Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Eşinizin tepkisi beni çok şaşırttı. Normal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gerizekalı kelimesi zaten çok gereksiz ama onu söylemese bile sana sarılıp seni işe öyle yollamaması kötü olan. Yani o kelimeyi kullanmasaydı da sana yaklaşımo doğru değil..

valla arada kalmakcokzor Allah kolaylik versin

Öncesini bilmiyorum ama çok saygısızca cevaplar vermiş size.
Ayrıca burdan ayrılığa getirmesi lafı hiç hoş olmamış.
Siz yumuşatma ya calismissiniz aranizi aslında. Onun hakaretle cevap vermesi çok yersiz.
Fevri hareket etmeyin. Konuşmak isterse dinleyin ama siz adım atmayın. Devam ederse hakaretleriné o zaman düşünürsünüz.
İnş pişman olur.

Bana göre de sevgiyle alakali. İnsan sevdiğini önemser , bi motive et dedi diye küfür duymuscasina hakaret edip cildirmaz. Sinirle falan deniyorda oldu küçücük şeye sinirlenince kişiliğimiz mi değişiyor. Evlilikte olur, erkekler söyle böyle deniyorda valla ben ne ailem de gördüm ne eşim de. Babam abim eşlerine inanılmaz düşkün. Kaç yıllık evliler yeni eski olmakla da ilgisi yok. Kendimi düşünüyorum ben karsimdaki insan icin aman naparsa yapsın gerizekalı diye dusunuyorsam icimden bile geciriyorsam o insanı sevmiyorumdur. Bi dikkat et demek zor olmamalı ki bunlar normal Konusma olarak zaten yapılmalı, insan evet dikkat etsede olaylardan kacamayacagini zaten biliyor ama bi cesareti ,onemsendigimi eşimden duymak zor olmamali

canım taksimin neresinde bende 2-3 yıl orda şubede çalıştım oda kulenin orda in istiklalden geçme
nerde toplantının olacağı yer
orda hsbc binasına saldırıldığında sinagog a saldırılmış benden önce
tüm şubenin camları sallanmış ben bişey yaşamadım ama hep trt nin ordan geçer şubeme giderdim
suçsuz yere ölebiliriz ne rahat adam ya çok gıcık oldum eski eşim aklıma geldi
ölürsek ölelim yenisini kolay bulurlar tribi bu
benim ki beni terketmişti zaten böyle şeyler velli ediyor verdiği değeri
ya benimde dayım bugün otogarı kullanacak kardeşimde cuma geliyor kafayı yemek elde değil

Çok haklısın. Ben de gerizekalı dediğim insanlardan hoşlanmıyorum.
Sinir anında denebilir mi bilmiyorum.
Sinir anında dediysem bile içimden sinirim geçtikten sonra da nefret ettim.
Sevgiyle alakalı olabilir bu

senin yerine ben burada sinirimden öldüm .Adam zerre değer vermez mi ya ? ne demek bu laflar ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim

Çok fazla ve saçma bir tepki vermiş eşiniz...
Korkamınız ve ondan destek istemeniz çok normal...
Naparsınız bundan sonra bilemiyorum ama eşiniz yanlış yapmış....
Benim eşim her böyle olay olduğunda bana iş yerinden çıkma , kalabalık yerlere gitme diye uyarır korkar birşey olmasından ki böyle de olmalı bence...

herkesin morali bozuk . o da insan sonucta . belki de bu günlerin hassasiyetine vermek lazim .

Hayır değildir pek. Yani biraz denilebilir. Daha çok anlayışlı olarak yorumluyorum. Neden?
bence adam kötü bi gun geçiriyo sizin de romantiklik beklediğinizi sandı sizin motiveden kastınız onun için romantiklik sanırım o, bunu bomba patlamış karım benden aşk böcüğü olmamı istiyor diye algılamış bence
baksana hemen isyan bayrağı çekmiş şair miyim ben diye
bence bu kadar canınızı sıkmayın her insanın sinirli anı olur

Dil var adamı vezir eder, dil var adamı rezil eder. Zaten sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz, insanın eşinden ufacık bir destek istemesi, motive edilmeyi beklemek hakkımız değilse, tası tarağı toplayıp gidelim o zaman ayrı yerlere.

Eşinizin genel hali nasıldır bilemem ama söyledikleri gerçekten çok çirkin. Boşanmaya sebeptir veya değildir buna yorum yapmak düşmez bana ama bu lafları burnundan getirmekte sonuna kadar hakkınız var diye düşünüyorum.

Bağırıp, çağırmak, kırmak, dökmek değil burnundan getirmek, hatasını anlayıp, gerçekten pişman olana kadar araya set çekip, hatta onu yok saymak bana göre burnundan getirmeye yeterli sebep.

Memleket olarak hepimiz kötü zamanlardan geçiyoruz.Eşiniz şu konuda haklı kaderimize yazıldıysa ölecez ne yaparsak yapalım.Ne kadar korkarsak korkalım.Bence başka durumlara da canı sıkkın kötü bir anında konuşmuşsunuz tamam dediği sözler hoş değil.Eve gelince karşınıza alın konuşun tabi sakinse rahatsızlığınızı üzüntünüzü dile getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…