adamı yıkadım :(

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
çok kötü rezil oldum :/
az önce balkonu yıkamak için balkona çıktım fransız balkon oldugu ıcın duvarı yok.
alt katta emlak ofisi var
oranın sahıbını gordum goz goze geldım tam benım altımdan gecerken bı kova su kafasına döküldü :/
hemen ıcerı kaçtım
2 dk sonra balkona cıktım adamın bırı bagırdı bana adamı yıkadın dıye :(
yani cok rezıl oldum ınşallah benım bılerek yaptıgımı dusunmemıstır valla cok utanıyorum.
bi sürü kısıye rezıl oldum.
eşime akşam git özür dile dedım :(
of ya :( ınşallah bılerek yaptıgımı dusunmemiştir. eşimi aradım oda bana kızdı.
:(
ağlıycam valla sizce ne yapmam lazım

az önce balkonu yıkamak için balkona çıktım fransız balkon oldugu ıcın duvarı yok.
oranın sahıbını gordum goz goze geldım tam benım altımdan gecerken bı kova su kafasına döküldü :/
hemen ıcerı kaçtım
yani cok rezıl oldum ınşallah benım bılerek yaptıgımı dusunmemıstır valla cok utanıyorum.

hiçbişey yapma canım. eşin kızdıysa eğeer akşam eşin gelince 1 kez söyle benm adıam özür dile diye. olur derse güzel olur. olur demezse üsteleme eşinle de sorun yaşama durduk yere. ya da eşin sana kızmazsa ve bildiğiniz, azz çok tanıdığınız insanlarsa sen de gidip kusura bakmayn diyebilirsin.

hergun yuzyuze bakıoz iyi adamdı :(
akşam olsun eşımı yolluycam hakkını helal etsin cok ıslattm

suyu döken sensin neden eşin özür dilesin ki canım
bence vakit kaybetmeden git durumu izah et,özrünü dile seni öldürecek hali yok ya.

:)) kötü olmuşşş ama keşke içeri kaçmasaydınnn en kötü eşin akşam bi kusura bakmayın der komşunuz nasılsa yüzyüze bakıcaksınız sırf denk gelmeylede olsa

hemen ıcerı kaçtım

keske hemen inip özür dileseydiniz
gerekirse havlu falan verseydiniz
neden iceri kactınız ki cok ayıp olmus
ayrıca esinizi neden bekliyorsunuz ki
siz özür dileyin bence
kücük bir kaza olmus

Yanlışlıkla balkonu yıkarken birini ıslattın diye evden mi taşıncan:) Taşın taşın ama ya diğer evde de biri ıslanırsa:))

Yapmışsın bişey olmuş bitmiş boşver,eşin değil sen in aşağı kusura bakmayın nolur de,hemede aşağı inemedim yemek vardı ocakta de...Sen sağ ben selamet:)

Dökmen kaza ama kaçman tuhaf tuhaf olmuş

Bence zaman kaybetmeden özür dilemen lazım, eşinle bi ilgisi yok ki olayın

Çocuk değilsin sen..

Ama bu kadar büyütme , su döktün diye 'taşınmam lazım' ne demek..

Son düzenleme:
keske hemen inip özür dileseydiniz
gerekirse havlu falan verseydiniz
neden iceri kactınız ki cok ayıp olmus
ayrıca esinizi neden bekliyorsunuz ki
siz özür dileyin bence
kücük bir kaza olmus

kesinlikle katılıyorum abartmayın olabilir kazayla adam bile ölüyor

hemen ıcerı kaçtım

:1: canım kusura bakma ama çok güldüm, sabunlu sumuydu bari:1:

bu kadar üzülme, kazayla olmuş, sana bağıran sokaktaki adam kendine baksın, herkesin işine burunlarını sokuyolar ya

bence git özür diye, gülümseyerek, anlayışla karşılayacaktır

Ben tam anlayamadım olayı. Bir kova su nasıl döküldü adamın üzerine?

ayy gülerek okudum ama gerçekten kötü bi durum adamn kafasına suyu geçirdikten snra emnim sennde basından aşağı kaynar sular dökülmüştür:)
gt konuş bnce kusura bakmayın çok utandığım için içeri gtmek zorunda kaldım falan de allahtan havalar scak adamcık bde kurumaya uğraşıcaktı:1: geçmiş olsun cnm bnm üzme kendini...

taşınmam lazım bu evden :(

evden taşınman falan gerekmiyor . biraz sakinleş lütfen :34:

ayrıca refleksle içeriye kaçtın sanırım.

eşin yerine sen git konuş o an panikledim içeri girdim yanlışlıkla oldu diyebilirsin . bunlar gayet olağan şeyler.

hemen ıcerı kaçtım

sen gene su dökmüşsün ben bi kere midem bulanıyodu evin içine kusmamak için balkona koştum akıllı ben balkonun içine değil de aşağıya kusmusum o telaşla tabi aşağıdada komşumuz geçiyomuş. tahmin edersinki kadının üstüne kustum :)) rezil oldum ya kadın yukarı çıktı kapıyı yumrukladı arkadaşlarım bizim haberimiz yok demişler göndermişler. kadın da üstüm başım maffoldu diyip bağıra çağıra gitti. hiç böyle utanmamıştım ya yerin dibine girdim resmen :1::1::1:

sen aşağıya inip özür dile birşey olmaz yanlışlıkla oldu dersin ne diycek sanki

Canım gülsem mi ağlasam mı durumu:) Ne olacak ufak bir kaza. İn özürünü ilet, hiçbirşey yapmaman söylememen ayıp olutr.Ya da empati yap, böyle bir durumda sana ne yapılmasını isterdin düşün, öyle davran.

evden taşınmayı düşünecek kadar abartılacak bir konu yok.sizin gidip özür dilemeniz gerekir..

Back
X