Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Ben şok Çok saygısızmış eşin..
Eşim yurtdışında,patlamayı duymuş o haber verdi bana. Sakın dışarı çıkma,kalabalık yerlere girme bıdı bıdı yedi beni. Napayım yani işe gidiyorum mecbur dedim.. Nekadar umursamazsın diye o bana kızdı :)
Gerizekalı nedir ya ? Çok fena ilişki..

Yanlış anlamayın ama erkekler gerçekten böyle şeylerden pek haz etmez aynı şeyi yaşadım yani bana gerizekalı filan demedi 10 aylık evliyiz bide bu olayı yaşadığım zaman 5-6 aylık evliydik ama herkes ölücek bi gün ölüceğimiz varsa ölürüz gibi tepkiler verdi ki hayatta yapmaz böyle bişeyi sevgisinden de gram şüphem yok o öyle diyince tabiki kırıldım zaten kendimi iyi hissetmiyorum bide onun destek vermemesi benim için kötü bi deneyim oldu :/ ama o öyle diyince hiç yazmadım hatta o gün hiç aramadım o günlerde ayrı şehirlerdeydik sonra kendisi arayıp kırıldığımı anladı ve durumu anlattı işinin yoğun olduğunu stresli olduğunu vesaire.. Kırıldım mı kırıldım üzüldüm ama boşanmak ciddi bi konu tabiki hakaret etmesi güzel bişey değil ama bence size saygı duyması gerektiğini ona hissettirin hakaret içerikli cümleler kurmamasını söyleyin yada gerçekten tavır alın da boşanmak bilemiyorum

Bana başkasını bul demesi garip geldi kendi başkasını bulmuş olabilir mi?
Bu cümleyi kocamdan duysam olay çıkarırım açıkçası.

Eşim bana geri zekalı diyemez. Kimse kimseye diyemez. ve büyük bir olay yok ortada birden böyle gerilmesi de açıkçası kaba olduğunu gösteriyor. Bence haddini bildirin kendisine. Bir bayana nasıl hitap edileceğini öğrensin bir zahmet.

Bana başkasını bul demesi garip geldi kendi başkasını bulmuş olabilir mi?
Bu cümleyi kocamdan duysam olay çıkarırım açıkçası.
Aslında öyle düşünmüyorum. Annesine de böyle. Annesi eleştirince " napayım anne, ben böyleyim. Beni de böyle yapmışsınız, kabul edeceksiniz artık" diyor.

insanların tepkisini hayretle okuyorum. küçüçük bir olaydan ' adam seni sevmiyor, boşa..'
sanki hiç kendi ilişkilerinin zor zamanları olmamış, sanki hiç sevdiği adamın ters tarafına denk gelmemiş, sanki her şey toz pembe..

hepimiz kırabiliyoruz çevremizdekileri, hepimiz öfkemize yenilip haddimize aşabiliyoruz . bu durumda gereken tek şey biraz sağduyu. konu sahibi lütfen galeyana gelmeyin, çözülemeyecek bir şey yok.pişmanlıklarınızda burdaki insanlar yanınızda olmayacak,bazı şeyler 'dile' çok kolay..

Bunun bir alt yapısı var sanırım.Bir günlük bir mesele değil bu.Yaptığı hoş birşey değil.Ama senin de tavır olarak eşyalarını kapının önüne koyman çok çirkin ve olayların sarpa sarmasına sebebiyet verecek bir hareket.

Burada "erkekler böyle şeylerden hoslanmaz" diyip sizi haksız cikararak esinizin terbiyesizligini mesrulastiranlari kınıyorum ve "kadının düşmanı kadindir" lafını tekrar hatırlayıp hak veriyorum. Özellikle gerginken eşinizden ilgi beklemeniz en doğal hakkınız neymiş efendim böyle şeylerden hoslanmazmis, sizin de arzulariniz var bu hayatta kadinsiniz diye tek goreviniz erkeginizin gönlünü hoş tutup kutsal(!) evlilik kurumunu surdurmeye çalışmak değil. Sakin durun kavga çıkarmayın ama tavrinizi koruyun eşinize karşı. Eğer ozur dilerse özrunu kabul edin çünkü o da size bi şey olması korkusunu taşıyor ve ülkemiz için üzülüyorsa gergindir o yüzden böyle yapmış olabilir ama dedigim gibi bence Özür dilemesi şart.

