- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi pembeaskina
-
valla çok ceza almaz tecavüzcüler katiller bile iyi hal indirimi alıp bir kaç yılda çıkıyorsa o da en fazla para cezası alır gibime geldi
adam yaralamaktan 1 2 sene herhaldeArkadaşlar içiniz de bu işi bilen var mı? En azından tahmini.. bir tanıdığım biri ile olan derdini konuşmak için o kişinin yanına gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor ve karşı tarafın kardeşi tanıdığım kişiyi kafasından vuruyor. Dışarda balon dizerler ya yapma silahla ateş edip patlatırız. Hehh işte o silahla vuruyor ve alnından sıyırıp geçiyor. Kaşının biraz üst kısmına denk gelmiş ve bir parça içine girmiş. Doktor onu ufak bir operasyon ile aldı 2 gün hastane de kaldı. Şuan kaşı kalkmıyordu kaşını oynatabiliyor. Çenesini açarken güçlük çekiyordu oda düzeldi. Dikiş izlerinin geçmesi de biraz zaman alır. Sizce vuran kişi ne kadar ceza alır??
YaralananYaralanan mi sizin yakininiz yaralayan mi
İnsallah agir bir ceza alir boyle saldirgan insanlar beni urkutuyor ayyy
Valla bilemedim bendeHukuk mukuk anlamam ama anlattığın olay adam yaralamadan çok adam öldürmeye teşebbüs gibi duruyor.
O kadar az mı dersinadam yaralamaktan 1 2 sene herhalde
İşe yaradı mıyeni ameliyat oldum ama ilk ameliyatımda doktor dikiş izleri için contratubex diye bir krem yazmıştı para ile alınıyor sgk ödemiyor.
Kiz bilmiyorum ki pişmanım falan dese iyi halden falan iyi bi avukat yirtabilir bile adalet nasıl isliyo bizim ülkede görüyoruz malesefO kadar az mı dersin
Bildigim kadariyla bel ustu vurmak hapis cezasi gerektirir. Ama silah gercek degilmis. Vuran kisinin daha once sabikasi yoksa. Para cezasiyla cikar bence.Arkadaşlar içiniz de bu işi bilen var mı? En azından tahmini.. bir tanıdığım biri ile olan derdini konuşmak için o kişinin yanına gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor ve karşı tarafın kardeşi tanıdığım kişiyi kafasından vuruyor. Dışarda balon dizerler ya yapma silahla ateş edip patlatırız. Hehh işte o silahla vuruyor ve alnından sıyırıp geçiyor. Kaşının biraz üst kısmına denk gelmiş ve bir parça içine girmiş. Doktor onu ufak bir operasyon ile aldı 2 gün hastane de kaldı. Şuan kaşı kalkmıyordu kaşını oynatabiliyor. Çenesini açarken güçlük çekiyordu oda düzeldi. Dikiş izlerinin geçmesi de biraz zaman alır. Sizce vuran kişi ne kadar ceza alır??
İyi hali Müge de Avukat Rahmi açıklamıştı, iyi hal dedikleri şey daha önce suça karışmamış, sicili temizse geçerliymiş, öyle kravat takıp üzgün durmayla alakalı değilmiş. Açıklaması böyleydi yani.Kiz bilmiyorum ki pişmanım falan dese iyi halden falan iyi bi avukat yirtabilir bile adalet nasıl isliyo bizim ülkede görüyoruz malesef
düzenli kullanımda yarıyorİşe yaradı mı
İftira bile atarlar hatta yalancı şahit bile tutabilirler.. aynı durum bizim başımıza da geldi çünkü.. olay anına tanık olan birileri varsa rica etsinler şahitlik yapmaları için..Tutmadılar, mahkeme günü belli olmamış. 1 aydır vuran içerde hala gün bekliyorlar. Karşı tarafta tutmuş diye duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?