- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
- Konu Sahibi queenofhaters
-
valla arada kalmakcokzor Allah kolaylik versinmesela bende de biraz odunluk var.
annemle eşimin arası çok kötü. bana diyorlar ki "sakın cenazeme gelmesin"
ben de arada kalmaktan sıkıldığım için: "durun bakalım kim önce ölür. ölünce zaten haberi olmaz kimin gelip gittiğinden. o gün gelince düşünürüm"
ölmerini asla istemem, Rabbim gecinden versin ama alttan alsam laflar bitmeyecek, mecburen umursuz davranıyorum.
amin canım.valla arada kalmakcokzor Allah kolaylik versin
Bana göre de sevgiyle alakali. İnsan sevdiğini önemser , bi motive et dedi diye küfür duymuscasina hakaret edip cildirmaz. Sinirle falan deniyorda oldu küçücük şeye sinirlenince kişiliğimiz mi değişiyor. Evlilikte olur, erkekler söyle böyle deniyorda valla ben ne ailem de gördüm ne eşim de. Babam abim eşlerine inanılmaz düşkün. Kaç yıllık evliler yeni eski olmakla da ilgisi yok. Kendimi düşünüyorum ben karsimdaki insan icin aman naparsa yapsın gerizekalı diye dusunuyorsam icimden bile geciriyorsam o insanı sevmiyorumdur. Bi dikkat et demek zor olmamalı ki bunlar normal Konusma olarak zaten yapılmalı, insan evet dikkat etsede olaylardan kacamayacagini zaten biliyor ama bi cesareti ,onemsendigimi eşimden duymak zor olmamaliarkadaslar birsey sorcam.eslerimizin bazen kaba saba davranmasi kirici ve yikici olmalari hakaret etmeleri bizi sevmedigi icinmi oluyor..bastaki mesajda laale arkadasimiz esin seni zerre kadar sevmiyor demis ya gercekten oylemi..ben beni sevmeyen adam icin niye yemek yapayim camasirini yikiyayim eziyetini cekeyim ailesine katlanayim biri bana bunu aciklasin lutfen.gercekten seven adam karisina iyi mi davranir
.
canım taksimin neresinde bende 2-3 yıl orda şubede çalıştım oda kulenin orda in istiklalden geçmeMerhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Çok haklısın. Ben de gerizekalı dediğim insanlardan hoşlanmıyorum.Bana göre de sevgiyle alakali. İnsan sevdiğini önemser , bi motive et dedi diye küfür duymuscasina hakaret edip cildirmaz. Sinirle falan deniyorda oldu küçücük şeye sinirlenince kişiliğimiz mi değişiyor. Evlilikte olur, erkekler söyle böyle deniyorda valla ben ne ailem de gördüm ne eşim de. Babam abim eşlerine inanılmaz düşkün. Kaç yıllık evliler yeni eski olmakla da ilgisi yok. Kendimi düşünüyorum ben karsimdaki insan icin aman naparsa yapsın gerizekalı diye dusunuyorsam icimden bile geciriyorsam o insanı sevmiyorumdur. Bi dikkat et demek zor olmamalı ki bunlar normal Konusma olarak zaten yapılmalı, insan evet dikkat etsede olaylardan kacamayacagini zaten biliyor ama bi cesareti ,onemsendigimi eşimden duymak zor olmamali
senin yerine ben burada sinirimden öldüm .Adam zerre değer vermez mi ya ? ne demek bu laflar ben olsam burnundan fitil fitil getirirdimMerhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Hayır değildir pek. Yani biraz denilebilir. Daha çok anlayışlı olarak yorumluyorum. Neden?eşiniz romantik biri mi midir
bence adam kötü bi gun geçiriyo sizin de romantiklik beklediğinizi sandı sizin motiveden kastınız onun için romantiklik sanırım o, bunu bomba patlamış karım benden aşk böcüğü olmamı istiyor diye algılamış benceHayır değildir pek. Yani biraz denilebilir. Daha çok anlayışlı olarak yorumluyorum. Neden?
Asude bahar ile girdiği polemik yüzünden sanırım..hay allah morali de bozuktu destek oluyorduk burdan (Konu sahibi niye banlandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?