Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

ben esime hic kotu soz soylemedim ama o sinirlenince beni acimasizca elestirir iyiykende iltifat yapar iste sinirine bagliyorum..

İnsanlar korktuğunda, üzüldüğünde en yakınından destek ister. Ben sizde bir kabahat bulamadım. Elbette eşinizden destek isteyeceksiniz. Onun bu şekilde davranması çok incitici. Siz yine iyi düşünün ama ben de olsam bu adam beni sevmiyor der koyardım kapının önüne.

bende eski eşime sel olmuştu 2009 da mı ne herkes ailesiyle böyle afet anında nerde buluşursunuz belirleyin ddenmişti bende eşim yanımda tv izlerken ona dedim
oda ne bulucam sel olmuş bilmem ne abuk sabuk konuşmuştu

Konu sahibin diğer konularını bilmiyorum, hiç tanımıyorum
Ama kibar bi kadına benziyo
Dikkatimi çekiyo
Nerde kibar bi kadın var, orda erkekler daha hanzolaşıyo gibi
kibar ama zor kadın gibi geldi bana. eski konusuna bakınca, takıntılı insanla geçinmek zor diye düşündüm.

ben esimi taniyorsam oda aynen soyle der olum her an her yerde gelir..evdede olsan..kendine dikkat et der gecer..gerizekali lafi kirici olmus..

kibar ama zor kadın gibi geldi bana. eski konusuna bakınca, takıntılı insanla geçinmek zor diye düşündüm.
Ben eski konusunu hiç bilmiyorum
Beni motive et demesi bile ilgi bekleyen bi kadını çağrıştırdı
Ben soğukkanlıyım nasip der geçerim, aynı civarlarda olmama rağmen
Ama kimisi çok etkilenir ya ondan sanmıştım

Deprem zamanı mesela ablam eve adım atamazdı
Ben gider haberlere bakardım evdeki tv de
Sene 1998 gençler

güldüm mesajınızı okurken çok hoşsunuz

bazen erkek arkadaşım abidik gubidik bi şey de zevzeklik eder ben de sinirlenip mal bebe filan derim belki sen de sıkboğaz vs.. etmişindir erkek arkadaşım bu sebepten benden ayrılmak isteseydi üstüne bi de züttür git derdim eşya filan dizmen bana çok komik geldi

ben hayatımda argo kullanmayan insan görmedim salak aptal gerizekalı vs..vs.. hiç mi sinir olmuyonuz da salak bile çıkmıyo agzınızdan bravo umarım bi gun ben de öyle olurum bunu dalgasına söylemiyorum bu arada gerçekten umarım bi gun öyle olurum bazıları da seni sevmiyo vs demiş ne biliyim ben seviyom mesela sevgilimi ama arada bi çok sinirlenince öküz , zttr git,mal bebe dediğim oluyo yani

Çok saygısızca konuşmuş gerçekten. Çoğu erkeğin nasıl olsa cesaret edemezden yola çıkarak kullandığı cümledir ''işine gelmiyorsa kapı orada, git benden daha iyisini bul'' Dikkat edin cümle içerisinde ''erkek'' kelimesini kullandım zira ADAM olan zaten eşine karşı bu sözleri sarf etmez.

Ankasiyeteniz icin gecmis olsun zordur bana vesveseyi hatirlatir dogru tedavi edilmesi lazim bu sadece ilacla olmaz dua edilmesi bununla ilgili ayetleri hadisleri bilmesi lazim o zaman cok kolay oluyor atlatmak.sorunun kaynagini bilince o korkamniza sebep olan konusmalarin kimden geldigini ogrenince rahatliyorsunuz

ve bu korku hali cok zor gercekten birilerinin onu yatistirmaya sakin ol korkma gibi rahatlatici.cumlelerine ihtiyac duyar bunun icin en guzeli en guclu olana siginmak yani tevekkul etmek

esiniz icinde uzuntunuzu belli edin kirici olmus ilk firsatta tekrarini duymak istemediginizi kendinizin hayat arkadasiniz oldugunu ve bir kadin olarak esinizden yardim istediginizde ozellikle boyle bir rahatsizlik varken boyle cumlelerin ne kadar agir oldugunu guzellikle anlatin kavga yolunu tutmayin cunku hatasini anlamasi en onemlisi sinirlenince daha kotu olabilir ama kirildiginizi belli edin bazen bazi insalar bu tarz rahatsizliklari olan insanlari dikkate almiyor ,uzuluyorum

agir yorumlari dikkate almayin basbas bagiriyoruz yorum yapmaniz saygisizlik yapminizi gerektirmez bazen bazi hemcinslerime sasiriyorum nasil.bu kadar acimasiz olabiliyorlar diye ?ilginc...

bastirilmis duygularimi var buradami cikariyor bilinmez (kusura bakmasin uzerine alinan ama boyle rahatsizliklarda olabilir.bir kendini kontrol etsin hayrina olur) ...su mubarek.gunde kalp kirmasak guzel.olmazmi ?yani zaten milletce uzgunuz birbirmize destek.olmaliyiz insanlar korkabiliyor

Neyse konu sahibesi siz korkularinizi cokta belli etmeyin esinize ama derdinizi anlatin bundan sonra da Allah teala guvenin hem cok rahat edersiniz hem ona yaklasir hemde korunursunuz

Bende bu sözleri ilk kez duydum

mesela bende de biraz odunluk var.
annemle eşimin arası çok kötü. bana diyorlar ki "sakın cenazeme gelmesin"
ben de arada kalmaktan sıkıldığım için: "durun bakalım kim önce ölür. ölünce zaten haberi olmaz kimin gelip gittiğinden. o gün gelince düşünürüm"
ölmerini asla istemem, Rabbim gecinden versin ama alttan alsam laflar bitmeyecek, mecburen umursuz davranıyorum.

Aslında ilişkinin dinamiğine bağlıysa bu, çok normal olabilir. Geçmiş ilişkimde benim de bu şekilde konuştuğum oldu. Ancak sonraki ilişkimde saygı çok önemli oldu.
Bizim dinamiğimiz bu şekilde değil ki. Bana gerizekalı demesi hem de 3 kere demesi azarlaması soğuk duş etkisi yarattı
İtti beni yani. Züttür git dese boşanırım açıkçası. Ama bunu nasıl ifade edecek bilmiyorum.
Eşya konusunda haklısın, tamamen sinir anıma denk geldi. Sinirimi çıkarmak istedim.

ben hic soylemiyorum iste esimin o kadar bik biklarina kizmama sinirlenmeme ragmen salak lafini soylemiyorum aklima bile gelmiyor yada gercekten salagim ben..

Bende öyleyim
Tuhaf gelmedi mesela cevabın bu yüzden
Boşver koca koca insanlar anlaşamayan görüşmesin yeter ki herkes huzurlu olsun
Sen tek görüş annenle filan, oldu bitti

argo var senin için korkması beklenirken hakaret etmesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…