ceza alır??
İyi geliyor mu teşekkür ederimDikiş izi için dermatixsi diye bi krem var onu öneririm, ama cezayı bilemem geçmiş olsun
İşte bende onu merak ediyorum ne olacak acabaAz daha öldürüyormuş.
Ben olsam ağır bir ceza verilsin isterdim.
İyi geliyor mu teşekkür ederim
İyi geldi mi canımBen kullanıyorum 1 aydır, ben aldırdım onun için verdi doktor
Evet şikayetçilerŞikayet halinde sanırım 3-5 yıl arası ceza alır.
İyi geldi mi canım
Yani haklısınız şuan mahkeme kağıdı bekliyorlar mahkemeye çıkmak için çok merak ettim hani bi fikir de olsa insan oğlu işte merak ediyorBunu avukat siteleri var oralara sorabilirsiniz şimdi biz bilemeyiz ki. Herkes tahmini bir şey söyler o da işinize yaramaz ayrıca önceden öğrenip ne yapacaksınız zaten dava açılacaksa bu bir avukat aracılığıyla olmayacak mı dava açıldığı zaman gereken ceza konusunda savunmayı avukat zaten yapacak. Kadınlar kulübünde bu kadar demişlerdi ama diyemeyeceğinize göre. Geçmiş olsun ölebilirdi de.
Oda mı ceza indirimi oluyor yuhUmarım hak ettiği cezayı alır.. kravat takip temiz giyinip davaya gitmek bile ceza indirimine sebep oluyor inşallah insafsız bir hakime denk gel de hak ettiğini bulur
Avukat tuttunuz mu eğer tutulduysa ne dediler.Yani haklısınız şuan mahkeme kağıdı bekliyorlar mahkemeye çıkmak için çok merak ettim hani bi fikir de olsa insan oğlu işte merak ediyor
Evet konuşma tarzı davranış şekli giyinmesi vs bunların hepsi değerlendiriliyor maalesefOda mı ceza indirimi oluyor yuh
Tutmadılar, mahkeme günü belli olmamış. 1 aydır vuran içerde hala gün bekliyorlar. Karşı tarafta tutmuş diye duyduk.Avukat tuttunuz mu eğer tutulduysa ne dediler.
Şaşırdım ciddenEvet konuşma tarzı davranış şekli giyinmesi vs bunların hepsi değerlendiriliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?