- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi queenofhaters
-
ben esime hic kotu soz soylemedim ama o sinirlenince beni acimasizca elestirir iyiykende iltifat yapar iste sinirine bagliyorum..Sen eşine gerizekalı der misin
Burdan pay biç
Bence adamda birşeyler noksan
Sevgi midir bi anlık sinir midir bilemem ama saygısız orası net
Konu sahibi de ilk diye çelişkide
Ardı gelirse o da dayanamaz ' evet beni sevmiyor ' der çamaşır filan hak getire belki de boşanırlar
Umarım bi açıklaması vardır, anlıktı der özür diler
Bi daha yapmaz
bencede uzucuTabiki iyi davranır.
Bunu bu şekilde soruyor olmanız çok üzücü
İnşallah hakaret boyutuna varmazben esime hic kotu soz soylemedim ama o sinirlenince beni acimasizca elestirir iyiykende iltifat yapar iste sinirine bagliyorum..
İnsanlar korktuğunda, üzüldüğünde en yakınından destek ister. Ben sizde bir kabahat bulamadım. Elbette eşinizden destek isteyeceksiniz. Onun bu şekilde davranması çok incitici. Siz yine iyi düşünün ama ben de olsam bu adam beni sevmiyor der koyardım kapının önüne.Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
bende eski eşime sel olmuştu 2009 da mı ne herkes ailesiyle böyle afet anında nerde buluşursunuz belirleyin ddenmişti bende eşim yanımda tv izlerken ona dedimMerhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
kibar ama zor kadın gibi geldi bana. eski konusuna bakınca, takıntılı insanla geçinmek zor diye düşündüm.Konu sahibin diğer konularını bilmiyorum, hiç tanımıyorum
Ama kibar bi kadına benziyo
Dikkatimi çekiyo
Nerde kibar bi kadın var, orda erkekler daha hanzolaşıyo gibi
Ben eski konusunu hiç bilmiyorumkibar ama zor kadın gibi geldi bana. eski konusuna bakınca, takıntılı insanla geçinmek zor diye düşündüm.
bende eski eşime sel olmuştu 2009 da mı ne herkes ailesiyle böyle afet anında nerde buluşursunuz belirleyin ddenmişti bende eşim yanımda tv izlerken ona dedim
oda ne bulucam sel olmuş bilmem ne abuk sabuk konuşmuştu
Bu dediklerin normal zaten, eşin derse yani..ben esimi taniyorsam oda aynen soyle der olum her an her yerde gelir..evdede olsan..kendine dikkat et der gecer..gerizekali lafi kirici olmus..
Hanzo çok memlekettebende eski eşime sel olmuştu 2009 da mı ne herkes ailesiyle böyle afet anında nerde buluşursunuz belirleyin ddenmişti bende eşim yanımda tv izlerken ona dedim
oda ne bulucam sel olmuş bilmem ne abuk sabuk konuşmuştu
bazen erkek arkadaşım abidik gubidik bi şey de zevzeklik eder ben de sinirlenip mal bebe filan derim belki sen de sıkboğaz vs.. etmişindir erkek arkadaşım bu sebepten benden ayrılmak isteseydi üstüne bi de züttür git derdim eşya filan dizmen bana çok komik geldi
ben hayatımda argo kullanmayan insan görmedim salak aptal gerizekalı vs..vs.. hiç mi sinir olmuyonuz da salak bile çıkmıyo agzınızdan bravo umarım bi gun ben de öyle olurum bunu dalgasına söylemiyorum bu arada gerçekten umarım bi gun öyle olurum bazıları da seni sevmiyo vs demiş ne biliyim ben seviyom mesela sevgilimi ama arada bi çok sinirlenince öküz , zttr git,mal bebe dediğim oluyo yani
mesela bende de biraz odunluk var.Ben eski konusunu hiç bilmiyorum
Beni motive et demesi bile ilgi bekleyen bi kadını çağrıştırdı
Ben soğukkanlıyım nasip der geçerim, aynı civarlarda olmama rağmen
Ama kimisi çok etkilenir ya ondan sanmıştım
Deprem zamanı mesela ablam eve adım atamazdı
Ben gider haberlere bakardım evdeki tv de
Sene 1998 gençler
Aslında ilişkinin dinamiğine bağlıysa bu, çok normal olabilir. Geçmiş ilişkimde benim de bu şekilde konuştuğum oldu. Ancak sonraki ilişkimde saygı çok önemli oldu.bazen erkek arkadaşım abidik gubidik bi şey de zevzeklik eder ben de sinirlenip mal bebe filan derim belki sen de sıkboğaz vs.. etmişindir erkek arkadaşım bu sebepten benden ayrılmak isteseydi üstüne bi de züttür git derdim eşya filan dizmen bana çok komik geldi
ben hayatımda argo kullanmayan insan görmedim salak aptal gerizekalı vs..vs.. hiç mi sinir olmuyonuz da salak bile çıkmıyo agzınızdan bravo umarım bi gun ben de öyle olurum bunu dalgasına söylemiyorum bu arada gerçekten umarım bi gun öyle olurum bazıları da seni sevmiyo vs demiş ne biliyim ben seviyom mesela sevgilimi ama arada bi çok sinirlenince öküz , zttr git,mal bebe dediğim oluyo yani
ben hic soylemiyorum iste esimin o kadar bik biklarina kizmama sinirlenmeme ragmen salak lafini soylemiyorum aklima bile gelmiyor yada gercekten salagim ben..bazen erkek arkadaşım abidik gubidik bi şey de zevzeklik eder ben de sinirlenip mal bebe filan derim belki sen de sıkboğaz vs.. etmişindir erkek arkadaşım bu sebepten benden ayrılmak isteseydi üstüne bi de züttür git derdim eşya filan dizmen bana çok komik geldi
Bende öyleyimmesela bende de biraz odunluk var.
annemle eşimin arası çok kötü. bana diyorlar ki "sakın cenazeme gelmesin"
ben de arada kalmaktan sıkıldığım için: "durun bakalım kim önce ölür. ölünce zaten haberi olmaz kimin gelip gittiğinden. o gün gelince düşünürüm"
önlemlerini asla istemem, Rabbim gecinden versin ama alttan alsam laflar bitmeyecek, mecburen umursuz davranıyorum.
argo var senin için korkması beklenirken hakaret etmesi varbazen erkek arkadaşım abidik gubidik bi şey de zevzeklik eder ben de sinirlenip mal bebe filan derim belki sen de sıkboğaz vs.. etmişindir erkek arkadaşım bu sebepten benden ayrılmak isteseydi üstüne bi de züttür git derdim eşya filan dizmen bana çok komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?