Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

İlk defa böle bişey söylicm sanrm bu tarz konularda yapıcı yorum yapmak daha mantıkli gelir bana ama esin bence seni hiç sevmiyor

böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin. Affedilir bi cümle değil sevgili olsanz bile kırıcı kaldıki evliymssnz

Biraz düstur yani.. '' Allah'a emanetiz Korkma Kızım'' der sakinleştirir insan.. Panik ve korku içinde belki düşünceleri kafası karışmış olabilir ve bu kadar kaba ifade etmiştir kendisini.. Başka bişey diyemiyorum ..

eşin tam bir ahmak..
lafının ayarı yok. teselli etmese de sussaymış keşke.
benim eşim polis memuru ben de memurum. tam da çalıştığımız kurumların ortasında bomba patladı. yiyecek ekmeğimiz varmış ki bize bişey olmadı. hergün oğlumuzu birbirimize emanet edip birbirimize olumlu şeyler söylüyoruz. biz de biliyoruz ecel geldiyse söz tesir etmez. ama huzurlu bir şekilde yaşayıp huzurlu bir şekilde ölmek var.
kesinlikle iyi yapmışsın kapıya koymakla. adam saygısız hadsiz bir de terbiyesiz. hayır ben olsam teselliyi bırak bu kadar ürken eşimle birlikte giderim.

Ben olsam hakaret devam edermi diye sormayı geçerim bu adam beni gözden çıkarmışmı diye sorarım. Sende ona değerdiz işgisiz davran söyle bu yaptıklarını sakın geri vitese takma basit bişe die he boşan bırak kadar değil ama en azından hatasını bilsin özür dilesin senden

yanılmıyorsam kısacık bir konuşmada üç defa gerizekalı demiş size
aşağılık kompleksi mi var acaba? bazı erkekler zeki kadınları hazmedemez.
normalde tek bir tartışmadan boşanmaya gidilmez ama her tartışmada böyle meseleyi kişilik aşağılamasına getiriyorsa cidden saygısız ve değer bilmez bir adam bu bence...

eşyalrı neden kapının önüne koyarsınız yaaa yaklasık aynı zaman diliminde acılmıs benzer konular size yapılsa hosunuza gder mi tamam haklısında haksız durumu nie düştün

Kocasının hakaret etmesi normalmiş motive et derse, pes

beni motive et demek saçma olabilir ama öyle mi cevap vermek lazım. bi de herkes olaylara aynı açıyla yaklaşamaz kimi daha çok etkilenir daha çok destek bekler vs... yani hemen burda kadına sen şımarıksın seni kimse çekmek zorunda değil vs demek.... nasıl bi kafa yapısı bu bilemiyorum.

Eşinin hanzoluğu, insanlıktan uzak konuşmaları bir yana yorumlar da felaket. Bazıları eşinden hakaret duyarak motive olabiliyor demek ki büyütme diyenler ve hatta şımarıklık olarak görenler de varmış. Aşkları, tutkuları depreşiyor sanırım hakaret duyunca.
Böyle konuşan bir adamla bir daha nasıl aynı şeyler paylaşılıyor?

'Beni motive et' diye aranması saçma olabilir ama biraz cesaret verici şeyler söylenmesi de zor değil.

Pardon ama eskinin kadınları neler neler yasayıpta boşanmayı bi kez agzına almamişlardır..özellikle çoğumuzun anneleri nineleri böyledir..ne bu yani bir kötü söz agzından kaçtı diye bışansınmı? Burnunu sürttürsün tamam ama boşanma ne alaka ya trip at tabır yap küs ama boşanmana gerek yok hatasını muhakkak bildir ona hatasını hissettir

Bazi arkadaslar da cok garip
Kavga aninda soylenen hem de birkac kere soylenen gerizekali kelimesi hakarettir bilmem farkinda misiniz? Yok ninelerimiz uzun evlilikler yurutmus de bilmem ne de yok boyle basit birseyde koca bosanmaz da dokturmussunuz resmen
Bosanir efendim
Gerizekali kelimesi hakarettir ve bunun icin es bosanir

telini kapat gidince ve ewe 2-3 saat geç gel biraz merak etsn.. telini kapatmadan önce msj at '' bi gun bni üzmek için bile bulamayabilrsin .. inşallh geç olmadan farkına varırsn '' die..
odun bu erkekler ya nerde ne söylüceklerini bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…