Teşekkür ederim. Yorumunuz için. Konuşmam gerekecek güzelce. Ya da onu mu beklemeliyim?

canım bende artık sokağa çıkmaya korkuyorum sürekli arkama bakıyorum yürürken acayip acayip davranıyorum sürekli bi endişe halindeyim..
bu bende 3-4 aydır olan bişey.. eşim ilk başlarda haklısın vs deyip hep alttan aldı ama son zamanlarda sinirleniyorum artık şu hareketlerini düzelt demeye başladı. o bir cırladı ben 10 cırladım yine sesini çıkarmadı
ama bi ara kızdı bana , senin yüzünden bende tedirgin oluyorum diye gerçi ben yaprak sesinden bile korkuyorum orası ayrı mevzu da

yani diyeceğim şu ki eğer bu muhabeti benim gibi uzattıysan üstüne çok gittiysen falan eşin sinirlenmiş ve bu yüzden bu kadar ters konuşmuş olabilir..
fakat yinede sana destek olması gerekiyordu birde gerizekalı falan hiç hoş değil şu günlerde herkes korkmuş durumda.

O görmedi. Ben kendi kendime yaptım onu. Aslında bırakacaktım ama, işte kızlara yazayım dedim. Arkadaşlar da sakın öyle çocukça hareketler yapma yazmışlar. Kaldırıyorum onları.

Sende anksiyete var bu durumu bildigi halde sana boyle davrandi oyle mi? Ben boyle bir adama guvenemem, destek degil kostek baksana su yaptigina. Tabi hemen bosanilmaz yani acele karar verme ama yanlis yaptigini anlamali. Bu turden olanlardan sonra bir yere (kalabalik) gittigimde eşim ariyor iyi misin diye, aklim sende kaliyor diyor. Biz Izmirde yasiyoruz dusun. Seven adam,kadin,insan kendini belli eder uzgunum ama esinde bunu goremedim.

Bu baya baya ayıymış. Bence hiç kavga vs etme, sessiz kal mesafeli davran. Çünkü sen ona hatalı davrandığını söylediğinde pek algılıcak kafada gibi durmuyor. Bu kadar kabalaşcak bi mesele yok çok gereksiz bi mevzu.

Teşekkür ederim. Yorumunuz için. Konuşmam gerekecek güzelce. Ya da onu mu beklemeliyim?
Ben onu beklemiştim sonuçta hata yapan oydu hatasını anlamasını beklemiştim.. Anlamadığı durumlarda benimde konuştuğum oluyo tabi vıdı vıdı gibi değil tabiki bugün beni çok kırdın diyerek konuyu açıyorum anlamadığı zaman neler hissettiğimi ondan neler beklediğimi hatalı olduğum zaman beni düzgünce uyarmasını istiyorum kendinizden taviz verin demiyorum ama düşüncelerini onu kırmadan ifade edin bu kötü bişey değil inanın. başta size cevap vermeyebilir yada ne bilim neyse ne gibi saçma sapan sözler sarf edebilir ama siz kendinizi düzgün ifade edince o sonradan düşünüp haklıydı der bence

Bu kadarcık mı ? Böyle basit mi ? Saygısızlığa, sevgisizliğe kılıf mı bu ?

Ben bu durumun adamın sevgisizligi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Seni sevmiyor sevse böyle davranmaz diyenlere aldırma. .
Bir anlık öfke anında herkes saçma sapan davranabilir.Yaptığıni mazur gör demiyorum elbette..çok hatalı davranmış.ama olayı boşanma durumuna getirmeye gerek yok.
Sanki hiçbirimiz evliligimizde tartışmalar yaşamıyoruz. Hep güllük gülistanlık herşey.
Yok öyle bir evlilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…