Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sonucunu bize de yazarsan çok sevinirim bende önümüz ay acıbadem de düşünüyorum önerir misin nasıl geçti memnun kaldın mı birde kaç tane transfer yapıldı ?
SONUÇ bekliyorum,negatifse memnun kalmayacağım tabi ki,pozitifse de yazarım zaten:)merkezlerin genel sıkıntısı yoğunluk ve personel..tüp tedavisi açıklama gerektirir,sıkılmadan bıkmadan her hastaya güler yüzle süreç anlatılmalı,hele son aşamalarda..ben embriyoloğun kalan embriyolar konusunda açıklama yapmasını, opu ve transfer sonrası yoğunlukla başım dönmeyip daha huzurlu ayrılmayı isterdim..1 doktor var ve yoğunlukta ne yapsın adamcağız..yine de 2 dk ayırdı transfer sonrası,zaten artık işiniz şansa kalmış..ben daha önce turan çetin de dondurulmuş embriyolarımla oğluma kavuştum..doktorum feza beydi,o da iyiydi..şimdi de kardeş çalışması için burayı denedik..inşallah yüzümüz güler ve isteyen herkesin de.

Ya haberler üzdü beni bende sadece Acıbadem'e odaklanmıştım acıbadem gerekli yeterli açıklamayı yapmıyor bunu çok iyi biliyorum gittiğimde kendimi rahat hissedemiyorum ama başka da gidecek yer Yok açıkcası sadece Anka'da tüp bebek merkezi ve acıbadem elle tutulur tarzda Anka'da da tese ameliyatı gibi durumları medline da oluyorsun geri oraya getiriliyor spermler filan o açıdan sıkıntı.bilemiyorum çok kararsızım kızlar

Açıklama konusunda Anka'da da Gökhan çıragil ve Feza Burak bey gerekli açıklamayı tane tane yapıp ilgileniyorlar ama dediğim gibi tek sıkıntı ameliyatlık durumları medline da yapıyor olması iki farklı yere git gel pek olmuyor.

B

Bana 2 kere tek embiriyo transferi yapıldı tutmadı .
Bende tek embriyo transferi istiyorum siz ikisini de acıbadem de mi yaptırmıştınız ? Biraz da kısmet meselesi sanırım ama ben çoğul gebelikten çok korkuyorum 1 tane de nereye kadar koyduracağız bilemiyorum :(

Sen beğendin mi peki canım memnun muydun ? Başka görüştüğün yerler var mıydı Yani bir dahakine de acıbadem de yaptırırım diyor Musun
Hayır ben şu an Acıbadem de yaptırmıyorum , 3.deneme aynı yerde yapıp psikolojikmen kötü hissetmek istemedim. Tedavisi devam edenlerin moralini bozmamak adına olumsuz yorum yapmak istemiyorum . Sadece 2 sefer tutmadığı için ben bir daha orada yaptırmak istemedim açıkcası.

Hayır ben şu an Acıbadem de yaptırmıyorum , 3.deneme aynı yerde yapıp psikolojikmen kötü hissetmek istemedim. Tedavisi devam edenlerin moralini bozmamak adına olumsuz yorum yapmak istemiyorum . Sadece 2 sefer tutmadığı için ben bir daha orada yaptırmak istemedim açıkcası.
Anladım teşekkür ederim doktor ve ekibinin labaratuvarın tabi ki etkisi çoktur ama çoğunluğu da kısmet işi zaten,orada yaptıran arkadaşlar da sakın pişman olmasın.bu bir kısmet meselesi esasen yaptıran herkesin hakkında hayırlısı olur umarım ve biran önce bu streslerimiz son bulur diye umut ediyorum..

Özel merkezler ticari yaklasiyo olaya acibademde aynen oyle.ben bir kere yaptrrdm orda tutmadi baska yerde yaptirdm tuttu hemen.acibademde yaptiripta tutan cok az kisi duydum
Bilemiyoruz ki işte canım kim canı gönülden düzenli hak yemeden yapıyor işini kim baştan savma yapıyor hiç bilemiyoruz insan karar veremiyor kime nereye gideceği konusunda..:( sen şuan nereye yaptırıyorsun ? Anka'da hakkında bilgin var mı peki ? Orayla ilgili görüşler nasıl acaba

Bilemiyoruz ki işte canım kim canı gönülden düzenli hak yemeden yapıyor işini kim baştan savma yapıyor hiç bilemiyoruz insan karar veremiyor kime nereye gideceği konusunda..:KK43: sen şuan nereye yaptırıyorsun ? Anka'da hakkında bilgin var mı peki ? Orayla ilgili görüşler nasıl acaba
Canım ben ankayi bilmiyorum mersindeyim ben.burda yaptirdim .4 bucuk aylik hamileyim su an.bu konuda ozellere guvenilmeyecegini bizzat anladim.insallah seninde bebisin olur bir an once

Özel merkezler ticari yaklasiyo olaya acibademde aynen oyle.ben bir kere yaptrrdm orda tutmadi baska yerde yaptirdm tuttu hemen.acibademde yaptiripta tutan cok az kisi duydum
Buradaki yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum..ilk kez burayı denedim bariz iletişim sorunu var..dondurma konusunda bilgi vereceklerdi haber bekliyorum..aranmadım henüz.haftaya cuma test günüm inşallah emeğim boşa gitmez.

Buradaki yorumları okudukça umutsuzluğa kapılıyorum..ilk kez burayı denedim bariz iletişim sorunu var..dondurma konusunda bilgi vereceklerdi haber bekliyorum..aranmadım henüz.haftaya cuma test günüm inşallah emeğim boşa gitmez.
Çok özür dileriz canım sen şuan haber bekleme aşamasındasın seni umutsuzluğa düşürüp strese girmeni asla istemem diğer arkadaşlar da istemezdir Emin'im.sen tedavini bitirmiş son aşamasına gelmişsin artık gerisi Allah'a kalmış sonuçta orası da kötü bir yer olsa kapatılırdı yada müşterisi olmazdı.tutanlarda var elbet sende omlardan birisi olursun inş.bu bir kısmet meselesi nasibinde var ise olacaktır çocuğun zaten buna hiç birşey mani olamaz sen düşünme buraya da pek uğrama test gününe kadar stres etkiler çnkü sen elinden geleni yaptın artık Allah'a bırak gönlünü de hoş tut.bizler daha yaptırma aşamasında olunca inçe eleyip sık dokuyoruz neresi iyi neresi olsa gibi.ilgi konusunda yetersiz acıbadem biraz o açıdan havaları var soğuk duruyorlar onlar aramıyorsa sen ara o kadar para verdin sonuçta.ama ilgisiz oldukları işini kötü yaptığı anlamına gelmez bilemiyoruz işte

Back
X