- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Aslında öyle düşünmüyorum. Annesine de böyle. Annesi eleştirince " napayım anne, ben böyleyim. Beni de böyle yapmışsınız, kabul edeceksiniz artık" diyor.Bana başkasını bul demesi garip geldi kendi başkasını bulmuş olabilir mi?
Bu cümleyi kocamdan duysam olay çıkarırım açıkçası.
Bunun bir alt yapısı var sanırım.Bir günlük bir mesele değil bu.Yaptığı hoş birşey değil.Ama senin de tavır olarak eşyalarını kapının önüne koyman çok çirkin ve olayların sarpa sarmasına sebebiyet verecek bir hareket.Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Teşekkür ederim. Yorumunuz için. Konuşmam gerekecek güzelce. Ya da onu mu beklemeliyim?Yanlış anlamayın ama erkekler gerçekten böyle şeylerden pek haz etmez aynı şeyi yaşadım yani bana gerizekalı filan demedi 10 aylık evliyiz bide bu olayı yaşadığım zaman 5-6 aylık evliydik ama herkes ölücek bi gün ölüceğimiz varsa ölürüz gibi tepkiler verdi ki hayatta yapmaz böyle bişeyi sevgisinden de gram şüphem yok o öyle diyince tabiki kırıldım zaten kendimi iyi hissetmiyorum bide onun destek vermemesi benim için kötü bi deneyim oldu :/ ama o öyle diyince hiç yazmadım hatta o gün hiç aramadım o günlerde ayrı şehirlerdeydik sonra kendisi arayıp kırıldığımı anladı ve durumu anlattı işinin yoğun olduğunu stresli olduğunu vesaire.. Kırıldım mı kırıldım üzüldüm ama boşanmak ciddi bi konu tabiki hakaret etmesi güzel bişey değil ama bence size saygı duyması gerektiğini ona hissettirin hakaret içerikli cümleler kurmamasını söyleyin yada gerçekten tavır alın da boşanmak bilemiyorum
O görmedi. Ben kendi kendime yaptım onu. Aslında bırakacaktım ama, işte kızlara yazayım dedim. Arkadaşlar da sakın öyle çocukça hareketler yapma yazmışlar. Kaldırıyorum onları.Bunun bir alt yapısı var sanırım.Bir günlük bir mesele değil bu.Yaptığı hoş birşey değil.Ama senin de tavır olarak eşyalarını kapının önüne koyman çok çirkin ve olayların sarpa sarmasına sebebiyet verecek bir hareket.
Bence de kaldır.Saygı duvarlarını tamamiyle yıkmış olursunuz karşılıklı.O görmedi. Ben kendi kendime yaptım onu. Aslında bırakacaktım ama, işte kızlara yazayım dedim. Arkadaşlar da sakın öyle çocukça hareketler yapma yazmışlar. Kaldırıyorum onları.
Ben onu beklemiştim sonuçta hata yapan oydu hatasını anlamasını beklemiştim.. Anlamadığı durumlarda benimde konuştuğum oluyo tabiTeşekkür ederim. Yorumunuz için. Konuşmam gerekecek güzelce. Ya da onu mu beklemeliyim?
saçmalamayın lütfen ne boşanması .dün buna benzer bir olayı ben de yaşadım.erkekler bu konuyu konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorlar sanırım , ben de öleceğimiz varsa ölürüz tartışmanın anlamı yok cevabını aldım çünkü
eşinizin hakaretleri hoş olmamış ama o da bu durumlara üzülmüştür onun gerginliğine verin. sakinleşip sizinle konuşmasını bekleyin, hatasını anlayacaktır. çözülemeyecek bir mevzu değil. bohçasını toplayıp kapının önüne koymak gibi çocuksu yollar denemeyin lütfen
Ah viv, ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Bana bir akıl verrrr.Bu kadarcık mı ? Böyle basit mi ? Saygısızlığa, sevgisizliğe kılıf mı bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?