• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam yerine koymuyormuşum

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
28
Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü

Üç aylık evlisiniz ve çift terapisi mi alıyorsunuz? Yanlış anlamayın ama neden bu kadar erken... Dün ki açtığınız konuyu da hatırlıyorum bence eşinizin kompleksi var.
Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.

Tahammül edilemez birisi eşim. İkinci ayda farkettim bu şekilde yapamayacagimi söyledim böyle bir çözüm bulduk. İnanılmaz alıngan kaprisli tripli cocuk gibi. Bir aydır alıyoruz terapi olumsuzluklarin yüzde sekseni azaldı. Bu sefer bende ki hatalara odaklandı. Onu erkek gibi görmüyormusum.
Bence eşiniz terapiye tek gitsin. Belli ki ruhsal bir takım sıkıntıları var. Sakın sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Kocamla kavgalarımizin temeli.. ondan cekinmiyormusum korkmuyormusum onu adam yerine koymuyormuşum. Alttan almadan tartışma moduna geciyormusum. Korku temelli bir evlilikte mutlu olunur mu? Ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Severek evlendik biz. İlla kocamdan cekinmem mi lazım . Ne tavsiye edersiniz. Eşim inanılmaz bıkmış konuşuyor artık bu durum onu kötü bir duruma sokar mi? Resmen beni adam yerine koymuyorsun dedi çünkü
Çekinmek veya korkmak değilde belki bi şeyleri danışmanızı istiyordur. Ben mesela arkadaşımla buluşma ayarlarım, sonra eşime prosedür gereği "Ben arkadaşımla buluşmayı düşünüyorum şu gün, senin içinde uygun mu?" Diye sorarım. Aslında bunun izin almak olmadığını ikimizde biliriz, sadece gönlü olsun diye. Belki böyle bir şeyler bekliyordur.

O da sizi kadın gibi görmüyor zaten, iki ayda ne ara çift oldunuz da terapiye başladınız... daha sofraya oturmadan şişip hazımsızlık ilacı içmek gibi bir şey bu...

Saygı duyup cekinmekle, korkarak çekinmek bambaşka şeyler ve neden korkarak cekinmeniz gereksin ki? Saçmalıyor.

Aşağılık kompleksi varmış demek ki. Niye korkacak mışsınız ? Kendini öndeki çıkıntı sebebiyle otorite sahibi olarak görüp ondan korkmanızı bekliyor demek ki. Siz de kana kan dişe diş mücadele edince zoruna gitmiş.

Back
X